САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ 67

• 68 231
  • 714
  •   1
Отговори
# 540
Момичета помощ,нито един от изброените кодове не ми маха бд,дори и тези от 1 стр.,а Ref :3942384  тривките вече не съществуват

# 541
  • Сливен
току що пробвах този 38067 -със сума над 10евро(пробвах с 2 бройки от играчките,които коментират в другата тема)  дава БД и под.-но до превозвача.до БГ така или иначе я начислява

освен да имаш нещо от марката на бейби..... което коментираха по напред в темата или да пробваш някой друг код,не се сещам друго  Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 22 юни 2011, 13:46 от milena hristova

# 542
току що пробвах този 38067 -със сума над 10евро(пробвах с 2 бройки от играчките,които коментират в другата тема)  дава БД и под.-но до превозвача.до БГ така или иначе я начислява
до превозвача и пак не ми маха доставката

# 543
първо се запиииииисвам, после ще коментиииииирам  Wink

# 544
току що пробвах този 38067 -със сума над 10евро(пробвах с 2 бройки от играчките,които коментират в другата тема)  дава БД и под.-но до превозвача.до БГ така или иначе я начислява
Артикулите трябва да са от зеления сектор, т.е. да не са албанци и сумата да е над 10 евро.
Като говорим за БД, имаме предвид само до френския адрес на превозвача.

# 545
Артикулите трябва да са от зеления сектор, т.е. да не са албанци и сумата да е над 10 евро.
Като говорим за БД, имаме предвид само до френския адрес на превозвача.
всичко това го спазих,и най-накрая се получи,благодаря ви момичета,успешно пазаруване  bouquet

# 546
Здравейте  Simple Smile
Някой знае ли дали има актуален код,който може да намали поръчка от 55-60 Е?
Благодаря предварително! Wink

# 547
Здравейте  Simple Smile
Някой знае ли дали има актуален код,който може да намали поръчка от 55-60 Е?
Благодаря предварително! Wink
Евентуално може да се намалят отделни артикули, ако са без знак Soldes. За намаляне на цяла поръчка няма код (освен ако не допълниш сумата докъм 100 евро и не пробваш с кодовете за часовник и чаши, които Ева пусна преди време). Пусни линкове към това, което ти е в кошницата. Или раздели поръчката на няколко части, така че да вземеш някакви подаръци поне.

# 548
момичета sac parme, коя чанта от подаръците е, че разглеждах и не видях да пише под снимките   bouquet

мерси, stokrini   Hug  и на Eva да изкажа благодарности   bouquet

Последна редакция: ср, 22 юни 2011, 19:15 от cool

# 549
момичета sac parme, коя чанта от подаръците е, че разглеждах и не видях да пише под снимките   bouquet

Тази е, мила http://mamaevinka.snimka.bg/hobby/snimki-lr.412224.22504666 Ева, благодаря   bouquet

# 550
Момичета, сега няма кодове за 20/33 или нещо такова, така ли? От миналите намаления не съм поръчвала нищо, изгубла съм тренинг и много се обърках с кодовете тука има-тука няма, налучквания и т.н.
Vertbaudet  - едни панталонки гледам на кръгли цени, тях не ги ловяха кодове по спомен, но сега с фр. адрес има ли промяна при тези обстоятелства?

# 551
Момичета, сега няма кодове за 20/33 или нещо такова, така ли? От миналите намаления не съм поръчвала нищо, изгубла съм тренинг и много се обърках с кодовете тука има-тука няма, налучквания и т.н.
Vertbaudet  - едни панталонки гледам на кръгли цени, тях не ги ловяха кодове по спомен, но сега с фр. адрес има ли промяна при тези обстоятелства?

Има кодове 20/33 (за бяла чанта), но лови само артикули, които не са със знак Soldes.
Vertbaudet код не ги лови  Confused Промяната е само, че можем да ги поръчваме.

# 552
  • Mediterraneo
И всъщност, независимо от ползването на превозвачи, пак сме прецакани, нали? Като не мога да пускам поръчки с БД, за какво са тези кодове... БД над 89Е звучи потресаващо!

# 553
  • София
И всъщност, независимо от ползването на превозвачи, пак сме прецакани, нали? Като не мога да пускам поръчки с БД, за какво са тези кодове... БД над 89Е звучи потресаващо!
Е, тези кодове са 4 от повече от 20...все пак. Wink

# 554

Защо да сме прецакани? Вчера пуснах поръчка с артикули Солдес и ми даде и БД, и подарък......

Общи условия

Активация на акаунт