САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ 67

• 68 224
  • 714
  •   1
Отговори
# 555
  • Mediterraneo
Разбира се, но за да го напиша, съм пробвала голямата част. Като не маха доставката, да си ползвам DHL...

Маме, имаш си код, пускаш. Аз не искам да пускам големи поръчки, в момента мъча една за 12 Е и не успявам по никакъв начин...

# 556
Разбира се, но за да го напиша, съм пробвала голямата част. Като не маха доставката, да си ползвам DHL...

Маме, имаш си код, пускаш. Аз не искам да пускам големи поръчки, в момента мъча една за 12 Е и не успявам по никакъв начин...

Поръчката бе 15е........

# 557
  • Mediterraneo
Ами честито, друго какво да ти кажа?! Ще се успокоявам с това, че и без друго намалението до момента е гола вода  Mr. Green

# 558
  bouquet

Последна редакция: чт, 23 юни 2011, 09:43 от diala

# 559

Не успяваш, защото явно си нервна Wink
Има поне 10 кода, които работят, като 3 от тях дават БД до френски адрес и искат нещо от зеления сектор за под 10 евро. Въпрос на подбиране на артикулите е.
Аз пуснах поръчка за 11,40 с код за чувалче. Кое му е "прецакването" на това?
Дай линкове за нещата в кошницата ти и се обзалагам, че ще те "уредим" с БД без особени проблеми.

# 560
  • Стара Загора
Извинявам се за нахлуването е темата. Прочетох последните и първите 10 страници, разгледах албума на Ева и пак не можах да се ориентирам какво е SAC BLANC. Единственото което ми прилича на бяла чанта е една дамска чанта - това ли е? Ако може линк за снимка  Praynig

# 561
  • София
Извинявам се за нахлуването е темата. Прочетох последните и първите 10 страници, разгледах албума на Ева и пак не можах да се ориентирам какво е SAC BLANC. Единственото което ми прилича на бяла чанта е една дамска чанта - това ли е? Ако може линк за снимка  Praynig

Това е чантата - http://mamaevinka.snimka.bg/hobby/snimki-lr.412224

# 562
  • София
И всъщност, независимо от ползването на превозвачи, пак сме прецакани, нали? Като не мога да пускам поръчки с БД, за какво са тези кодове... БД над 89Е звучи потресаващо!

Вчера не  ми отбелязваше БД на 1 стъпка,а чак на 2-ра.Провери да не би и при теб да се случва така.

# 563
И всъщност, независимо от ползването на превозвачи, пак сме прецакани, нали? Като не мога да пускам поръчки с БД, за какво са тези кодове... БД над 89Е звучи потресаващо!

Вчера не  ми отбелязваше БД на 1 стъпка,а чак на 2-ра.Провери да не би и при теб да се случва така.

И според мен точно това е  Peace Поне в момента не нацелвам нито един БД на първа стъпка, а на втора си маха доставката без проблем.

# 564

И според мен точно това е  Peace Поне в момента не нацелвам нито един БД на първа стъпка, а на втора си маха доставката без проблем.
А аз нямам проблем, дава си БД веднага. Какво имате в коша, кои стоки са проблемните?

# 565
Момичета, четох , но не видях има ли активен код за малки електроуреди-става въпрос за прахосмукачка робот-тя има 20% намаление, но ми се иска още  Embarassed

# 566
Момичета, четох , но не видях има ли активен код за малки електроуреди-става въпрос за прахосмукачка робот-тя има 20% намаление, но ми се иска още  Embarassed
Ако е Soldes, код няма да й повлияе. Ако не е, виж дали я има в сканирания каталог и пробвай да я намалиш по референтен номер с код за бялата чанта. Или дай линк.

Последна редакция: чт, 23 юни 2011, 12:18 от Слънчогледка

# 567
Поглеждайте и втората стъпка на поръчката си:

1 стъпка - http://prikachi.com/images/839/3484839a.jpg

2 стъпка - http://prikachi.com/images/846/3484846J.jpg

Поръчката е за 10,88е.......

# 568
Да, де, ама тези кодове явно хващат, когато артикулите са от зеления сектор....
Моята кошница е само от албанците + 1 първата тениска от кошницата на Мамето и по никакъв начин не мога да махна доставката.... проверявам си и втора стъпка, но си имам доставка...

# 569
Сложи тениската Елос, тя дава БД на втора стъпка.
Ще се постараем да направим списък, помагайте. Например това го взимам от червения сектор:
- Polo en maille piquée enfant garson - Ref :1667963

Последна редакция: чт, 23 юни 2011, 12:34 от Слънчогледка

Общи условия

Активация на акаунт