Тема Незабравима 201

• 31 858
  • 744
  •   1
Отговори
# 510
 Оффф, простете ми, без да искам го оцапах тоз младеж докато правех кекса! ooooh!
Айде сега съблечи го и почисти ризката. hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy Joy Joy

Не се сърди занеси я на химическо чистене и после среща в кафенето а от там натам историйката ни е добре позната .Само ,че де тоз късмет  smile3534 smile3534 smile3534 newsm62 newsm62 newsm62 А пожеланията са за безпроблемна либоф ,че то тук каква я мислехме пък каква стана  smile3505
Я пък да лисне и един пролетен дъжд, че да ни върви като по вода... размечтах се... newsm09

# 511
  Оффф, простете ми, без да искам го оцапах тоз младеж докато правех кекса! ooooh!

Ах ти хитруша такава .  love001 Видя ,че момчето ни нещо заслабна та си рекла сигурно малко да го подсилиш за финала да е по така  smile3534
Оооо, даааа, един кекс на екс и после.... smile3508

# 512

Прощаваме ти-той и без това не си харесваше тази ризка!Ама нещо много си го стреснала hahaha hahaha hahaha
Видя ме с готварска престилка, нахлузена върху официална рокля с гол гръб... представи ли си каква гледка съм била??? #Shocked #Shocked #Shocked

# 513
Време е да ви кажа лека нощ с едно стихче. Тази вечер поне да се наспим.

Гнусно

Вдъхни от моя аромат,
от дрехите пропити с пот
Завъдила съм май че гад,
но искам с мен да ти е гот

Да бърчиш своя нос недей
и не гледай ме с погнуса
Почакай, ще си пръсна спрей
Нима не чувстваш ти мускуса

За баня нямам време, знай
Сега спасявам ти живота
Кажи барем едно „Сполай!”,
че за теб се толкоз пота

На гръб пренесох те дотук
от болницата до гората
А ти лежиш като кютук
Упоен от миризмата

За стихотворението- newsm62 smile3508 newsm62 newsm10 smile3508

Със снимките на Серхан ли те приспахме?

Специално за теб-една друга фотосесия....

# 514

Прощаваме ти-той и без това не си харесваше тази ризка!Ама нещо много си го стреснала hahaha hahaha hahaha
Видя ме с готварска престилка, нахлузена върху официална рокля с гол гръб... представи ли си каква гледка съм била??? #Shocked #Shocked #Shocked

Има решение-сваляш и престилката,и роклята......

# 515
Време е да ви кажа лека нощ с едно стихче. Тази вечер поне да се наспим.

Гнусно

Вдъхни от моя аромат,
от дрехите пропити с пот
Завъдила съм май че гад,
но искам с мен да ти е гот

Да бърчиш своя нос недей
и не гледай ме с погнуса
Почакай, ще си пръсна спрей
Нима не чувстваш ти мускуса

За баня нямам време, знай
Сега спасявам ти живота
Кажи барем едно „Сполай!”,
че за теб се толкоз пота

На гръб пренесох те дотук
от болницата до гората
А ти лежиш като кютук
Упоен от миризмата

Е това е изключително. Чак и на мен ми замириса... Много образно стихче.
Бай Ганьо, май ще трябва и име - запазена марка на парфюмчето - "Мечи опиум"с лек, едва доловим аромат на мускус, нотки на рафлезия арнолди и нюанс от аромат на породист опосум, със затихващи нотки на меча пот, леко загатната, но достатъчно натрапчива. Confounded smile3544

# 516
Незабравима компания от мен лека и спокойна нощ  newsm46.Както казва Бганьо поне тази нощ да се наспим  Hug

# 517
 Сега да турим и страшния поглед и да Ви пожелая на всички лека нощ  love001

# 518
bganio, smile3532 smile3532 smile3532 smile3501 smile3501 smile3501

Лека нощ на всички и от мен!
Hug Hug Hug

# 519
На цялата компания Незабравима(или по-точно,на  незаспалата част от нея)-ЛЕКА НОЩ! txtloves smile3524

# 520
  • Варна
Едно стихче от мен за лека нощ  Peace

Сама

В мига,когато от мен си отиде
и сърцето ми престана да бие...
Времето сякаш спря да лети...
Изгубиха смисъл мойте мечти...

Стана някак празно и пусто...
Като че престанах да чувствам...
Изведнъж тъмнината победи деня,
усетих най-ужасяващата самота...

Имам нужда от теб, любими...
Без тебе съм сама и уязвима...
Душата ми безутешна скърби...
От липсата ти толкова боли...

И великолепното клипче на Росисан   bouquet

http://www.youtube.com/user/rosisan22?feature=mhum#p/u/6/qc4eAoIw9fg

# 521
Дани  bouquet, Бганьо вашата муза е неизчерпайма!
Лека нощ на всички! smile3524 newsm46 Kissing Heart

# 522
  • Русе

Добро утро, Незабравимо семейство!
Петък е, последен работен ден на седмицата!Нека премине с много усмивки! smile3525
Дани, благодаря за поети4ния ХЕТТРИК снощи! Разкош! Hug Hug Hug newsm51 newsm51 newsm51
Бганьо, стих4ето ти е "Гнусно", но пък ме накара да се смея! newsm62 newsm62 newsm62 smile3501 smile3501 smile3501 newsm10 newsm10 newsm10
Кометке, страшна си, джанъм! Grinning Уби ме с " "Мечи опиум"с лек, едва доловим аромат на мускус, нотки на рафлезия арнолди и нюанс от аромат на породист опосум, със затихващи нотки на меча пот, леко загатната, но достатъчно натрапчива. Joy Joy Joy Joy smile3501 smile3501 smile3501  love001  love001  love001
Да можеха от екипа на Незабравима да надзърнат при нас и да по4етат поне за 10 минути! newsm09 newsm47

# 523
  • Русе

Синем във фотосесия!
Мелда ще си отиде в 87 епизод. Зна4и, ще успее да преживее завръщането на Харун при Еда и да разбере, 4е каквото и да направи за него-то няма никакво зна4ение! Дали пък няма да се самоубие?! newsm78

# 524
Добро утро !
Роси, поздравления ! Прекрасен клип ! И музиката, и текста
http://www.youtube.com/user/rosisan22?feature=mhum#p/u/6/qc4eAoIw9fg

Хубав ден - петък на всички незабравими ! Hug

За Мелда мисля, че ще влезе на лечение в психиатрия след загуба на детето, няма да я убият.
Да видим какво са измислили, но каквото и да е, те толкова се оляха в последната серия,„
че все тая. Не си заслужават изобщо коментарите.

Общи условия

Активация на акаунт