Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 28

• 33 494
  • 731
  •   1
Отговори
# 705

Круелка, ето едно хубаво Фатме

# 706
Май ще си сформираме нов отбор - "Каки мераклийки"! Joy Joy Joy

Чок гьозел, gery_dobreva!  txtloves

# 707
http://otkrovenia.com/main.php?action=show&id=226272

Една доза смях за десерт и освежаване newsm47

# 708
Сцената със заспалата Фатмагюл е много сладка, но да припомня една друга. Преди това, като си сблъскаха лактите на облегалката. И двамата едни сконфузени! Разтапящи! Two Hearts

# 709
  • на брега на Дунав

rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo

# 710
Сцената със заспалата Фатмагюл е много сладка, но да припомня една друга. Преди това, като си сблъскаха лактите на облегалката. И двамата едни сконфузени! Разтапящи! Two Hearts
Eй тва разтапящи, Круелка, много ми хареса! Забеляза ли, че Фатмето наистина не си мръдна лакътя, щото и е неприятно, а защото и беше неочаквано, сконфузено, но се изчерви, а Керим си махна ръката, защото той все се притеснява да не я притиска прекалено бързо, пък и от реакцията и, знае ли дали няма да го направи на бъзи и коприва насред филма. Grinning И все пак фаворита ми е както казах досега 10000 пъти, е полягването му до нея.  Heart Eyes

# 711
  • Пловдив
ЕЕЕЕЕ, с интонацията на Керим. Не сте доизписали темата. Днес май сме по-спокойни.
Дали може да се надяваме на трейлърче или пак чак в понеделник.

# 712
 gery_dobreva, и това негово - О-о само края ли?! Май се приближаваме до оня (предсказан от тебе) момент - двамата да се шегуват със себе си и общите си спомени. newsm03

# 713
gery_dobreva, и това негово - О-о само края ли?! Май се приближаваме до оня (предсказан от тебе) момент - двамата да се шегуват със себе си и общите си спомени. newsm03
Ашалла, Ашалла  Praynig
Те даже ще се окажат много забавна двойка - той ще я базика, тя ще поруменява, двамата ухилени до уши. Така си ги представям.

Керим - Фатме, помниш ли колко проклета беше? Колко гьостерици изядох?
Фатмето - Мило, стига де, дори с гьостерица в ръка, все с лИбов съм го правила всичко.  Crazy Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning

# 714
Това с трейлърите ме изнервя на мах. newsm61 Не мога да им схвана политиката на kanal D. Другия им рейтингов филм ....zaman ki го дават във вторник, а трейлърът му излиза в четвъртък с нашия филм. Ако следваме тази логика би трябвало нашия трейлър да излиза днес.  newsm78 В kanal D не работят ли в събота и неделя?  Joy Поне техните форуми не си ли ги следят. Там само - фрагман нереде? Thinking

# 715
Мами, дами и момичета, страхотни новини се носят в пространството. Ще имаме прегръдка следващия епизод!!! Heart Eyes Praynig Ето ги слуховете, после ще ги преместя и в новата тема:

Дали Фатмагюл, ще се срещне с Мустафа? ИСкат да ни накарат да вярваме в това, но няма да стане. Сега след като Фатмагюл вече вярва в нещата, които Керим й каза за Мустафа, тя иска да реши сама проблема.
Тя ще докладва за Мустафа в полицията. Тази случка и това, че Фатмагюл е скрила от Керим, много ще ядосат Керим. Двамата ще имат голяма кавга, но този път тази кавга ще е чудесна, понеже ще ги сближи още повече.

Ф: Понеже се страхувах. Страхувах се,че ще си в опастност. Иска да те предизвика. Това иска той. Да те нарани, да ни раздели.
К:Не може да направи това. Няма да те оставя.
Ф: Той може да те убие...

Тук се споменава,че по време на този разговор и след кавгата двамата ще се прегърнат. Даже се споменва,че ще има и повече от една прегръдка....
Ще се разбере коя е Хаджер (АсУ) и Керим тотално ще се ядоса като научи.
Решат ще се опита да напарви нещо лошо на Туранер. Мустафа иска да помогне на Мелтем да си отмъсти на Яшаранови.
Керим научава за рождения ден на Фатмагюл на 8ми юни. Ще й купи подарък.
Ф: Какво прави цял ден?
К: Ще ти кажа утре.
Ф: Керим страх ме е. Какво прави, кажи ми моля те.
К: Утре...
Очевидно ще сме много изненадани когато видим каква изненада е подготвил Керим.

# 716
От първа серия си спомням как се държеше с Мустафа. Малка глезанка. Тя, ако извърти едни такива очи на Керим, той завалията ще има нужда от свестяване.

# 717
Аничка, лооооовиииииим та  Hug Hug Hug
От първа серия си спомням как се държеше с Мустафа. Малка глезанка. Тя, ако извърти едни такива очи на Керим, той завалията ще има нужда от свестяване.
може ли аз, може ли аз  Party PartyТатко ми е пожарникар, показал ми е няколко техники за бързо реагиране   Wink Wink WinkCrazy Crazy Laughing Laughing Laughing

# 718
http://lale-bg.com/images/product/big/1849_1.jpg   Mr. Green Mr. Green Mr. Green

''На милото Керим с много любов!Честита годишнина! "-Фатмагюл

# 719
E,сега вече няма да се спи до четвъртък!Ани18-много те обичам!!!Целувки!! Party Party Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт