Лято се задава, декемврийското коремче се уголемява!

• 28 292
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
не групата е тайна и никой няма да види , че участвате в нея.Но ако искате да се присъедините , трябва първо да станете приятели във ФБ или с мен или с другите 2 момичета и чак тогава да ви изпратим покана за групата. Моя ФБ може да го намерите по мейл marina_12@abv.bg или пък просто ми напишете 3-те имена в търсачката - Marina Mihailova Dimitrova. И пишете , че сте от мамите , за да си знам да ви добавя  Grinning

# 646
Бъдещи мамчета, винаги щом се притеснявате за нещо, не се колебайте да се обърнете към своя лекар. Дори за ваше лично успокоение, потърсете съвета му!
Сега ще опитам да се присъединя към тази група във фейса!

# 647
не групата е тайна и никой няма да види , че участвате в нея.Но ако искате да се присъедините , трябва първо да станете приятели във ФБ или с мен или с другите 2 момичета и чак тогава да ви изпратим покана за групата. Моя ФБ може да го намерите по мейл marina_12@abv.bg или пък просто ми напишете 3-те имена в търсачката - Marina Mihailova Dimitrova. И пишете , че сте от мамите , за да си знам да ви добавя  Grinning

Надявам се да стане  Laughing

# 648
стана стана  Peace

# 649
Абе мами я ми препоръчайте някакво списание за бебета или по точно за 9-те месеца, за сега съм се спряла на списание 9-месеца но нз кога излиза 2 пати го тарсих и все го няма и ми предлагат някви др.... дето са за пораснали вече бебета Laughing

# 650
Здравейте, аз да ви се оплача. Днес се намазах с едно масло против стрии за бременни на Weleda. Уж хубава марка и цената му не беше малка но едвам търпя миризмата му. Мириша на престояло олио... ужасно е  Sick. Не знам колегите дали им мирише направо ще умра от срам  #Cussing out.
Вие с какво се мажите против стрии?

# 651
  • Beyond the Frontiers
Абе мами я ми препоръчайте някакво списание за бебета или по точно за 9-те месеца, за сега съм се спряла на списание 9-месеца но нз кога излиза 2 пати го тарсих и все го няма и ми предлагат някви др.... дето са за пораснали вече бебета Laughing

http://www.moetobebe.net/

# 652
Здравейте, аз да ви се оплача. Днес се намазах с едно масло против стрии за бременни на Weleda. Уж хубава марка и цената му не беше малка но едвам търпя миризмата му. Мириша на престояло олио... ужасно е  Sick. Не знам колегите дали им мирише направо ще умра от срам  #Cussing out.
Вие с какво се мажите против стрии?

Лили, да не е това? http://www.iherb.com/Weleda-Pregnancy-Body-Oil-3-4-fl-oz-100-ml/15133?at=0
По принцип точно това много го хвалят, та се учудих за миризмата му..
Аз лично смятах да си го поръчвам, но в крайна сметка си избрах едно друго. Предполагам, че ще е добро.

Последна редакция: пт, 03 юни 2011, 13:15 от Mimci

# 653
Аз след седмица някъде ще ходя на БХС ехографа ще го правя при моя д-р ,трябва ли да му плащам (след като съм с направление при него),че изобщо не ми е ясно кое трябва да плащам и кое не?  newsm78 newsm78 newsm78

Мен още ме мъчат пъпките по лицето-точно една изчезне и друга се появи-ужас

А за стриите-вече незнам,всичко е до кожа,ако кожата ти е склонна - няма каде да отидеш.Не ми се вярваше,мислех да се мажа с нещо специално за стрии,но май няма смисъл-на това мнение съм от както саседката ми ми се показа че няма нито една стрия никаде по тялото,а е качила над 30 кг.

# 654
аз си купих някво френско Lierac -аптекарката ми го похвали , че било най-доброто за бременни и си мирише и страхотно  Laughing

# 655
Mimci да това е. Преди това имах на HIPP http://multimedia.kolko.bg/image/400x400/hipp-baby-sanft-hipp-ma … 72.jpg?1292528431.  Неговата миризма беше много лека и приятна... Sad Следващия път може да си взема пак на HIPP. В аптеката жената каза че не може да се помирише, понеже беше запечатано и аз така го взех на сляпо, но друг път няма да я правя тая грешка.
PS: Може и на мен просто да не ми понася/харесва тази миризма...  Rolling Eyes Довечера ще питам мъжо Simple Smile

# 656
Здравейте мами, най-накрая да се присъединя и аз към групата на декеврийките...признавам си, че тайно ви следях от профил на моя приятелка. Благодаря ви,че ви има, защото е изключително объркващо с новостите, които ми се  случват за първи път smile3501

http://bg-mamma.com/ticker/69999

# 657
здравейте момичета Hug много пишете и не мога да смогнат да ви прочета,а още повече да се включа. Сега обаче реших да се включа с една хубава новина. Вчера бях на БХС,първо д-ра ме прегледа и всичко е наред,нашия мъник е 47 мм и най-после ми пуснаха да чуя сърдечните тонове. Днес си видях и резултатите от БХС-то и слава богу всичко е наред Whistling, за всеки случай звънах и на д-ра да потвърди и той  Laughing Желая на всички само хубави новини покраи тези изследвания,бъдете много спокойни и позитивни  Hug

# 658
Здравейте,
колко много сте изписали за няма и седмица, ще има да ви почета тези дни. Аз се справих успешно с пътуването със самолет. Само кацането в София беше малко гадно, но като цяло дори не ми се е гадело много. Избегнах скенерите по митническите проверки, защото малко си ме е шубе да облъчвам бебо.

# 659
и аз да се изкажа за стриите за сега си се мажа с едно на гарниер то не е за стрии но мажа та да няма да го хвърлям я Laughing но мисля да си купя просто бебешко олио Peace сестра ми и една приятелка се мажеха само на корема и само там нямат стрии...дали е просто съвпадение нз.... Thinking

Общи условия

Активация на акаунт