Трикове и съвети за лесни прически 2

• 114 136
  • 574
  •   1
Отговори
# 30
Здравейте мили дами и аз ще ви помоля за съвет тази седмица сме на сватба на едни наши прители и аз така и немога да реша какво да правя с моята коса те е много странна принципно е къдрава и чуплива но само когато иска и съм я подстригала на етажи що годе да има някаква форма дълга е някъде до раменете или може би малко под раменете. МОЛЯ ВИ СЕ ОТ ВСЕ СЪРЦЕ ДАЙТЕ МИ НЯКАКЪВ СЪВЕТА ЗА ПРИЧЕСКА ОТ ДЪЛГО ВРЕМЕ Я ЗАХВАШТАМ С ФИБИ НО ВЕЧЕ МНОГО МИ Е ПИСНАЛО.ЩЕ СЕ РАДВАМ И НА НАЙ-МАЛКОТО СЪВЕТЧЕ. А ТОВА Е ЗА ВСИЧКИ ДАМИ ЗАЩОТО ВИЕ ГО ЗАСЛУЖАВАТЕ  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 31
ами недей да се променяш много , затова може да си изправиш косата и да си я накъдриш цялата и да я захванеш отстрани към ушите  няколко кичура  Laughing мн яко стои

# 32
Здравейте мили дами и аз ще ви помоля за съвет тази седмица сме на сватба на едни наши прители и аз така и немога да реша какво да правя с моята коса те е много странна принципно е къдрава и чуплива но само когато иска и съм я подстригала на етажи що годе да има някаква форма дълга е някъде до раменете или може би малко под раменете. МОЛЯ ВИ СЕ ОТ ВСЕ СЪРЦЕ ДАЙТЕ МИ НЯКАКЪВ СЪВЕТА ЗА ПРИЧЕСКА ОТ ДЪЛГО ВРЕМЕ Я ЗАХВАШТАМ С ФИБИ НО ВЕЧЕ МНОГО МИ Е ПИСНАЛО.ЩЕ СЕ РАДВАМ И НА НАЙ-МАЛКОТО СЪВЕТЧЕ. А ТОВА Е ЗА ВСИЧКИ ДАМИ ЗАЩОТО ВИЕ ГО ЗАСЛУЖАВАТЕ  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

това http://www.youtube.com/watch?v=2FbDPZNUpus&feature=related
и това http://www.youtube.com/watch?v=SvqeYgxoWTc&feature=relmfu

# 33
  • Майнатаун
natali_ivanov_a твоята е добре, но тук около офиса има няколко магазинчета в които съм търсила и са просто ужасяващи цветове и комбинации.Сега ще търся такава каквато каза tochiica  от плат, ако намеря ще споделя  Peace

А иначе снощи пробвах това с фолиото от предишната тема и се получи много добре, но тази сутрин нямаше и следа от къдриците, останаха само вълни.

# 34
  • София
Аз тази идея с фолиото я побългарих  Laughing Направих я с вестници, дълго парче вестник като завия кичура го завързвам. Мекичко, удобно и не толкова шумкащо. Два пъти се правих така. Първия с малко пяна на всеки кичур и престоя около час докато си пооправя къщата, втория път забравих да сложа пяна и така преспах - ефекта трая три дни, страхотно стана. Ако някой много държи ще покажа снимки.

# 35
Аз тази идея с фолиото я побългарих  Laughing Направих я с вестници, дълго парче вестник като завия кичура го завързвам. Мекичко, удобно и не толкова шумкащо. Два пъти се правих така. Първия с малко пяна на всеки кичур и престоя около час докато си пооправя къщата, втория път забравих да сложа пяна и така преспах - ефекта трая три дни, страхотно стана. Ако някой много държи ще покажа снимки.
И аз съм го правила да ефекта е почти еднакъв  Peace

# 36
Момичета ще ви затрудня ли ако ми пратите някой клип за къдренето с фолиото ?

# 37
Момичета, моля за вашата помощ - в събота съм на сватба, но фризьорката ми е ангажирана за целия ден и няма възможност да ме вземе, друг фризьор не ми се търси и реших сама да си направя някаква прическа.
Косата ми е чуплива, с дължина малко под раменете, трудна е за фризиране, лесно се сплексва от горе. Искам нещо по - раздвижено и "рошаво" - някакви небрежни къдрици с повечко обем или нещо подобно като на Стефания Колева .

Ще се радвам на всякакви съвети   bouquet

# 38
  • Майнатаун

http://www.youtube.com/watch?v=AXqZy3l6jAg&feature=player_embedded

Заповядай   bouquet

# 39

http://www.youtube.com/watch?v=AXqZy3l6jAg&feature=player_embedded

Заповядай   bouquet
Благодаря ти  Flutter

# 40
Момичета, моля за вашата помощ - в събота съм на сватба, но фризьорката ми е ангажирана за целия ден и няма възможност да ме вземе, друг фризьор не ми се търси и реших сама да си направя някаква прическа.
Косата ми е чуплива, с дължина малко под раменете, трудна е за фризиране, лесно се сплексва от горе. Искам нещо по - раздвижено и "рошаво" - някакви небрежни къдрици с повечко обем или нещо подобно като на Стефания Колева .

Ще се радвам на всякакви съвети   bouquet

1. направи се с дифузер
2.изправи си я с обем в началото

# 41
  • София
Koketka_majoretka, защо не пробваш тази http://www.youtube.com/watch?v=2FbDPZNUpus&feature=list_rela … P30B803CF98C891C8  която sadeyes показа в началото на темата.
Много ми впечатли и ще я пробвам  Peace

# 42
дайте идеи за така всекидневие обач1е с вързана коса по горе така  Rolling Eyes

# 43
Моля, някой който използва дифузер да обясни стъпка по стъпка как го прави, особено ме интересува какви стилизиращи продукти слагате. Самата техника ми е ясна, но незнам кога и  какво се слага на косата.

# 44
Моля, някой който използва дифузер да обясни стъпка по стъпка как го прави, особено ме интересува какви стилизиращи продукти слагате. Самата техника ми е ясна, но незнам кога и  какво се слага на косата.
Аз слагам обичайната доза кристали, след това пяна и ...  следва дифузера!

Общи условия

Активация на акаунт