Лято, боси крачета, бира в халба голяма, смях от ФЕВРУАРЧЕТО – идилията на мама!

• 32 476
  • 735
  •   1
Отговори
# 495
Минавам само да Благодаря чистосърдечно на гласувалите мами за моята непослушка,за сега водим,наистина ще съм безкрайно щастлива ако случайно вземем да спечелим  Heart Eyes Много ми е мерак наистина някой професионалист да я нащрака пръци,а хич неможем да си го позволим иначе...Та стиснете по палче за късмет  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

Честито и на новите Лели-да са ви живи и здрави племенничетата  Praynig Hug
Мяу,Ника,Слънчи...и който още е на линия в неделя...да направим една лудница в някое Младостко паркче ли кво ли Simple Smile

# 496
Добро утро!!!

# 497
# 498
# 499
Здравейте Hug
Юхуу отново си ни приготвила страхотно събуждане Hug
Малвинка да ви е жива и здрава малката сладурана!Да споделя,че с братовчед ми сме много близки и тяхното дете ни вика леля и свако,а ние учим малката,че това са вуйчо и вуйна.Знаем,че фактически не сме,но просто така се чувстваме Hug
Миналата година като и слагахме ваксината и трите поредни месеца я боцкаха по два пъти и за това си мислех,че и сега ще е така.Другата седмица ще видим.
Сияна тази сутрин се събуди да пие вода и като съм слагала шишето на шкафа съм го обърнала и сега целия ми телефон е прогизнал.Разпарчадисан е да съхне.
Ники пак се хилих с вашите преживявания Grinning
Днес се очертава хубаво време,дано след обяд не се развали.
Ради дано спечелите Peace

# 500
  • София
ДД!  Grinning
Ради, айде дано спечелите и да нафоткате малката!  Hug
Мяуска, дойде ли ви топлата вода?  Mr. Green
Пухче, да минават гадните ваксини и после до 6 годинки сме оставени на спокойствие.
Максо много изостана и той, шаркавата ваксина най-рано през август каза педката, после следва синфлорикс и пентаксим.  Mr. Green

Аз претендирам за уникалност на дете.  hahaha Вчера моят малък дзвер, от зор да ми се тръшне, така качествено се фърли по очи, че си разби устата.  Mr. Green Mr. Green

# 501
  • София
ДД мили мами!

Аз днеска имам два повода да почерпя: 1/ с моето МиО днес правим 9 години брак.  и 2/Купихме си колата, която бяхме харесали. Иска ми се да ви почерпя реално, но за съжаление, знам, че е възможно само виртуално:

За ваксините - направихме нашата шаркава на 2 или 3 юни, не са минали 20 дни, но честно казано, не очаквам проблеми. Калина си е ОК, беше известно време на противоалергично, предполагам, че  и за Пентаксима и Синфлорикса пак ще действаме така. Пентаксима/или там с к'вото са го заменили/ ще я "почерпим" началото на септември, а Синфлорикса трЕбе да е ноември, ама да видим.

Мяуче, доДе ли ви топлата вода, че с дЕца си е ужас с канчета и легенчета  ooooh!
Ради, стискам палци. Нямам и против срещата, само трябва да знам предварително, че ангажиментите ми нямат край. Ужас, ако не се свършат, тотално ще лудна.  Crazy Само че, ако мислиш, че ща се наприказваме и т.н. - ЗАБРАВИ  Laughing С Мяу нали мислехме да е така, а дето се вика, търчейки след млади самоубийци неосъзнати, почти се изчерпахме - с: Здрасти, как сте, много са сладки!  Mr. Green
Юху, благодарско за закуската, изкушаваща и чудесна!   bouquet
Пухи, нещата ми намирисват на нов телефон. Сериозно, ако наистина е бил подгизнал, ако е скъп го продавай и си купувай нов.  Hug
Теди, чакам, душо, да прочета как си, а не да ми подскачат разни пилци  Laughing Много стискам палци всичко да е наред, както с теб, така и с Таньорка и Рали  Praynig Целувки на малката сладка къдричка  Heart Eyes
Ники, Максо го признавам. Софи и тя е имала подобни изпълнения, но дано са радкост  Hug
Хубав ден ви желая   bouquet

# 502
  • offshore & overseas
Слънчи, честити ви 9 години законно семейство!! Много любов и просперитет ви желая!

И честита нова кола, дай да я видим, да поточим лиги малко, въпреки че аз нит шофирам, нит разбирам от коли. Laughing

Аз пък на тоз ден преди 2 години си направих първия (дали не беше втория?) тест за бременност и разбрах, че чакам едно мъничко Люсилче.

Да, имаме вода, тъкмо се оплаках вчера и текна. Mr. Green Да взема да се пооплача за още нещо, а?! Thinking

Никич, зетко, че е уникален, уникален е, кой ти спори по въпроса. Heart Eyes

Иначе, стават тия сакатлъци и човек се чуди да се смее ли, да плаче ли, Люсил и тя се тръшка качествено, пък аз ненам що, не я оставям да се прЕбие, помагам ѝ да ляга на земята по-плавно... Laughing

Ама хайде, ще се жалвам все пак, че вчера лекинко се стресирах, защото Калината някой я е подучил да изразява негативни чувства към... ромите Blush. И този някой не съм аз., не е и баща ѝ, а за дядо ѝ е съмнително, но не ми се вярва чак дотам. Пък при нас, в тоз ливански квартал, не е като да не се навъртат и такива индивидиуми.
Та, вчера забелЕзах, че настойчиво зяпа едно ревящо ромче и си помислих, че просто ѝ е интересно детето как плаче, докато не изръси следното дълбокомислие:
- Мррррръсна циганка, тая е мррррръсна циганка. Shocked
Добре че не бяхме съвсем наблизо до детето (и баща му!!), защото... не ми се мисли какво можеше да ѝ се случи.
Обясних ѝ, че така не се говори, изкопчих инфо кой я подучва, ама колко е достоверно един Господ знае.
Ала мина се не мина 1 мин., и пак, взела камък и ми се обяснява:
- Този камък го взех, за да удрям с него циганите, защото са мръсни и гадни. #Crazy
Леле, просто не знам, не че толкова ми е циганите да не се обидят, обаче те не си поплюват и...
Помня как в трети клас нарекох една съученичка „циганка” (тя си беше), понеже майка ми беше я окачествила като такава, при което отнесох такъв як шамар, че още ми кънтят ушите, ама Халюша няма да се отърве с това. Confused

Та така, хубав ви ден, аз ще се опитвам да върша работа, без въобще да мога да се съсредоточа.

Аз доколкото сметнАх, на 27 юли, или пък на 27 юни (ай ся пак се оплетох), трябва да турим двете ваксини. Ще накарам моя секретар, лъв ми, да се обади и да пита. Flutter

П.П. Пухи, аз вече два телефона съм удавила, при тва в тоалетната чиния, единия път бях бременна с Калина, втория път бях бременна с Люс (никъв намек няма тука), затва третия телефон ми е със минимална застраховка, поне да покрие част от покупката на нов. Дет вика Слънчи, и на мен ми мирише на повреда, но дано да не е така. Пък защо да си нямаш нов апаратус, всъщност?

Последна редакция: ср, 15 юни 2011, 12:22 от Мяуче

# 503
  • София
Слънчи, честита годишнина! Мир и либоф да царуват у вас!  Hug Hug Hug Страшен подарък сте си направили за годишнината, да си го ползвате с кеф!  Peace

Мяуче, честит ти сантиментален повод!  Mr. Green Ам вземи да се пооплакваш, лошо няма, ако не стане както с водата, поне ще ти поолекне!  Flutter И аз така като се видя с някой такова "виждане" му удрям, че нямам думи. Постоянно съм подир дребното, което не се интересува от социален живот (ни за себе си мисли, ни за майка си  Crazy ), ами си Фаща пътя и това е.  hahaha

Ника, дано дребния да е добре. Съчувствам ти какво те чака оттук нататък, надявам се разбра, че макар и кротък, Максо едва ли ще е ангелче като батко си.  Heart Eyes

Мда, не може да се мине без травми, Диди днес също пострада като бая си ожули коляното, но не мрънка хич, макар ожуленото да си почти сериозно... По-скоро се изненада и не знаеше как да реагира.  hahaha Е, не може да се сравни с бойните рани на Миташки на Бръмби, Ели (Стефи, как си?  Rolling Eyes ) и Тедината Алекс (гледах на снимките от екскурзията страшната, макар и заздравяваща вече рана по цялото носле на къдравелката  Flutter ).

Ради, стискам палци да спечелите, пък ако си за снимането (макар да не мога да предложа нищо професионално) - давай дребната насам!  Hug

Пух, много трогателно това с близките ви братовчеди и дечицата.  Heart Eyes Дано да е наред телефона!  Praynig

Коте, аз откога се каня да ти честитя новия ник!  Mr. Green Та, да ти е честит!  Crazy Относно братчедите, племенниците и т.н. - дет' се вика на чиС български, без твърди чувства!  Joy

Още нещо щях да казвам, но определено от разходката слънчасах.  Thinking

# 504
Slanchezara честита годишнина.Много любов и разбирателство ви пожелавам.Честита да ви е и новата кола,да си я карате безаварийно Simple Smile
Хубав ден от мен Hug

# 505
Привет-мривет!
Слънчи, честита ви годишнина - още много години любов, любов и пак любов!  bouquet
Дай да видим каляската, деееееее.... Praynig
Мяу, на теб пък честит ти сантиментален ден! Поводи да има!  bouquet
Никич, горкото ти чадо!  Hug Ама ще му мине като на ... куче! Joy
Юхче, ти докато честитиш, аз пак ще върна стария - нещо отвътре ме тегли към промени тези дни! Sunglasses

# 506
Слънчи, честита годишнина - още много години да се обичате и уважавате и да се радвате на прекрасните си деца. Честито ви и ново возило - да си го карате със здраве и безаварийно и на много хубави места да отидете с него.

Пухич, миналата година бяха по две боцкания щото едно за Пентаксима и едно за Синфлорикса. Телефона дано като изсъхне да няма дефекти, освен ако не си си харесала нов Simple Smile

Ники, той Максо така се тръшка сигурно да те трогне, че на обикновено тръшкане не му се връзваш сигурно Simple Smile Дано няма повече такива инциденти и да му се оправи бързо разбитата уста.

Мяу, дано това при Калина е краткотраен период, че иначе ще си навлече проблеми. На тази възраст едва ли влага прекия смисъл в тези думи, а по-скоро е чула някъде и и се е сторило интересно.

# 507
  • София
Котенце, специално зарад теб, надмогнах мързела си и качих 2 снимки - цък и каляската

Hug

Мяу, теб не те споменавам, ама по скайп я пратих. И не ме убивай, снимката е разкошна, според мен си излязла супер.   bouquet

# 508
Ейййййййййййй, Слънчи, колко гот ми стана, мерси! Heart Eyes Hug Heart Eyes
Много са сладки бонбоните! Heart Eyes
Мяу, забравих и аз да кажа - научи Калината да си мери приказките, че въпросните не си поплюват и като нищо ще си изяде боя някъде, пък после като за човек ще ги лежиш... Twisted Evil

# 509
  • До Балкана
Слънчи, честита годишнина! Да сте много влюбени дълги години и всичко да постигате с взаимност и хармония!
Честита да ви е и новата колица! Хиляди безаварийни километри да изминете с нея!  bouquet Heart Eyes Hug

Общи условия

Активация на акаунт