Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 28

• 33 649
  • 731
  •   1
Отговори
# 690
Cruela,стига бе и аз минавам айде не за леля ,но за абла ставам,и пак ми идват едни фантазии даже и с Керим,има един много характерн поглед,черните очи са толкова дълбоки и топли,а в неговите има толкова много от тази топлина и една лека усмивка Wink
Отивам да готвя,че ще поднеса за обяд Керим карагьоз и ....джолан ала Мукадес -ощавен .... Mr. Green

# 691
Имам петиция от отбора на Фатмагюл. mariana51, може да сложиш на първа в новата тема снимки на Фатмагюл. Имам предвид актуални. В последната серия имаше много сладки.

# 692
  • Пловдив

момичета - спешно излизам - 2 часа ще отсъствам - пускам я по-рано. Моля Ви, допишете старата. Ще има ремонт по 1 стр. - не се притеснявайте...

# 693
Круелка  Hug Hug Hug Hug, знаех си, че и ти ще се облъчиш с тоя неговия чар дето го пръска на кило!  Wink Wink Wink Явно всички ни обзе пролетната еуфория за птичките и пчеличките!  Crazy Crazy Crazy Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Grinning Grinning Grinning Grinning
Но наистина в последната серия и Фатмето изглеждаше много добре, хубавка като в първата серия. Тва пролетта и лИбовта на никой не прощава.  Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning

# 694
Абе Мацки, не размишлявахме по слухчетата. Щом Керим е дошъл с такси, значи Фатмето или и взела и тя такси или примерно се е срещнала с някой с кола и е тръгнала на някъде - Адвоката, Мелтем, някак си изключвам варианта Мустафа след слухчетата,все пак Керим пак се извинява, явно не е Мустито. А за втората част - май ще имаме лИбовно излияние, или на мен само така ми се струва. Ще има да подскача пак с поглед нашия Керим. Много е хубав като е щастлив, ама дали ще я прегърне или помилва, тва е друг въпрос. Той нашия "плейбой" май свикна само с визуални радости, не ми харесва тази линия, аз съм привърженик на "пипането". Упс май ме напече слънцето, Милото ме изненада, че си идва макар и за ден и аз се размечтах.  Crazy Crazy Crazy Blush Blush Blush Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning

# 695

Нели, днес си много ранобудна....Поздрав с тези хубави гифчета....

Ех, как ми се иска да разроша тези къдрици Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Joy Joy Joy Joy Joy

# 696
Защото е събота!? newsm78 Слънчева, свежа, пролетна - жестокостта ми се сломи! Hug Гледайки снимките, четейки ви, ми се прииска да прокарам пръсти през тази коса!  #Crazy
Момчето наистина е сладур. (Срамота! Чувствам се като педофил. За мен е малък. Чак майка не мога да му бъда, но кака или леля да.)

Круелка , не се коси , аз и мама мога да му бъда и ми идва да разроша тези букли - само не знам кое чувство преобладава - офф, като , че ли е майчинското...!? И мойто синче е такова дълго като него и такова добричко...!? Peace Peace Peace

# 697
Аз като Мукадес енге - леко, през ключалката! hahaha : hahaha Joy  rotfImbo

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 698
Абе Мацки, не размишлявахме по слухчетата. Щом Керим е дошъл с такси, значи Фатмето или и взела и тя такси или примерно се е срещнала с някой с кола и е тръгнала на някъде - Адвоката, Мелтем, някак си изключвам варианта Мустафа след слухчетата,все пак Керим пак се извинява, явно не е Мустито. А за втората част - май ще имаме лИбовно излияние, или на мен само така ми се струва. Ще има да подскача пак с поглед нашия Керим. Много е хубав като е щастлив, ама дали ще я прегърне или помилва, тва е друг въпрос. Той нашия "плейбой" май свикна само с визуални радости, не ми харесва тази линия, аз съм привърженик на "пипането". Упс май ме напече слънцето, Милото ме изненада, че си идва макар и за ден и аз се размечтах.  Crazy Crazy Crazy Blush Blush Blush Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 699
gery_dobreva, слухчетата са супер! Знаех си, че няма да хукне при Мустафа. Хем си пази мъжа, хем го прави разумно. Умницата ми! Heart Eyes И въпроса с доверието. Те все там се сблъскват. Естествено и сблъсъка - женското мислене/мъжкото мислене. Ние жените все си мислим, че мъжете трябва да ни разбират без думи. На тях не им ли го кажеш направо, стой та чакай да те разберат. Както и да го погледнеш това са си диалогчета на влюбени гълъбчета. smile3503

# 700

Привет момичета. Влизам по обяд и какво да видя. Една еротика се лее-  каки,  лели и възрастово подходящи, всички от един отбор  Hug Hug Hug

Нека да е лято.....

# 701
# 702
ЗДРАВЕЙТЕ Hug
Първо- за каките,лелите...за любовта няма възраст;освен това нали знаете ,че си на такава възраст на каквато се чувстваш- а тук всички/според мечтите и мераците Grinning/ се чувстват млади Heart Eyes

Ей тук Керим ме застреля Peace

Милия- усети ,че Фатма си полегна на рамото му... и не може да повярва- та се наведе - да я види Joy

Аз имам въпрос- загадка- закачка  hahaha
И Фатма заключи вратата- нормално- знаем какво преживя Naughty
НО ЗАЩО КЕРИМ СЕ ЗАКЛЮЧИ newsm78 това е моят въпрос към вас Heart Eyes Joy

да дам ли жокер Wink
Керим се заключи да се спаси от ФЕНКИТЕ СИ  Heart Eyes Joy Joy Joy

# 703

Lilims, и аз не съм от възрастово подходящите, за кака ставам. Чувството ми за хумор днес, явно е особено. Laughing

# 704
  • на брега на Дунав
Хей, девойки, за каква възръст говорите?
Та ние няма да се женим за него Mr. Green
Както по напред беше написала Славена: Мечтите на човека никой не може да отнеме.
 Hug Hug Hug

А лично на мен къдриците на Керим ми напомнят младостта, когато и моето съпружие имаше такива и познайте какво правех с тях Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт