Лято, боси крачета, бира в халба голяма, смях от ФЕВРУАРЧЕТО – идилията на мама!

• 32 458
  • 735
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Слънчи, дано по-скоро да се оправя Калинчица и да няма такива проблеми повече.

Коте, дано и при вас да премине бързо.

Ради Hug Дано скоро да премине неразположението и да ви забравят вече тия болести.

Крали, голям късмет имаш, че малката се страхува от водата  Wink Аз така се надявах Ясен да не толкова смел  Tired

Мяу, скинА ми сърцето Калина. Heart Eyes

Следобед отивам да търся количка за кукли на Ясен Mr. Green Преди малко счупи 2 такава. За първата успях да набутам някакси пари на жената, днеска ми се опънаха. А момиченцето така плака за количката си Sad Сега забелязах, че и сандалите са му умалели...купих ги преди месец и половина.

# 571
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Хайде ... туп ... и ние сред вирусните Sad Сега се прибираме от лекар ... Цяла нощ от 12 ей така изведнъж от нищото Ирина се събуди със запушен нос и започна да поддържа някаква никаква Т 37,1-37,1  ... резултат - силно зачервено гърло ... за сега някакви хомеопатии, капки за нос, гранофурин и вит. С ..., а ако продължава и днес и утре с Т ... от неделя сутрин и АБ Sad

Уфффффф ... не коментирам нищо, че не съм ви чела ... влязох само да изохкам и аз Sad

Лек ден!

# 572
Ел, и аз се чудя дали да не купя такава количка на Митко, че все налита на тях.. ама още си се чудя.. Thinking

Много болни, много нещо! Всички бързо да се оправяте! Hug

Мяу, не знам дали знаеш това поверие ли е, какво е, че бебето до 1 годинка помни предишните си животи и преживявания и докато е в корема на майката и нощем един ангел слиза при него, слага пръст върху устата му и му казва: "Шшшът, това е тайна!", и затова всички имаме тази вдблътина под носа, към устата. Това, разбира се, е доста романтичен вариант, но аз вярвам че има прераждания, и съм сигурна че някои от нас помнят предишните си животи и като големи, така че...

# 573
  • София
ДД!  Grinning
Бързо оздравяване на всички болни!  Praynig Hug

Мяуска, разчуства ме Халята и мен, да е жива и здрава!  Heart Eyes
Ел, я ми припомни  Laughing Mr. Green не водехме ли точно с теб този разговор относно количките за кукли преди време?  hahaha И аз ви писах, че съм купувала колички за кукли, пък вие ми се смяхте и не вярвахте, че Денят Х наближава и за вас?  Joy
Майтапа настрана, но тоя път сериозно съм решила Дребния да се сдобие с количка за пазаруване, не за кукли. Да видим докога ще се репча де, и дали в края на краищата няма пак да влача количка за кукли.  Blush

# 574
Мацки, ние от снощи сме с Т- вече 3 пъти я вдига до към 39 градуса. Sad Ходихме при доки- не са зъби, не е гърло... Предполага, че може да е някаква инфекция или алергия. Изписа ни противоалергични капки Ксизал и вит.С плюс АБ за всеки случай, ако се влоши рязко. Каза да редуваме температуропонижаващите- аз имам поне 4 различни. Аля сега спинка. Толкова да ми е болно като я гледам такава кривичка, нажалена, с червенки и насълзени очички...  Cry Знаете какво е да гушкате болно детенце с горещо и влажно телце... Sad Дано бързо да преборим Дявола!

# 575
Танчо, гууууууууууууууууш на Аленцето! Ще го пребори! Hug Hug Hug

# 576
Танче,Ла Вида HugБързо оздравяване на дечицата! Hug
Ника и аз съм взела количка за пазаруване,ама рядко я изкарвам навън,че е обемна,иначе вкъщи разнася,та пушек се вдига hahahaТук не съм забелязала много майки да носят колички за кукли,та Марти не е налитал на такива,ама да видим Thinking
Бръмби,много интерестно поверие,не го знаех!Ще ми се да има прераждане,ама нещо съм станала много невярваща в подобни неща напоследък Rolling Eyes
Коте,много хубаво че ходиш на плуване,страхотно оформя тялото,но след гъбички в ушите,между пръстите на краката,а и други места избягвам басейните Confused
Честно казано не се храня много разделно,че и тези дни вечерям след 21 часа,но покрай приготовленията съм що годе във форма,кога ли ще си стигна мечтаните 58кг Crazy

# 577
кога ли ще си стигна мечтаните 58кг Crazy
Живот и здраве, следващия път! Peace
Гъбички, да чукна на дърво, досега не съм хващала. Wink
Приятно изкарване утре и чакаме снимки!

# 578
  • София
Ох, Танче, дано бързо да се оправи Алето Hug Hug HugМного са неприятни тези моменти, но е неизбежно.

Много болни, бе какво става тук. Миналата седмица 2 познати деца вдигаха почти до 40 градуса. Интересното беше, че едната мама директно влезе в болница, когато детенцето вдигна много висока температура, а другата чакаше детето да се пребори само и даже не даваше нищо до 39 градуса.  Всичко е наред с дечицата за радост.

Ника Mr. Green...да, аз разправях, че няма да купя и как едно от положителните неща да имаш момче е, че няма да мъкна колички с бебета и т.н....А дано си намерим синя Joy

# 579
  • София
Танче, бързо зодравяване на Алето!  Hug
Ел, имаше сини само скъпи навремето, на дисни разни от по 30 лв.  Mr. Green Mr. Green Затова като компромис купувах лилави, щото повече от 10 лв. за такава играчка не давам.  Laughing

# 580

Благодарим ви, милички!  Hug

Във връзка с момичешкие играчки, които се харесват на момченцата, малкият племенник имаше (и все още има) страст по прахосмукачки, стирки, парцали и всякакви такива, та за една Нова година свекърът му купи детска "пусачка" (в превод- прахосмукачка), но крещящо розова, защото други цветове нямаше.  Mr. Green А да не казвам, че още размъква на майка си и моите обувки с токчета и дамските ни чанти. Веднъж ме посреща на вратата, аз се връщам от града, поглежда ми сандалите с коркова платформа и ме пита: "Таня, тия ще ги събуваш ли?"  Laughing И аз питам: "Защо, бе, Сисо? Ти ли да ги обуеш?". В отговор: "Дааа!"  Joy

Пухи, свеки ще поостане 3 месеца. Тежко лято ще да е!  #Cussing out

# 581
Привет и от мен в този ужасно топъл ден.
Танче,Ла вида-бързо оздравяване на малките душици.
Искам да попитам мамите на момченца-как стоят нещата с пилето.Отворихте ли го и колко често го почиствате?

# 582
  • Бургас
Мяуски, много са ти хубави двете чаровници ! Чудни снимки имат във ФБ. А относно тия деца около мен,които дават ръчичка и отиват с родителите си пеш до магазина - наборчета са .
Ради, бързо оздравяване на Аля!  Hug
Ралипо,как сте?  Hug
Ла вида лока,дано Иринка да се подобри от хомеопатията. Преди седмица Диманка имаше леко червено гърло и вдигаше Т ,но се подобри от едни хомеопатични хапченца и не се наложи да пие АБ.
Таньорче, бързо оздравяване и на Лекси !  Hug

Димана отнесе един шот (както казва Мяуче) Синфлорикс и сега спи.  Praynig Чудя се дали да я водя на плаж утре или да изчакам още някой друг ден,че мислехме скоро да я заведем за първи път.  Rolling Eyes

Ел, и Диманка има количка и едно по-голямо дете й я счупи.Само дето майка му не се извини ,ама не е болка за умиране. Купихме втора, пластмасова за 5лв.  Mr. Green

Отивам да готвя.

Усмихнат ден ! Hug

# 583
  • София
Sunny Sky, не знам как седи въпроса с реимунизацийте, но аз не бих я завела утре. Педи след всяка имунизация ми казва да го пазя няколко дни и да не се събира много с деца. По-добре се разходете на хлад, според мен.

Ла Вида, скоро да се оправя Иринка Hug

За количка повече от 8-10 лева не давам а и като гледам как ги чупи от раз...Сега погледнах в някакъв сайт за играчки. Имаше някакви по 130 лева  #Shocked
Много се замотах и чак сега ще излизаме. Правя последен опит да си изпия кафето със Стевия Sick Що кафета изхвърлих заради таз билка, но тъпо и упорито се опитвам да я харесам..

# 584
  • offshore & overseas
Хм, невероятно много болни мъници - пожелавам бързо възстановяване и без аб и последствия!

Слънчи, не се тревожи за т.нар. АД, то се надраства, както е прието да се казва у форумската общност.

Бръм, много интересантно, не знаех точно това поверие, но се вълнувам от окултните нАуки и астрологията, нумерологията, а в същото време съм вярваща, не знам как се съчетават тия 2, че и повече, неща.

Съни, аз противно на Ел, бих я завела на плаж, но ако може да стои само под чадър, а тва е ъпсурт, знаеш, тъй че, за да си нямаш ядове, май по-добре нье Wink

Ел, каква е тази билка?

Ние имаме 2 колички, но онази, която бих изнасяла (защото не е обемна), е в Младост и все забравям да я взема (тя е на Дисни и е 20-30 лв. ли, не знам, лъв ми отиде и я купи при един повей на вятъра, преди 3 години някъде). Естествено, ако я изнеса, няма да ѝ се обръща внимание, но поне може някое друго детенце да си поиграе. Crossing Arms

Другата количка е тук, и двете играят с нея, ноооо е 100 кила, дет се вика, по-тежка от онази, с която понастоящем возя Люсил, па на вс. отгоре и не се сгъва. Свеки я закупи за Калина, но направихме грешката да вземем изедника с нас при пазаруването, а той (изедника) безпогрешно си избра най-скъпата каляска, че се и запъна насреди маНгазина, че друга нЕще.

Няма да ви казвам как ме заболя сърцето - 90 лв. за подобен бАклук, ама... Но при всички положения не е за момченца, де.

Хайде, ще чакаме още новини!

Общи условия

Активация на акаунт