Тема Незабравима 201

• 31 844
  • 744
  •   1
Отговори
# 405
Ако искате погледнете този форум,защото има интересни неща както за Незабравима така и за други сериали Simple Smile
http://worldnovellasbg.18.forumer.com/index.php?

# 406
И кво сега - в 86 епизод Меца ще гази Харун, той ще бяга, в 87 епизод -  ще се сбогуваме с Менделинка и кво остана ...3 епизода за кого по-напред - за Бату ли, за нашичките ли? Аман! Crossing Arms

Нашичките май ще ги оставят само на нашето въображение-ще си дописваме сценария.....

"....Искам с хеликоптер или с яхта
С кон, каруца, с квото има
Да се съберем на таз гощавка
Да е сватбата Незабравима!..."

# 407
Браво бе Незабравимке страшна си как само ти щрака мозъка Laughing
Шегувам се Просто съм удивена как ги измисляш толкова готини и толкова бързо?

# 408
Малко мечти от мен - сега изчезвам по задачи! До по-късно!   bouquet

Мечти

Пак ни хвърлиха във тъча
Снощи за пореден епизод
Пак главицата си мъча
Как Харун с Еда ще дирят брод

Толкоз трудно ли им беше
Романантичен да е филма
Само екшън им спореше
Пистолет Бату да милва

А гетер бе, стига вече
Време не остана никак
Либофта къде оттече
Искаме си я на свитък

Искам с хеликоптер или с яхта
С кон, каруца, с квото има
Да се съберем на таз гощавка
Да е сватбата Незабравима!
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

smile3501 newsm51 newsm51 Страхотно...всички искаме това   bouquet

+1   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 409
Абе хора нямам думи направо страшни сте браво на вас Между другото ето я папката на Незабравима дано ви хареса Simple Smile
http://worldnovellasbg.18.forumer.com/index.php?showforum=420
Като я прегледате дайте мнение става нали? Simple Smile

# 410
  • Русе
Привет, компания ! wavey
Това е то - епизода скапан, безсмислени пълнежи, ве4ното танго назад-напред, но тук в темата атмосферата е друга!
Росисан, отново превъзходен клип! За мен вси4ките са изклю4ителни и това не е комплимент! smile3501 smile3501 smile3501 newsm74 newsm74 newsm74 newsm51 newsm51 newsm51
Пепел от рози, прекрасни гиф4ета от съня! newsm10 newsm10 newsm10 smile3501 smile3501 smile3501 newsm51 newsm51 newsm51
Бганьо, Бобо, Кесара, много картинни стих4ета, смея се от сърце! Браво и на 3-та! smile3501 smile3501 smile3501 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
Мокси, прекрасни "дрешки" на стих4етата! Hug Hug Hug txtloves txtloves txtloves newsm51 newsm51 newsm51
Весела, изцяло поддържам поста ти за неразвитите образи! Толкова се ядосвах в на4алото! Сега просто 4акам поредните измишльотини и , разбира се, се връзвам на изненадващ щастлив финал! Grinning

# 411
Какво мислите за форума харесва ли ви?

# 412
Привет , компания Незабравима! Hug Hug Hug
Росисан ,  newsm20 smile3505 smile3505 smile3505пред таланта ти!Изключителен клип! newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
Много добре сте се забавлявали днес. newsm10 newsm10 newsm10 smile3501 smile3501 smile3501Поздравявам Кесара   bouquet, Бобо  bouquetи Бганьо за стихчетата, Мокси за оформленията ,Ивва  bouquet за чудесните снимки и Розичка  bouquet за гифчетата!Огромни благодарности на Рекси   bouquetза преводите bowuu bowuu bowuu !напълно споделям мнението на двете Слънчогледки за Еда newsm10 newsm10 newsm10 newsm10За серията не ме разочарова защото от резюмето и фрагментите знаех какво ще се случва и не съм очаквала прекалено много.Мокси, съветвам те да я гледаш има за какво и заради невероятната Ирмак. PeaceАз поне никога не чета коментарите преди да видя епизода, искам да си иградя свое мнение , а и някои от коментарите са меко казано странни Rolling Eyes Shocked #Crazy.

# 413
На мен лично цялата страница е изписана с разни йероглифи....нищо не се чете   33uu

# 414
  • София
При мен лично излизат само йероглифи,но преди време бях чела в този форум и установих,че една потребителка копираше преводите от нашата тема и ги слагаше там,в което принципно няма нищо лошо,но ги представяше за нейно дело,което е малко грубичко  #Crazy #Crazy

# 415
На мен лично цялата страница е изписана с разни йероглифи....нищо не се чете   33uu
И при мен е същото.Преди да открия темата аз четях в този сайт , но отдавна не съм влизала в него.

# 416
  • Русе
При мен лично излизат само йероглифи,но преди време бях чела в този форум и установих,че една потребителка копираше преводите от нашата тема и ги слагаше там,в което принципно няма нищо лошо,но ги представяше за нейно дело,което е малко грубичко  #Crazy #Crazy
Споко! Ще се издъни сама, когато й поискат превод на нещо, което вие не сте правили! hahaha hahaha hahaha Комплексари-дал Бог, контрата е за тях! newsm47

# 417
Браво бе Незабравимке страшна си как само ти щрака мозъка Laughing
Шегувам се Просто съм удивена как ги измисляш толкова готини и толкова бързо?

Скъпа Ezel_Esmer,стихчето е творчество на Бобояна,аз само го цитирах-във форума има страхотни стихоплетци,с въображение и чувство за хумор-и аз,като теб,им се възхищавам! Hug Hug Hug

# 418

# 419
Много са сладки Харун и Еда на горните снимки Simple Smile
Бихте ли ми казали какво стана с Толга,защото не съм гледала Незабравима от известно време и сега наваксвам а в сегашните серии го няма макар,че за сметка на това Арас е много готин и макар да е умен според мен не биваше да се влюбва в Еда,защото нали се предполага,че е против нея и Харун или аз греша?

Общи условия

Активация на акаунт