Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 28

• 33 484
  • 731
  •   1
Отговори
# 720
Аничка, лооооовиииииим та  Hug Hug Hug
От първа серия си спомням как се държеше с Мустафа. Малка глезанка. Тя, ако извърти едни такива очи на Керим, той завалията ще има нужда от свестяване.
може ли аз, може ли аз  Party PartyТатко ми е пожарникар, показал ми е няколко техники за бързо реагиране   Wink Wink WinkCrazy Crazy Laughing Laughing Laughing
Около гълъбчетата ври и клокочи. Засега под повърхността. Изригне ли, ще трябва да викаме пожарникари от калибъра на ББ.  hahaha Joy rotfImbo

# 721
Ани18, утрепа рибата с инфото! И сега до четвъртък мечтииииииииииииииии!

# 722
Аничка, лооооовиииииим та  Hug Hug Hug
може ли аз, може ли аз  Party PartyТатко ми е пожарникар, показал ми е няколко техники за бързо реагиране   Wink Wink WinkCrazy Crazy Laughing Laughing Laughing
Около гълъбчетата ври и клокочи. Засега под повърхността. Изригне ли, ще трябва да викаме пожарникари от калибъра на ББ.  hahaha Joy rotfImbo
ами то ББ обича да го дават по телевизията, сигурно ще се навие  Crazy Laughing Laughing Laughing Laughing
Много съм хепи Мацки, отидоха ми ведомостите на кино, май няма да ги направя днес, все Фатмето и Керим са ми в главата, страОтни слухчета  Party Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 723
  • Пловдив
Ани - направо настръхнах. Искам трейлър - да видим ще загатнат ли.
Четвъртъка е толкова далече. Да Ви кажа - ще остареем с тези четвъртъци....

# 724
Още малко допълнение.
Фатмагюл ще заплаче и ще положи глава на гърдите на Керим. И ще се гушнат Heart Eyes Ще е много емоционална сцена, но се казва да не очакваме повече за момента. (ние това да видим, пък.... Laughing)

# 725
# 726
Страхотно допълнение, Ани18! Hug Какво да очакваме повече? Почвам да подготвям зарята! hahaha Има ли прегръдка, ще трябват фойерверки!  Grinning

# 727
Креулка, аз вече изстрелях няколко! Амммммммммаааааааааааа много Убави слухчета, ухилила съм се тука като зелка.  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 728
Страхотно допълнение, Ани18! Hug Какво да очакваме повече? Почвам да подготвям зарята! hahaha Има ли прегръдка, ще трябват фойерверки!  Grinning

Нали? Mr. Green Ние тука на една лепенка се радваме, пък за прегръдка не ми се мисли Laughing
Керим май верно ще има нужда от свестяване, Гери, мила, бъди в бойна готовност за четвъртък Laughing

# 729
Май всички сме "на черешата"! Joy Надрусахме се виртуално с великолепни слухчета! Животът е прекрасен! Hug
Един виц: Пасат крава и теле. Телето: Мамо, виж лети розово куче! Кравата: Паси, паси, мило! Тревата е хубава!

# 730
Заредила съм съм се - аптечка, кислород, стоя и чакам, отвреме на време се самосвестявам, че много се развълнувах от слуховете, какви филми ми вървят в главата на мен вечеееее. Оппааа, айде пак ще се наложи да се самосвестявам.  Crazy Crazy Crazy

# 731
Дружината, хайде да се местим в новата тема! Party

Общи условия

Активация на акаунт