! Много сте мили
! Коте, на мен също снимката с бисквитките ми е любима
! Слънчи, тресат ме трески не ами.... сън не ме лови
....
! Много сте мили
!
!
....
....

Щеше да ми пишеш нещо на ЛС!
Айде като свършиш с превода, не бързай!
Аз не помня колко пъти вече съм чистила площадката, а мъж ми е "абониран" за кошчето. Въобще не разчитаме на общината, на мен ми писна да им пиша писма вече...
Всички родители, на които децата играят на площадката си я поддържаме, косим тревата, чистим я, сега и в пясъчника ще сложим нов пясък, но с боядисването не можем да се разберем, може би другото лято. Обаче, тийновете, дето е казала и Малвина са много нагли, наистина...
Не знам, не им ли прави впечатление, че е чисто, като се приберем ние, и отиват да "серат" след нас... Много ми е болна тая тема, и за кучетата също... Нямат въобще никаква култура, като са с родителите си или на вън (имам в предвид чужбинско) пазят и се съобразяват, а като се съберат и започват да се правят на интересни един пред друг! 

Много се дразня така, само на емотикони или "запис". Като не ти се пише, няма нужда и от това...
Много искам, а...?! 

Бяхте ми долипсвали.
. По-скоро и аз за ваксина ще взема да се замисля. То ние сме назад с ваксините, че откакто работя, не сме се мярвали при педито.
Имаше няколко вечери примрънкване, но като цяло се оказа разбрана момата 
Болничките бързо да се оправят!

по темата за първите два абзаца - и аз още кърмя. Отбиване хоризонта не види
Но аз твърдо не кърмя навън и да ти кажа има ефект. Играе си и не се сеща.
А и твоята Калина е баш у най-бесния си период, сега... дай и време да се набеснее. Софи определено в лошото време й дай ТВ, комп или да си рисува, други са ми грижите на мен - не поглежда от известно време Калина
и всячески демонстрира към нея отношение от типа - уф, т'ва що не се занимава само, а само ми се пречка; а и градинско-усвоените цвилене, ръмжене, крещене тип ултразвук..
мани, ами взе и Калина да я учи на тия дивотии 

Благодаря че попита...Ами Аля я е тръшнал тоз упорит вирус и не я оставя на мира..Дриса и мина още вчера следобяд но от там се появи една ми ти Т между 38 и 39 която я посвали чак днес сутрин...Направо се измъчи,а аз се изпопритесних да не вземе да се обезводни защото отказва всичко...но преди малко пийна кам 150гр сок от ябълка и шипка та се поуспокоих малко
Наистина няма по голяма мъка от това да си гледаш детето болно 

за теб и Аля ... бързо да се оправя!!! Много си права за болестите и кахърите 
Сега спах с Ирина и те сънувах с хлапетата
Та, бяхме на море, на бунгала (не питай: как, защо и т.н. - мъжОве не се мяркаха
); някой ти беше купил торта с твоя мъничка снимка и я беше оставил на масата пред бунгалото, а Ирина я беше докопала и ми донесе снимката
; аз се чудех как да те компенсирам и се сетих, че мъЖ ти ти е обещал като се стъмни да ти набере череши от близката детска градина (
) ; та хванах чавето - оставих я да си играе под дървото, а аз горе "на черешата" - бера ли, бера ... ; занесох ти една торба череши ... ти като ме видя ми викаш: "Как ще ядем толкова малко? Чакай да си "надена " панталонките и отиваме да берем!"... Ирина писна и ... ме събуди
Та така ...