Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 28

• 33 501
  • 731
  •   1
Отговори
# 570
  • Пловдив
И понеже ще отнесем темата, предлагам на Мариана анкета:
С кого ще се срещне Фатмагюл?
а) с Мустафа
б) с Асу
в) с Мелтем
г) с адвокат
д) с доставчик на зарзават
е) друго - посочи

Такава ще е горе-долу....

# 571
11 TUYO FATMAGUL GECE AVUKATLA KONUSUYO SABAH MUSTAFA SAVCILIGA SİKAYET EDİYOR kaynak behlul kacar
11 tips Fatmagül NIGHT lawyer complains about the prosecutor's office speaks SABAH MUSTAFA source Behlul Kacar

Във фейсбука попаднах на някакви слухове, ако може да се вярва на превода на гугъл, се получава нещо от сорта - през нощта тя говори с Кадир и той я съветва сутринта да подаде оплакване срещу Мустафа в прокуратурата. Дали е верен превода, а и слуха изобщо не знамnewsm78
Това не е лишено от логика. А, също и бързането и криенето от Керим. Както вече писах, той ако разбере ще стане страшно. Не подценявайте момичето ни!

# 572
Анкета ок
Бележката ще се използва като доказателство предполагам и поредния балон на Яшаранови ще се спука newsm78

# 573
  • Пловдив
Cruela и аз мисля като теб. Напротив, за мен е много умно момичето ни.
Сега тя е загрижена за Керим. Дали ще сгреши - ще видим. Чакаме и трейлър,
да ни дообърка както винаги....Мисля, че срещата не е с Мустафа...но с кого,
не мога и да предположа....

# 574
  • Варна
И понеже ще отнесем темата, предлагам на Мариана анкета:
С кого ще се срещне Фатмагюл?
а) с Мустафа
б) с Асу
в) с Мелтем
г) с адвокат
д) с доставчик на зарзават
е) друго - посочи

Такава ще е горе-долу....

От сега казвам Асу

# 575
Още след серията снощи ви казах за адвоката-това е най-логично за мен.

# 576

Яшаран фалират знаем, но какво ще стане с ресторанта на Фатма!?!- и тук ми намирисва на фалит. Като дойде процеса и се вдигне шум, едва ли ще подейства, като реклама на заведението им. Видяхме "благосклонните" им съседи и какво стана с илачите на Мерием.  За капак ако приберат и Керим на топло, ще останат и без мъжка подкрепа, но сигурно тогава ще се появи бащата- австралийския спасител. Ей, това роди моята глава. Laughing

# 577
Привет отново Flutter

Олее #Crazy Какво правите,кога изписахте 10 стр ooooh!

Връщам се назад,че много съм изпуснала Shocked

# 578
  • Пловдив

След като сънува този кошмар ....измислила е спасение...?????

# 579
11 TUYO FATMAGUL GECE AVUKATLA KONUSUYO SABAH MUSTAFA SAVCILIGA SİKAYET EDİYOR kaynak behlul kacar
11 tips Fatmagül NIGHT lawyer complains about the prosecutor's office speaks SABAH MUSTAFA source Behlul Kacar

Във фейсбука попаднах на някакви слухове, ако може да се вярва на превода на гугъл, се получава нещо от сорта - през нощта тя говори с Кадир и той я съветва сутринта да подаде оплакване срещу Мустафа в прокуратурата. Дали е верен превода, а и слуха изобщо не знамnewsm78
Това не е лишено от логика. А, също и бързането и криенето от Керим. Както вече писах, той ако разбере ще стане страшно. Не подценявайте момичето ни!
Оооо съвсем не подценявам Фатмагюл,но едва ли отива да подаде оплакване newsm78 newsm78Съгласете се той се държа доста свойски,за пред хората,нито я заплашва,нито вдига скандал,тихо и мирно яде CryА Фатма бърза и се крие от Кирим защото ще се среща с Мустафа,сигурна съм че този мръсник я е провокирал с нещо,и тя се страхува

# 580

Оооо съвсем не подценявам Фатмагюл,но едва ли отива да подаде оплакване newsm78 newsm78Съгласете се той се държа доста свойски,за пред хората,нито я заплашва,нито вдига скандал,тихо и мирно яде CryА Фатма бърза и се крие от Кирим защото ще се среща с Мустафа,сигурна съм че този мръсник я е провокирал с нещо,и тя се страхува
Според мен може да подаде оплакване, защото той е свидетел на ответната страна, а те са пред дело.

# 581
 bonobo, къде се губиш? Като настъпят Фатмагюл и съм сама на барикадата. Joy Joy Joy

# 582
Да направя и аз един коментар - да не се деля от колектива,че... Mr. Green

Определено Фатмето преминава през положителна промяна и поведението и градира...За мен тя още в серията,когато Мустафа я сплаши с пистолет, разбра какъв е всъщност и че няма нищо общо с образа,който тя беше изградила в съзнанието си,тип "рицар на бял кон"...не вярвам да се върне при него каквото и да става,защото тя вече е влюбена в Керим и съм сигурна,че тази любов няма база за сравнение с любовта и към Мустафа Peace Ясно е,че един ден Фатмето и Керим ще бъдат истинско семейство...Знае,че заплахите на Мустафа не са за да се намира на приказка и крие от Керим,защото той пак ще тръгне на своя глава да се саморазправя и тогава може да стане и най-лошото - за мен Мусти е наясно с това и го използва доста добре в своя полза....
Според мен няма логика да говори с адвоката,който да и даде наставления,тя е достатъчно умна и е наясно,че той ще я насочи към полицията,а и не вярвам да си е уговаряла час със следовател или психолог Whistling
Май този път Муки ще се сдобие с малък Рахми Mr. Green Дано това я върне в правия път и веднъж завинаги да застане на страната на Фатмето Peace
Вурал си е направо за психодиспансер...Кадир нанесе удар в десятката със снимките и думите си,така че смятам,че Вурал не би издържал да излъже още веднъж в съда имайки предвид,че и Фатмето ще е пред очите му...Смятам,че той също рано или късно ще претърпи положителна промяна,а и винаги е бил по-различен от Селим и Ердо Peace Дано е наследил повече от Шеемси,че и той изглежда свестен за разлика от Леманчето Crossing Arms

Прекалих,извинете Praynig

# 583
              Сега ще погледна бележката - мисля , че е заблуда ...!? newsm78  Аз като бивш данъчен веднага забелязах , че тяхната от ресторанта е обикновена , като от кочан и веднага си помислих , тези не са си пуснали касовия апарат - а , дали и съседите имат това такова  законово задължение..!?  А може да имат и гратисен период ...!?newsm78 Joy Joy Joy Joy

nelka123, от скромните ми наблюдения преди определен брой години по магазините на Истанбул, не забелязах да има такова животно, като касов апарат.
Може сега вече да са навлезли, не знам. Така че май няма смисъл да търсиш под вола теле.

Специални адмирации за пост 492, в който обосноваваш разликата между истинските неща и приказките.  Hug  За мен също най-важното в този филм е социалното послание. Naughty В тази ситуация връщане на Фатмагюл към Мустафа е равносилно на предателство към самата себе си. Все едно да се примири с това, че я отхвърли в момента, в който имаше най-голяма нужда от него.

Точно този момент за мен лично е един малък урок Naughty на тема „Казана дума, хвърлен камък” и „Кои са наистина важните неща в живота?” – дали любовта и доверието или мнението на хората. Но Мустафа направи своя избор. Сега да си сърба попарата. 

Мисля си, че в крайна сметка, нашата героиня върви към това да приеме съдбата си, но не като примирение, а като възможност наистина да се изправи срещу пороците на обществото. Тя няма възможност да избира между предишния си и сегашния си живот. Не й беше позволено. Други взеха това решение. Но от позицията на човек, преживял насилие, може да се опита да помогне на всички, като нея. Много ми хареса точно тази насока на филма. Тук директно и в прав текст се прокламираха телефони и имена на действително съществуващи организации, които работят точно по такива въпроси.

Това може да осмисли живота й. А не връщане към първите любовни тръпки.

Разбира се, моите разсъждения не ангажират никого. Напротив, именно противоположните на моето мнения ме провокират да мисля и пиша.

# 584
bonobo, къде се губиш? Като настъпят Фатмагюл и съм сама на барикадата. Joy Joy Joy

Тук съм Hug Чудех се как да си олекотя изказването,че да не ям и аз домати,дрешките са ми нови и си ги пазя Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт