Лято, боси крачета, бира в халба голяма, смях от ФЕВРУАРЧЕТО – идилията на мама!

• 32 561
  • 735
  •   1
Отговори
# 375
Ах,Ралииии!Страхотна новинка!Прекрасна изненада!Желая ти  лека бременност и живот и здраве още едно сладко и здраво февруарско бебче!Йони ще е страхотен батко! Hug(от сега да си кажа,че мисля че ще имате момиченце Simple Smile
Точно на този ден преди две години видях за пръв път положителен тест и цял ден ми е едно такова...хубаво и ревливо!

# 376
  • Бургас
Рали, честито ! Много се радвам!  Hug Hug Ах,че хубава новина !

Искам да честитя рождения ден на Амика, понеже във фейса си е заключила стената и не мога там да пиша ! Маги,честит рожден ден ! Пожелавам ти да си много обичана и щастлива !  Hug Hug

# 377
  • някъде тук
Ралииии,еха newsm44 така се зарадвах,Йони ще става батко  Laughing страхотна новина HugПази се  ,и ще стискам палци всичко да бъде наред докрая Hug

Беше ми скапано нещо настроението и мислех да се оплаквам ама след тая новина се отлага Laughing

# 378
Честита прекрасна новина от Рали,лека и неусетна бременност  Peace

Аз седя и се чудя дали докато мине лятото ще успеем в крайна сметка да заформим една Младостка среща  newsm78 Laughing
И друго исках да пиша...ама нещо изсфирясах та затова ви желая просто Лека нощ  newsm52

# 379
  • София
Рали, ако знеш колко се радвам!  Hug Hug Hug

# 380
Ралинко, и тук да напиша, каквото ти казах- "И това ако не е Съдба?!"  Hug Новината е повече от прекрасна и още веднъж ви поздравявам с Емо.  Hug Съвпадението е голямо, така че съм сигурна, че така е било писано... Знам, че ще се справите с прекрасното предизвикателство. Няма по-хубава новина от тази! Желая ти безпроблемно бременеене и едно прекрасно къдрокосо момиченце през февруари (пък каквото дойде- живо и здраво да е). Да цункаш и бъдещия батко Йо от нас!  Heart Eyes Грижи се за себе си!  Hug

Честит рожден ден и тук, Маги!   bouquet Всичко най- хубаво!
Пина, естествено, че ще споделяш, бе, жена, как иначе?! Нали сме за това!  Wink Hug Всеки с радостите, вълненията и тревогите си!  Hug
Бела, да минава лошото настроение бързо!  Hug

Ние сме добре с Алята, но нямам никакво време за компа. Не се прибираме вкъщи до 20-21ч. Кръстът ме боли по-малко, стомахът- също. Дребосъчка от снощи си казва името: "А(л)я" и много ни забавлява. Липсвате ми!  Hug
Лека нощ!

# 381
  • Бургас
Аууу, супер новина!
Рали, страшно много се зарадвах! Пожелавам ти една лека и мека, и едно пуФкаво накрая!  Hug
Ще се справите, разбира се, няма къде да ходите!  Laughing

Чета ви, момичета, но все не успявам да пиша по някаква причина...  Embarassed

# 382
Еей, Рали, браво! Поздравявам те и аз за хубавата новина!  Hug Групичката ви се увеличава, това са хубави новини, хубави моменти ... ех, че се развълнувах и аз...  Heart Eyes
Малвинка, то да се радваш ли, да съжаляваш ли, че не са й предизвикали раждане?!  Thinking А тоновете на бебето как са? Да не преносва много, и да стане спешна ситуация после?! Дано всичко да бъде наред...  Praynig
А за площадките, така си е, дето викаш "борба с вятърни мелници".  Rolling Eyes Тая вечер Ина се заигра маалко на нашата, та забелязах, че коша прелива.  ooooh! Ама ако моя мъж не отиде да го изхвърли, друг няма кой...  ooooh! Ааа, и една друга мацка съм виждала, пък колко мъже идват с децата си, но това явно им е под достойнството да изхвърлят кофата от площадката...  Mr. Green
Sunny76 , вие къде ще ходите на море?  Simple Smile
Слънчи, не съм се засегнала, но ми стана неудобно, засрамих се, че ви занимавам толкова много с моЙто море. Embarassed  То пък виж взех, че ви "зарибих" за Албена.  Wink Ти избра ли хотел, вече няма кой знае какъв избор, но питай направо в кол- центъра, виж номера на сайта на Албена! Дано да си намерите подходяща оферта!  Peace

Лягам вече, че стана мнооого късно!  Simple Smile

# 383
Здравейте момичета! Hug
Рали, честито ! Много се радвам! Прекрасна новина!  Hug Hug Hug 
Ника, радвам се, че Макси е по-добре Hug
На всички много  Hug Hug Hug

# 384
  • София
Ку-ку и от мен, среднощната птичка!

Рали, честита най-прекрасна новина на света! Всичко да е наред и да имате едно прекрасно здраво февруарче 2012! Е, може и две...  Грижи се за себе си и да имаш лека и безметежна бременност! Hug

Ника, радвам се, че се подобрявате!  Hug

Танюшка, честито самоназоваване на Алето! Първенец е тя, както винаги... Hug

Ние отпрашваме към морето след седмица, за да има време след това да се подготвим за първия "учебен" ден на Мони - 4 юли и за да посвикне той до 18-ти, когато вече и аз ще съм работеща мама.

# 385
Добро утро!
Пина, в Турция ще ходим, близо до Анталия. Дано останем доволни. Но досега не съм ходила с деца на почивка без кола и не знам как ще редуцирам багажа. Обикновено нося един куп неща за всеки случай и половината багаж го връщам неизползван Simple SmileЩе видим как ще е и полета, че на мен и децата ще ни е за първи път.
Лек и усмихнат ден на всички!

# 386
  • София
Добро утро!
Рали, честито, мила! Да е лека, с чуден резултат накрая.   bouquet
Пина, не знам, честно казано. То и аз не знам какво искам. Иска ми се да не надхвърляме 100 лв на човекоден за възрастен (децата нал са без пари), мислим за 10-ина дена, но все още не е ясно. Основно отпуската на мъжа ми... Миото иска да сме близо до плажа, аз иска, по-широка стая... отиваме на 4*, а там такава цена няма  Laughing
Ника, да. На мъжа ми колите са му не само хоби, бих казала, че са му болна страст  Laughing Но съм вдигнала ръце, в крайна сметка човек има право да залита.  Mr. Green Моите планове бяха догодина да се случи това, но пък сега офертата е много добра, колата е доста читава на фона на общото предлагане и не е никак ясно дали догодина ще изпадне подобна оферта. Живот и здраве, ако стане ще ви покажа снинмка  Peace В събота сме на повторен оглед и миОто ще я кара.
Честит рожден ден, Амика! Много здраве, късмет и усмивки ти желая!   bouquet
Като казахте за самоназоваване - Калина не е в състояние да каже Калина, но казва Кали. Звучи като Каии. Много е сладко.  Heart Eyes Като започне едно бебешко говорене и току включи Каии, умирам да й  се сменя.
Криси, дано Мони понесе по-леко раздялата ви. Майчиното ти сърце ще се терзае много, но ... нямаме избор  Confused И мен треска ме тресе като тръгнем на градина, направо лошо ми става, при все че отзивите за нашата са много добри. А като се сетя, че ми предстои отбиване и съвсем се бъгвам.  Confused
Колкото до площадките... тотално се отказах да ходя на нашите две. Еми то, с извинение, е гъз връз глава... а Калина е мъничка и нежничка и ме е шубе да я пусна в лудницата. Карат се колела, даже и от по-големи дечица. Ползваме и училищения двор на бъдещото училище на каката, там са по-големи децата и внимават и те, но... май предпочитам да сме пред блока основно, в задния двор, където е паркинг. Няма катерушки и забавления, но поне е спокойно.  Peace А и няма боклуци... щото чистачката мете  Peace
Леле, Криси, ти ми напомняш, че говорихме за пробни дни  Rolling Eyes Малее, то дойде, март ми се виждаше толкова далече... Confused
Съни, и аз съм с много багаж, ще кажеш как е в Турецко, че и аз съм харесала един комплекс в Анталия  Whistling за догодина
Тъй, каката се пробуди, отивам да я обслужа. Хубав ден ви желая, че го дават бури и ветрове днес.
По-късно пак ще пиша   bouquet

# 387
# 388
РАЛИИИИИИИИИИИИИИИ,СТРАХОТНА НОВИНАААААААААА!!!Не мога да си сваля усмивката от лицето!Не мога да ти опиша колко много се радвам за вас с Емо и Йони!!!

# 389
  • offshore & overseas
Чудя се как да ви поздравя, с ДУ или с ДВ, егати мрака, дет се спусна над СФ, егати чудото.

Първо, ужасно се радвам за Раличка, още повече, че тя се явява фактор, потвърждаващ небезизвестната ми теория за периодите на плодовитост на жената. bowuu

Разбира се, че има съдба, или Господ, или кой в каквото вярва и, разбира се, човек предполага, но Господ разполага, и пр. и пр. мъдрост, но накрая винаги разбираме, че... така е трябвало да стане.  Twisted Evil

Пина, дет вика Слънчи, всички се вълнуваме за морето, споделяй си спокойно! И нека да обменяме опит, наистина, вашите разсъждения, момичета, ме карат да се замислям за неща, които не бих могла иначе да съобразя, щот съм си бая смотанка, няма кво да си кривя душата и да се правя на отворена.

В интерес на истината, аз повече се притеснявам, отколкото да се вълнувам за морето, но откак имам 1-2 деца, нещата ги чувствам по различен начин.

Та така!

Общи условия

Активация на акаунт