САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ 67

• 68 127
  • 714
  •   1
Отговори
# 645
  • София
ооооооо първия пост (т.е. първите постове) съм ги чела и препрочитала... секторите са ми мъгла - действам по ваши постове в темата - така успявам да поръчам нещо изгодно, но съм сигурна, че може и по-изгодно, ама пусто като нищо не вдява главата ми, пък не съм естествено руса  Simple Smile (иначе и аз имам вече 4 поръчки - къде успешни, къде не толкова, но все си мисля, че можеше и по-изгодно да поръчам някои неща  Peace)

Питай, ако не тук, то на лични......Колебания винаги има, по-изгодно сигурно винаги може - то идеално няма никъде.......
благодаря, ще се възползвам, ама после да не се оплакваш, че вече три бели чанти имам - само на тоя код успях да хвана намаления  Wink

# 646
  • София
Unicorn,не виждам нищо лошо в това да продадеш чанта,която не харесваш и никога няма да носиш. Peace
Тедичка, нищо лошо няма в това. Проблема е количеството, а не дали ти харесва или не. Някой имат по 5-10 броя от един подарък. Което като количество според мен е огромноnewsm78

Blush Но да не разводняваме темата, все пак е за кодове.

Съжалявам ,че продължавам да спамя/ рядко си позволявам/ ,но бялата чанта беше и на предишното намаление и не виждам какво му е на количеството - по време на намаление да пуснеш 10 поръчки с този код ,поради липса на друг код,който дава БД.

# 647
  • Mediterraneo
Никакви скрупули нямам аз. На предното намаление се сдобих с 3 бели чанти, които продадох много бързо. Сега съм на път да си подобря рекорда в количествата на белите чанти и се надявам пак бързо да успея да ги разтикам. Нито се срамувам, че ги продавам, нито се чувствам виновна пред някого.

# 648
  • Варна
Аз имах 10 броя от белите чанти, част от тях подарих, друга продадох, имам още.  Embarassed
Обаче още не съм направила поръчка на това намаление, та да увелича отново количеството.

# 649
Няма ли код за Shopping prix? Sad

# 650
Няма ли код за Shopping prix? Sad
Има код, който ги намаля с 20%. Изгодни стават, ако се вкарат по реф. номер и се ползва код за бялата чанта. Референтни номера - от сканирания каталог или с въпрос и линк тук (евентуално).

# 651
http://www.laredoute.fr/vente-bermuda-a-carreaux-tisse-teint-mul … =2&pos=18_a_n
Референтен на тези??Мерси, и къде да търся реф.номера, намирам само на дамската колекция?

# 652
Има код, който ги намаля с 20%. Изгодни стават, ако се вкарат по реф. номер и се ползва код за бялата чанта. Референтни номера - от сканирания каталог или с въпрос и линк тук (евентуално).
Аз каквото си харесам от каталога и то е Shopping prix

# 653
Кодовете 20/33 с бялата чанта за какви артикули са? Аз какво ли не пробвах и ми дават единствено БД до френски адрес  Rolling Eyes

Nia30, ако си избереш артикул и го сложиш в кошницата или в любими ще ти изпише референтния му номер. Преписваш си го, изпразваш кошницата и вкарваш по реф нимер. Мисля, че така ще стане  newsm78

# 654
Да споделя горчив опит Close Пуснах поръчка с код за БД. Даде ми БД на втора стъпка и финализирах поръчката със сума без доставка до последно. Ноооооо.....днес получавам СМС от банката, че е дръпната сумата СЪС ДОСТАВКА! Внимавайте и не се доверявайте много на такива кодове, които ти дават нещо, ама на втора стъпка:)

# 655
Да споделя горчив опит Close Пуснах поръчка с код за БД. Даде ми БД на втора стъпка и финализирах поръчката със сума без доставка до последно. Ноооооо.....днес получавам СМС от банката, че е дръпната сумата СЪС ДОСТАВКА! Внимавайте и не се доверявайте много на такива кодове, които ти дават нещо, ама на втора стъпка:)

С карта ли плати или с ПП?

# 656
  • Варна

Плащай чрез Пейпал.

# 657
Нещо не ги разбирам тези реф.номера, може би ми намаля нещата заради кода 72478, но точно какво се случва малко ми е тъмнина;)

# 658
  • насън...
някой да може да ми каже реф. номер на тази машинка?

http://www.laredoute.fr/vente-fromagere.aspx?productid=324175099 … mp;prodsize=99999

гледам, че намаляте хлебопекарни, та да се пробвам да я намаля още малко с кода за бялата чанта..
мерси... Hug

# 659
Платих с Виза на Пощенска, винаги съм плащала с тази карта и до сега не съм имала подобни проблеми, но трябва да се помисли за ПП, че много започнаха да прекаляват Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт