Тема Незабравима 201

• 31 833
  • 744
  •   1
Отговори
# 420
  • Русе
Езел, никой не е споменавал, 4е Арас е против Еда и Харун. Всъщност, той е като заместител на Толга, който отдавна напусна сериала. Артистът - Буура Гюлсой - не се съгласи образа му да няма развитие. Много далновидно, според мен! Thinking

# 421
  • Стара Загора
Здравейте, приятели!
Росисан, денят ми беше по-приятен, след като се събудих с твоето прекрасно клипче!
Щафетната поезия стана ежедневие, но не ми омръзва, защото е прекрасна. БЛАГОДАРЯ ВИ!
Розичке, благодаря ти за тези гифчета, а на Рекси - хиляди целувки за снощните преводи!
Ивва, продължавай да ни радваш с тези фотосесии!

Ще помоля момичетата - изследователки на голото тяло на Харун да ми кажат аз ли съм ослепяла, но защо не виждам белези по гърдите му, та нали в 83 епизод го оперираха!?

# 422
  • Русе
Здравейте, приятели!
Росисан, денят ми беше по-приятен, след като се събудих с твоето прекрасно клипче!
Щафетната поезия стана ежедневие, но не ми омръзва, защото е прекрасна. БЛАГОДАРЯ ВИ!
Розичке, благодаря ти за тези гифчета, а на Рекси - хиляди целувки за снощните преводи!
Ивва, продължавай да ни радваш с тези фотосесии!

Ще помоля момичетата - изследователки на голото тяло на Харун да ми кажат аз ли съм ослепяла, но защо не виждам белези по гърдите му, та нали в 83 епизод го оперираха!?
hahaha hahaha hahaha Пкутиева, операциите му по4наха от 1-ви сезон още, но белезите ги НЯМА ! Слаба памет на сценаристите и режисьорите. smile3521

# 423
Толга си беше екстра, осъзнаваше истината , че Еда обича Хаккъ (Харун) Peace

# 424
Мисля си аз  newsm78, че и от тази среща в асансьора между Арас и Бату нищо няма да произлезе - сигурно Бату ще заплаши Арас с пистолета и кой знае какво ще го накара да направи пак? А така ми се искаше Арас да го смота, ама тая гад и на бой държи! Кой ли не го млати и него?  bash bash bash
Аджеба се питам тази полиция какво прави, спи ли?! А и толкова камери има в болницата, никой не се постара да прегледа записите-кой влиза и излиза...
Мани, мани - не само полицията я няма хич, ами и тия доктори се държат все едно Мелда е собственик на всички болници в Истанбул и на хижите около него!  smile3555
И аз точно това си мислех, че Арас много се сили , но онзи е въоръжен.Така бързо ще му свие перките,че..... #Crazy #Cussing out #Cussing out #CrazyЩе иска от Арас да го заведе при Харун и Мелда , но уви Еда ще ги срещне ридаейки/както винаги/ и ще им каже ,че "кака" е отвела любимия!!!

# 425
  • Русе
Такааааа, изгледах съня и разговорът между Еда и Харун! Друго интересно нямаше, нали? Зна4и, мога да мина и без останалото! Rolling Eyes

# 426
Такааааа, изгледах съня и разговорът между Еда и Харун! Друго интересно нямаше, нали? Зна4и, мога да мина и без останалото! Rolling Eyes
Вени, епизодът вчера не беше чак толкова тъп. Имам предвид това са последните дивотии на Мелда  Tired Laughing Mr. Green

# 427
Добър вечер! Hug Hug Hug

Толга си беше екстра, осъзнаваше истината , че Еда обича Хаккъ (Харун) Peace
Толга много добре разбираше Еда,защото се намираше в положение като нейното. Тогава любовта на Еда към Хаккъ(Харун) беше невъзможна,както неговата към Еда.Образа на Толга беше някак си един от най-реалните през първия сезон и според имаше още на къде да се развива!
Напълно достатъчно според мен! Но ако искаш да се посмееш на поредните гафове продължавай смело да гледаш серията! Peace

# 428
На мен ми беше интересно да гледам сцените между Менделинка и Харун.Харун с такава ненавист я гледаше , а тя непрекъснато дуднеше нещо и правеше криви физиономии.Най - вероятно се възмущаваше ,че Харун продължава да мисли само за Еда.

# 429
На мен ми беше интересно да гледам сцените между Менделинка и Харун.Харун с такава ненавист я гледаше , а тя непрекъснато дуднеше нещо и правеше криви физиономии.Най - вероятно се възмущаваше ,че Харун продължава да мисли само за Еда.
Завист,голяма завист изпитваши и яд... hahaha

# 430
Мислех,че епизодът ще е пълнеж, но не беше  Peace
Според мен сценаристите нарочно показват Мелда в тази й светлина. За да оправдаят тотално смъртта й след 1-2 серии  Peace Вече няма шанс двете сестри да се разберат. Еда няма да й прости,че една седмица не й се е обадила да й каже, къде е севгилито Laughing А и детенцето е било нещастно  Sad

# 431
  • Русе
Вени, епизодът вчера не беше чак толкова тъп. Имам предвид това са последните дивотии на Мелда  Tired Laughing Mr. Green
Вярвам ти! Но да не излезем като оптимиста и песимиста? hahaha
Ти :-  Това са последните дивотии на Мелда !/ пес./
Аз :-  Аааа, не са последни, не саааа!/опт./ Joy Joy Joy Joy Joy

# 432
Няма да простя на екипа на сериала,че оставиха Мелда с едни и същи дрехи една седмица  Shocked Sick

# 433
  • Русе
Мислех,че епизодът ще е пълнеж, но не беше  Peace
Според мен сценаристите нарочно показват Мелда в тази й светлина. За да оправдаят тотално смъртта й след 1-2 серии  Peace Вече няма шанс двете сестри да се разберат. Еда няма да й прости,че една седмица не й се е обадила да й каже, къде е севгилито Laughing А и детенцето е било нещастно  Sad
Еда постоянно забравя и не приема на сериозно думите на Мелда, 4е " не са сестри, а врагове"!

# 434
Гледайки епизода  от снощи забелязах една разлика между новия и стария режисьор.Във финалните кадри Джем Табак щеше да спре на момента, в който Еда се ококори отваряйки вратата на болничната стая.Така щеше да ни остави още една седмица , или поне до новия фрагман да гадаем какво вижда Еда.Аз лично като гледах как се развива действието мислех ,че ще види Мелда награбила Харун /да го целува де hahaha/Новия режисьор пусна още точно два кадъра , които обаче бяха от особена важност:празното легло и блаженно гушналите се бивши съпрузи на онази прословута вила в гората......За вилата по - късно в някой следващ пост ще си кажа мнението!!

Общи условия

Активация на акаунт