САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ 67

• 69 493
  • 714
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Ох извинете ама и аз да помоля за едно ВК на лични  Praynig

И аз се моля от 2 дни ама нейсе...няма свободно явно. Sad

Аз ви предлагам нещо друго вместо да се молите и да разчитате на друг да ви свърши работата :
Системата на Емчето - тя я обясни няколко пъти :
Взимате три съгласни букви ,напр.TPM и две цифри и започвате TPM01,02,03 и т.н. до 99.
После може да разместите буквите или да смените местата на цифрите  МТР01,02,03 и т.н. или МР01Т
Не съм имала случаи да не излезе ВК с този метод. Peace

Успех ! Hug

# 481
Ох извинете ама и аз да помоля за едно ВК на лични  Praynig

И аз се моля от 2 дни ама нейсе...няма свободно явно. Sad

Аз ви предлагам нещо друго вместо да се молите и да разчитате на друг да ви свърши работата :
Системата на Емчето - тя я обясни няколко пъти :
Взимате три съгласни букви ,напр.TPM и две цифри и започвате TPM01,02,03 и т.н. до 99.
После може да разместите буквите или да смените местата на цифрите  МТР01,02,03 и т.н. или МР01Т
Не съм имала случаи да не излезе ВК с този метод. Peace

Успех ! Hug

Ееее мерси най-после разбрах, не съм видяла този пост сори.....Сега почвам да правя опити, ако излезе нещо ще пиша и аз  bouquet

# 482
  • Варна
Еми каръка си е карък. Схеми всякакви съм пробвала но уви. Въднъж мисля че нацелих един но докато се опомня и някой др го нацели.
Хиляди благодарности на bubeto29   bouquet вече си имам код!

# 483
  • Плевен
http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=38eea2680fdc3d4c5f
получих Таласъмския каталог Peace

# 484

мерси , дай го така ...http://taillissime.acipia.net/?omniturecode=001ru2143/25

има ти номера на клиента ...

# 485
  • Плевен
все тая,имам още 5-6 Joy
Извинете,не се сдържах Embarassed

# 486
http://www.laredoute.fr/vente-maillot-de-bain-1-piece.aspx?produ … e=1&pos=3_a_n

Този бански,може ли още малко да се намали,ако ли не здраве.
С колко намалят ВК,срам не срам  newsm78

# 487
  • София
Неактивните са ги активирали, но дават само БД с нещо от основния сектор над 10 евро.... Sick

# 488
код:61204
намаля 50е от 100 от колекция Р/Е без прикс цените

# 489
От 21.06. ще има ли намаление? Кодовете ще важат ли за намалението? Някой има ли информация на какво ще е намалението - само на дрехите ли?

# 490
  • София
1.От 21.06. ще има ли намаление?
2.Кодовете ще важат ли за намалението?
3.Някой има ли информация на какво ще е намалението - само на дрехите ли?

1.Намалението започва от 22.06. Peace
2.До сега кодовете не даваха намаление на артикули с надпис SOLDES,а сега какво ще бъде само ЛР знае. Grinning
3.Намаление има на всичко ,не само на дрехи. Peace

# 491
  • Варна
Цъках в захлас 30 мин. и нищо, никакъв код. Има ли някаква подредба на цифри и букви или хаотично?
Всъшност нямам идея дали ми трябва такъв ВК. За това ще ми помогне ли? И все пак ако някой има един излишен код, моля да ми прати на ЛС  Praynig

Последна редакция: пт, 17 юни 2011, 21:44 от Toni_baraboni

# 492
Цъках в захлас 30 мин. и нищо, никакъв код. Има ли някаква подредба на цифри и букви или хаотично?
Всъшност нямам идея дали ми трябва такъв ВК. За това ще ми помогне ли? И все пак ако някой има един излишън код, моля да ми прати на ЛС  Praynig
Помага ти кодът за бялата чанта 72516 например, като допълниш сумата до 33 евро ненамалена цена.

# 493
  • Варна
Много благодаря, понякога истината е точно пред носа ни Simple Smile Докато цъках, въпреки всичко, якето ще има след 12 седмици  #2gunfire Не ми било писано Simple Smile Човек не може все да е на далавера Simple Smile

# 494
Много благодаря, понякога истината е точно пред носа ни Simple Smile Докато цъках, въпреки всичко, якето ще има след 12 седмици  #2gunfire Не ми било писано Simple Smile Човек не може все да е на далавера Simple Smile
Според мен якето на снимката изглежда много по - добре. Поръчах го даже в два р-ра - 94 и 150. На мен не ми харесва. Така, че "всяко зло за добро".

Общи условия

Активация на акаунт