Фотография - 63 тема

• 35 171
  • 735
  •   1
Отговори
# 720
Felicidad, много сполучливи и артистични последните кадри Simple Smile

elety9730, добре дошла и от мен!

Аз да се похваля, че за пръв път ми разрешиха да направя прическа.., нищо че на втората минута вече беше развалена Simple Smile

Maggie by Dess_ie, on Flickr

# 721
  • София
Едира, незнам дали пооредяваме, ама аз уикенда не снимах и сега наваксвам пропуснатите кадри. Не мисля да се отказвам баш на финала. От мен едни изстрадани гумени ботуши:

18/30 My shoes by mariana.konstantinova (mylili), on Flickr

Тази седмица ще има ли среща? Аз само в петък не мога, че заминаваме.
Отивам да си снимам оранжевото и бокето. Пък после да видя какво сте качили във Фликър.  Peace

# 722
Здравейте!
Не съм зарязал проекта, нямаше ме няколко дни и съм 5 теми назад. Днес трябва да наваксам яко, а като гледам доста от идеите ми вече сте ги реализирали, та ще видим как ще измисля нещо оригинално Wink няма да е лесно Simple Smile

Нямам време сега, но после ще ходя да ви коментирам във фликр...Набързо мярнях ботуши, бокета...луда работа...
Честито на вечерница за обективчето!
Успех и на новите попълнения.

# 723
  • София
И аз се позагубих, на вилата съм и интернета е супер бавен, абсурд да кача снимка, но снимам колкото мога Simple Smile Ще ги кача като съм в София, не искам да се отказвам от проекта. Притеснява ме кадъра с обувките, защото тук съм си взела само един чифт гуменки, които вече съм снимала  Laughing Ама ще измислим все нещо Simple Smile)))

# 724
  • София
Знаех си, че от групата на Шаро няма да се предаде никой да остави проекта  Mr. Green Rhyan, така е като закъсняваме с кадрите, взимт ни идеите. Което пък, от друга страна, за такива като нас, е коректив, че идеята не е била чак толкова креативна.  Laughing И аз имам няколко такива случая.

На мен моделчето днес ми взе здравето и нямам сили за бокета. Поне отметнах оранжевия ден  Crazy

19/30  Something orange by mariana.konstantinova (mylili), on Flickr

Веч, сега видях какво сте преживели с баткото  Confused Милото дете, дано се оправи бързо! И честито за обектива  Peace

# 725
  • София
От мен един ЧБ кадър. Пробвах нов начин за конвертиране, ще се радвам да споделите как го виждате Grinning

Untitled by tchara, on Flickr

# 726
Привет и от мен Grinning И аз зачезнах за уикенда, нямаше никакъв нет и малко изостанах с проекта, но не съм се отказала Laughing Днес наваксвам и качих 5-те кадъра за последните дни. Два са стари, но единия е най-доброто ми попадение за стрийт от Банкок Laughing и като видях темата Technology този кадър просто ми изникна в главата:) Другият е оранжевия, който е с нова обработка - това е един от първите ми кадри качени във фликр, когато почти нищо не можех да обработвам и ви бях помолила за съвет за обработка. Тъй като не бях про акаунт тогава нямаше как да си сменя снимката, а и не можех да я обработя. Сега е стара снимка, но с нова обработка - това е една от любимите ми снимки на Аника, толкова се вълнувах като снимах Heart Eyes - ще се радвам да споделите какво мислите Hug

Day 19 - Something Orange by palechka, on Flickr

И днешната ми снимка по проекта:

Day 20 - Bokeh by palechka, on Flickr

Деси, тази снимка на Маги е страхотна!!! Много ми харесват остротата и цветовете, а моделката е прекрасна. Забелязала съм, че и тя и Калина имат много хубава кожа:)

Mylili, много ти е хубав оранжевия кадър! Чудни цветове!

Чара, на мен ми харесва!!! И бокенцето също!

Бингъл, честити ти Експлори!!! Цялата серия заслужава! А и на Ели и Веси също честити!!! Превзехте Фликр! Браво! Гордея се, че ви познавам и споделям тези вълнения:)))

Ели, и твоята Калинка за риба много ми хареса Hug

Миме, и вие започнахте почивката - чудни кадри на Мартина видях!!!

Снимах бебенцето на братовчедка ми на 3 дни, утре и в сряда продължаваме - много е сладък!!! Ужас, незнам мацките, които снимат толкова малки бебета как нямат повече деца Crazy аз като гушна такова съкровище и се размазвам - само бебета са ми в главата после Joy...мъжът ми се притесни Joy

И забравих да кажа, че сигурно ще се включа в летния проект - даже мисля да направя 2 сета - и на Аника, и на Никола Mr. Green

По-късно ще наваксам във фликр Peace

# 727
  • Варна
Бръм и от мен  Simple Smile ...

От утре започва летния проект нали ? Ще се включа, пък докъдето изкарам, започваме серия от пътувания и не знам къде и как ще имам нет, но ще публикувам на куп после ...
Много хубави снимки пускате-пак да кажа, из Фликр отмятам коментарите

Фелисидад, Мартина е страхотна малка фламенка , всъщност с такава рокля ли се играе фламенкото или обърках ...?

# 728
МНОГО ХУБАВИ СНИМЧИЦИ :0 БРАВО!

# 729
  • София/Осло
Ще се опитам да наваксам с коментарите във фликр...При мен е истинска лудница.
 Ето последните 3 кадъра, бокето- утре  Laughing

Day 17: Technology by Deata, on Flickr

Day 18: Your shoes by Deata, on Flickr

Day 19: Something orange by Deata, on Flickr

# 730
момичета, какъв е този "летен проект"?

и още един въпрос: колко от колко снимки е нормално да не са ми на фокус... от 100 снимки я има, я няма 1-2 са ми на фокус... освен това фокус имам само при снимки отблизо... нямам една читава снимка, ако се опитвам да вкарам целите деца в кадъра... започвам да се отчайвам  Sad обективът ми е Канон 50/1,8II, втора ръка е, може ли да се е прецакал нещо, или аз просто нищо не мога и за нищо не ставам Tired

Веч, много гушки за теб и твоето силно юначе  Hug
Edira, признала съм те, много си изобретателна и благодаря, че винаги обясняваш... мандарината в аквариума е трепач  Peace
Чара, може ли да споделиш за ч/б конвертирането?
Vessvess, искам да мога да правя и на моите момчета портрети, каквито ти правиш  Peace
Палечка, леле, ако оранжевият кадър ти е един от първите, представям си по-натам какви ще ги твориш...

Последна редакция: пн, 20 юни 2011, 21:38 от ray

# 731
  • София
Момичета, веднага споделям Grinning
Досега все позвах кофишопския екшън, но този път нещо не ми хареса. А и установих, че доста неща съм забравила( от малкото които знаех  Grinning) във ФШ, ползвайки готови екшъни и този път реших да пробвам сама. Водих се от идеята снимката да има повече контраст преди обръщането, за да има повече нюанси от бяло до черно, а не само сиво. Освен това ми се скаше да е нещо, което става бързичко.
1. Hue/Saturation- Hue+41, Saturation+12
2. от Layer- B&W
3.Brightness/contrast- contrast 69, но после ми се стори много и самия леар го намалих от Opacity на 62%.
Оказа се, че Brightness/contrast не е добра идея да се ползва, ще изпробвам да засиля контраста по други начини, но тази снимка е с Brightness/contrast. Лявото око е загубило детайл от контраста и при редакцията( която още не съм качила) съм сложила маска върху окото.
4.Леко изсветляване на лицето
5. Лек, ама много лек, блър на бузките.
6. Малко шарп на очите.
Това е  Grinning Много смешно и лаишко  Grinning Някой ако е изпробвал нещо и е лесно и бързо приложимо, може да добавя  Grinning

# 732
Появявам се в темата с любимите ми лавадулови полета Laughingвече за трета година;)

Любимите ми лавандулови полета by Elly Karagyozova, on Flickr

За мен лятният проект започна Hug

# 733
Ох, Ели...направо ми разтупка сърцето с тези полета....страхотия направо! Искам и аз с теб!!!!
Танче, много добре си обърнала кадъра според мен... Наистина, човек забравя...Аз също се усещам, че покрай екшъни и разни плъгини съм забравила и малкото, което съм знаела...
Ray, много мило прозвуча бре човек...напълни ми душата..благодаря ти много  Heart Eyes
Г-цее Димитрова ти май малко ни позабрави... хайде, чакаме те за летния  Hug
Теди и на мен много ми хареса тази снимка на Аника, страхотна е...Как съм я пропуснала, не знам...
Ейдж ние те чакаме за ощеее

Хайде отчета и от мен с една поправка

the chair. by vessvess, on Flickr

# 734
  • София - град
Ели- УАУ коментирах във фликър
От мен едно понеделнишко скучновато кадърче, ама отдавна не съм пускала тук. Харесвам си цветовете и за това, иначе гледката е все една и съща за сега...

171/365 Sunset 9.44pm by Sofi Kaleva, on Flickr

Общи условия

Активация на акаунт