Лято се задава, декемврийското коремче се уголемява!

• 28 139
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
  • Варна
Лара8, изтича от глобулите- да. Аз като слагах сутрин и вечер ми изтичаше почти нон-стоп. Като засилено течение беше, но си личеше че от глобула. Даже нещо се бях изринала от това постоянно изтичане и една мацка от тук ме съветва да мажа отвън с  вазелин. Помогна ми, а и намалих дозата.

Значи казваш да не се занимавам аз с препарати и хлебарки  Confused. Ами добре, ще хвана някой колега, няма да рискувам.

# 676
Lara и аз от вчера си мъча с едни , заради малкото кървене , и май е добре след като си ги сложиш да полежиш доста , пак поизтича малко ама какво да се прави , те са според мене на принципа , че са с твърда обвивка , която се разтапя и при мене май изтича това твърдото , щото  е едно такова като на парцалчета изтичането  Grinning ама как го обясних само  Mr. Green Mr. Green

# 677
Това дето ми предписаха нямаше обвивка, направо си прилича на желе. Аз го сложих преди лягане, но рано сутринта усетих как се разтича. Особено като станах подгизнах цялата. Докито каза че тия желенца са натурални, само за това ги използвам. Та 6 дена трябва да се мъча с тях, изглежда лекуват и кандидоза. След малко ще видя опаковката и ще пиша как се казват.

# 678
*Mishela* трябва да се избягват препаратите, ако пръскате по-добре не влизай в стаята докато не се проветри напално.

# 679
И аз много старателно мия и беля всичко . Сурово месо не обичам и не ям ... Но пък от друга страна в ресторантите дали така се стараят .  И моят гинеколог ме изгледа с този пеглед  тип " занимаваш се с глупости" , но аз настоях ... Е сега поне си знам да съм по-предпазлива и толкова ... Малко съм на принципа "да направим каквото трябва , пък да става каквото ще"...

# 680
Казва се Ендхометрол.

# 681
темата пак свършва-голямо писане Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 682
Radostche и аз съм така, каквото зависи от мен ще го направя, а пък вече ако нeщата не се получат, ще знам че просто не е било писано.

# 683
Здравейте на всички бъдещи майки, aз съм туку-що регистрирана  Simple Smile По повод темата - термина ми е на 25 декември 2011 г., 11 г.с., За сега съм добре, като изключим космическия апетит, който ме гони  #Crazy В понеделник ми предстои ранния скрининг и съм малко притеснена, но се надявам че всичко ще е наред. Толкова за сега мили дами и дано не съм закъсняла за темата  newsm78

# 684
Мами, отдавна се канех да ви питам. Имате ли гадене все още? Аз да. Последно време никой не се оплаква, затова питам.

# 685
Аз онзи ден тамън си помислих,че гаденето ми мина и малко след това бях над тоалетната...

# 686
Привет от мен!
Завърнах се от болницата. Слава Богу само 2 дни стоях там Simple Smile Виждам,че пак сте поизписали темичката,браво на вас. Аз пък съм разочарована,защото пак не видяха какво е бебето..  Confused

# 687
И на мен още ми става зле. Смятам, че вече не се споменава много, защото бая го поприказвахме преди това. А и вероятно нещата малко от малко са се успокоили, т.е. едва ли пак повръщаме и ни става толкова зле, колкото в началото (поне на мнозинството от нас). Аз лично продължавам да карам на аналните свещички "Вомитусхил" - ако ги спра, най-късно на втория ден пак започвам да повръщам. Но пък поне са хомеопатия и не ме е страх. Simple Smile
Одеве си видях резултатите от БХС и понеже нямах носител под ръка, направо с лаптопа хукнах при док да ми ги анализира. Каза, че били много добри. Вероятността да съм родяла дете със синдром на Даун било от 2800 деца, които ще родя, 1 да е такова. За други рискове даже имам резултат 1:100000 . Вече съм спокойна! Mr. Green

# 688
Мами, отдавна се канех да ви питам. Имате ли гадене все още? Аз да. Последно време никой не се оплаква, затова питам.
Гадене и аз имам,повръщане все по-рядко,но не е изчезнало напълно.

# 689
Аз вчера вечерта за първи път повърнах. Гадене си имам от самото начало почти. До скоро пиех Nux Vomica, но я спрях, защото си мислех, че вече ми е поотминало. И ето че вчерашната вечеря...излезе

Общи условия

Активация на акаунт