САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ 67

• 68 132
  • 714
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Тук всички имат по 3-4 такива Joy Joy Иначе, няма лошо....

Ако бяха 3-4 добре,някои имахме по 10 и се чудихме как да се отървем от тях. Mr. Green

# 631

Ако бяха 3-4 добре,някои имахме по 10 и се чудихме как да се отървем от тях. Mr. Green
Е, много ясно как - пратете ги към сайта, че да ги раздават за подаръци Wink
Аз списъка с кодовете не го виждам, къде точно е?

# 632
  • В La Redoute и по света
Всички в един момент имат излишък от подаръци Simple Smile Разликата е в това, че някой ги подаряват, други продават  Mr. Green
Слънчогледка, в зависимост от интернет доставчика ти, понякога не се виждат. Още никой не е могъл да ми отговори на този въпрос за съжаление.

# 633
  • София
Unicorn,не виждам нищо лошо в това да продадеш чанта ,която не харесваш и никога няма да носиш. Peace

# 634
Unicorn,не виждам нищо лошо в това да продадеш чанта,която не харесваш и никога няма да носиш. Peace
Тедичка, нищо лошо няма в това. Проблема е количеството, а не дали ти харесва или не. Някой имат по 5-10 броя от един подарък. Което като количество според мен е огромно.  newsm78

Blush Но да не разводняваме темата, все пак е за кодове.

До края на седмицата ще пусна и видеото за прилагане на кодовете. Дано е полезно и то.   bouquet

# 635
До края на седмицата ще пусна и видеото за прилагане на кодовете. Дано е полезно и то.   bouquet

Не знам дали има някой от тази тема, който да не знае как се прилагат кодовете.....Те от ЛР да пускат кодове, пък ние знаем как да им намерим приложението........

# 636
# 637
  • Варна
Unicorn,не виждам нищо лошо в това да продадеш чанта,която не харесваш и никога няма да носиш. Peace
Тедичка, нищо лошо няма в това. Проблема е количеството, а не дали ти харесва или не. Някой имат по 5-10 броя от един подарък. Което като количество според мен е огромно.  newsm78
аз никога не съм и не смятам да продавам подарък, за който не съм заплатила, имам достатъчно познати, на които мога да подарявам. Чак за 5;10 лв. няма да забогатея ако си продам подаръка

# 638
  • Гражданин на света

Не знам дали има някой от тази тема, който да не знае как се прилагат кодовете.....Те от ЛР да пускат кодове, пък ние знаем как да им намерим приложението........

Леле какви сме лоши, момичето се опитва да помогне ама не ние и на това ще намерим кусур.

# 639
Леле какви сме лоши, момичето се опитва да помогне ама не ние и на това ще намерим кусур.

Е....надали сме лоши......И на нас не ни е чужда помощта......Май сме помагали с кодове, които сме имали......

А за подаръците....Да, аз също не виждам лошо да се продават.....В края на краищата и те не идват даром....Всичко в една или друга степен сме си го платили - направили сме поръчка, отговорили сме на условията на кода - за сума, за колекция, преди това сме намерили нужния код и всичко това малко или много си има своята цена.......Аз и подарявам, и продавам - въпрос на гледна точка. Не можем всички да сме еднакви....

# 640
  • София
До края на седмицата ще пусна и видеото за прилагане на кодовете. Дано е полезно и то.   bouquet

аз не знам, т.е. знам как да прилагам кодовете за БД, но останалите за намаленията са ми мътна индия, това зелени сектори, червени сектори, бенбени... пълна мъгла, а чета темите вече 3-ти или 4-ти месец - само чета, рядко пиша  Peace

# 641
Дзвер, а 1 пост прочете ли? Само от 1 пост преди време си пуснах първата поръчка....Че и тренч имаше подарък, та и номера на тренча взех,че уцелих......

Е..пък това с намалението....В началото имах пропуски, но с всяка поръчка ставам по-добра - а съм пълен новобранец, зелено зайче съм...А и доста условия на кода се променят в движение....Напр. в началото, когато пуснаха т.нар. вълшебен код, той намаляше от намалената цена в сайта....След 3 дни - това вече не бе в сила, появи се каталог, кръга на артикулите се смени...И така.......За мен истината е една - следя редовно темата и получавам всичката ми необходима информация.......

А деленето на сектори - явно е от старата визия на сайта, аз също не ги знам....Но това не ми печи да правя поръчките си......

# 642
  • София
ооооооо първия пост (т.е. първите постове) съм ги чела и препрочитала... секторите са ми мъгла - действам по ваши постове в темата - така успявам да поръчам нещо изгодно, но съм сигурна, че може и по-изгодно, ама пусто като нищо не вдява главата ми, пък не съм естествено руса  Simple Smile (иначе и аз имам вече 4 поръчки - къде успешни, къде не толкова, но все си мисля, че можеше и по-изгодно да поръчам някои неща  Peace)

# 643
ооооооо първия пост (т.е. първите постове) съм ги чела и препрочитала... секторите са ми мъгла - действам по ваши постове в темата - така успявам да поръчам нещо изгодно, но съм сигурна, че може и по-изгодно, ама пусто като нищо не вдява главата ми, пък не съм естествено руса  Simple Smile (иначе и аз имам вече 4 поръчки - къде успешни, къде не толкова, но все си мисля, че можеше и по-изгодно да поръчам някои неща  Peace)

Питай, ако не тук, то на лични......Колебания винаги има, по-изгодно сигурно винаги може - то идеално няма никъде.......

# 644
До края на седмицата ще пусна и видеото за прилагане на кодовете. Дано е полезно и то.   bouquet
аз не знам, т.е. знам как да прилагам кодовете за БД, но останалите за намаленията са ми мътна индия, това зелени сектори, червени сектори, бенбени... пълна мъгла, а чета темите вече 3-ти или 4-ти месец - само чета, рядко пиша  Peace
@Дзвер, ето тук има информация за това: Как да прилагаме кодовете ефективно. Имай предвид, че е от стария дизайн на кошницата, но принципа е аналогичен. И на това ръководство предстои ъпдейт.

Общи условия

Активация на акаунт