САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ 67

• 68 127
  • 714
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Аз имам поръчка от днес с БД, дадена на втора стъпка. Вече е фактурирана и е на 4 стъпка и доставка не е начислена. Плащам само с карта  Rolling Eyes Явно е въпрос на късмет и внимателно оглеждане. Confused
Освен това за всеки случай си правя принт скрийн преди да платя, после пак, за да няма изненади, пък дано не се случва, че е много неприятно  Sad
С какъв код, Рони? Моите наблюдения сочат, че тези номера ги правят кодовете за чувалчетата.  Peace

# 691
  • София
   Кодовете за зелените цени действат ли още? Имам 4 неща с такива цени в кошницата и двата кода не ми хващат... Praynig

# 692
Кой е подаръка MONTRE MARRON? Кафяв часовник?

# 693
Аз имам поръчка от днес с БД, дадена на втора стъпка. Вече е фактурирана и е на 4 стъпка и доставка не е начислена. Плащам само с карта  Rolling Eyes Явно е въпрос на късмет и внимателно оглеждане. Confused
Освен това за всеки случай си правя принт скрийн преди да платя, после пак, за да няма изненади, пък дано не се случва, че е много неприятно  Sad
С какъв код, Рони? Моите наблюдения сочат, че тези номера ги правят кодовете за чувалчетата.  Peace
сутрешната с код за чувалче с 48046, следобедната с чантата за количка с 38040  Wink

Последна редакция: ср, 29 юни 2011, 18:04 от ronisum

# 694
кодът за бялата чанта, който Ева   bouquet беше дала доста страници назад, 72516, днес беше единствения (от поне 20 изпробвани) , който ми даде БД само с албанци, без добавки и за сума под 20 евро, още на 1ва стъпка  Laughing

ако сте отчаяни че нищо не лови, пробвайте и него  Peace

# 695
От един час пробвам. Пак прочетох темата - не мога да направя безплатна доставка. Всичко ми е от soldes!!! Сумата е 16 евро. Слага подаръците, но не маха доставката дори на втора стъпка. Моля помогнете Praynig

# 696
здравейте, да попитам за кодовете  за бд, която на 2ра стъпка се появява отново., ако се смени адреса с адрес на превозвач във Франция, на Вас изчезва ли ви доставката?
Питам, защото, при мен когато на 1-ва доставката "изчезне", а на 2-ра стъпка се появява отново, когато въведа адреса на доставчика доставката си остава. При някой имали такъв случай?

# 697
Пиша само да потвърдя, че код 72516 хваща само с албанци.
Сумата за доставка ми я махна на 2-ра стъпка.
Поръчката ми на 1-ва стр е за 24,35 Е, а на 2-ра 18,40 Е.

Благодаря, Doro !!!

# 698
  • София
Пробвайте кодовете за пармето .В повечето случаи маха доставката на 2 стъпка./за soldes / Peace

72516- дава БД с албанци избирателно/ не винаги /.

Последна редакция: ср, 29 юни 2011, 19:19 от tedichka07

# 699
При мен не се маха нито на един код доставката,даже и на 2ра стъпка.
Нещата са само от албаници,дали да не сложа някои тривки или нещо друго ,ако имате впредвид.Че не са ми необходими отново тривките.

# 700
  • София
При мен не се маха нито на един код доставката,даже и на 2ра стъпка.
Нещата са само от албаници,дали да не сложа някои тривки или нещо друго ,ако имате впредвид.Че не са ми необходими отново тривките.

Виж това дали няма да ти даде БД на 2 стъпка :

http://www.laredoute.fr/vente-debardeur-2-en-1.aspx?productid=32 … =4&prodsize=0

С код за бяла чанта или парме. Peace

# 701
# 702
  • София
ell_ell, с 38040  и 72516 ми дава БД на 2 стъпка и поръчката става 15.60 Е.

Нали си написала адреса на превозвача ?

# 703
Нещо явно мен не ме харесват и не ми пускат БД.С 38040,при мен не се получава.Даже смених акаунта,и ги сложих там,но пак нищо.ЕЕЕЕееее ще трябва да опитвам явно други комбинации Thinking

# 704
Кръглите цени кодове за намаление не ги ловят, нали?

Иначе сега ми дава БД в кошницата още 56952 - без подарък.
Махнах едни панатлонки за сума пари и БД изчезна, т.е. кода спря да ми действа, може би трбва да слагам кърпи, тривки и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт