Тема Незабравима 201

• 31 845
  • 744
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Sinem Öztufan dizinin 87.bölümünde diziden ayrılacaktır tüm unutulmaz hayranlarının dikkatine.!!!!_Özge_
Не разбрах много но май в 87 епизод ще умре Мелда newsm78
Ауууууууу, Дори, ако съм разбрала правилно чичко Гугъл  #Crazy #Crazy #Crazy цялото внимание в 87 епизод ще е към Менделинка!  smile3555 Ох, а кога ще отделят цялото внимание на гълбчетата ни  smile3515 newsm61

# 391
  • София
И кво сега - в 86 епизод Меца ще гази Харун, той ще бяга, в 87 епизод -  ще се сбогуваме с Менделинка и кво остана ...3 епизода за кого по-напред - за Бату ли, за нашичките ли? Аман! Crossing Arms

# 392
Sinem Öztufan dizinin 87.bölümünde diziden ayrılacaktır tüm unutulmaz hayranlarının dikkatine.!!!!_Özge_
Ауууууууу, Дори, ако съм разбрала правилно чичко Гугъл  #Crazy #Crazy #Crazy цялото внимание в 87 епизод ще е към Менделинка!  smile3555 Ох, а кога ще отделят цялото внемание на гълбчетата ни  smile3515 newsm61
В епизод 90, по възможност между вторите и третите реклами... hahaha

# 393
Че то и  в 86 ще отделят почти цялото внимание на нейните издевателства над Харуни в 87 ако  ни дадат още едно погребение този път на Мелда  като на Джемил ... ooooh!

# 394
И кво сега - в 86 епизод Меца ще гази Харун, той ще бяга, в 87 епизод -  ще се сбогуваме с Менделинка и кво остана ...3 епизода за кого по-напред - за Бату ли, за нашичките ли? Аман! Crossing Arms
От тези три които остават:един за Бату,един за Тюркян/като нищо ще се гътне и тя след смърта на Мелда/ и остава последния за финала Hug

# 395
  • София
Ауууууууу, Дори, ако съм разбрала правилно чичко Гугъл  #Crazy #Crazy #Crazy цялото внимание в 87 епизод ще е към Менделинка!  smile3555 Ох, а кога ще отделят цялото внемание на гълбчетата ни  smile3515 newsm61
Офффф, натам отиват нещата  ooooh! Рекламите сигурно ще са тематични - я за сватбени тържества, я за хеликоптери, я за погребални агениции /нали и Бату трябва да изпратим/  hahaha hahaha hahaha

# 396
  • София
От тези три които остават:един за Бату,един за Тюркян/като нищо ще се гътне и тя след смърта на Мелда/ и остава последния за финала Hug
А ние си мечтаехме и за сватбено пътешествие - него може да ни го покажат между третите и четвъртите реклами на бърз каданс  hahaha hahaha hahaha

# 397
  • София
Мисля си аз  newsm78, че и от тази среща в асансьора между Арас и Бату нищо няма да произлезе - сигурно Бату ще заплаши Арас с пистолета и кой знае какво ще го накара да направи пак? А така ми се искаше Арас да го смота, ама тая гад и на бой държи! Кой ли не го млати и него?  bash bash bash

# 398
А ние си мечтаехме и за сватбено пътешествие - него може да ни го покажат между третите и четвъртите реклами на бърз каданс  hahaha hahaha hahaha
Може и в ретроспекция на нечий сън....А, така и на сън Еда да вземе да роди и шесте оставащи деца на Харун... Joy Joy

# 399
Офффф, натам отиват нещата  ooooh! Рекламите сигурно ще са тематични - я за сватбени тържества, я за хеликоптери, я за погребални агениции /нали и Бату трябва да изпратим/  hahaha hahaha hahaha
newsm62 newsm62 newsm62
Така е, като не ни четат да се ориентират бързо...

# 400
Мисля си аз  newsm78, че и от тази среща в асансьора между Арас и Бату нищо няма да произлезе - сигурно Бату ще заплаши Арас с пистолета и кой знае какво ще го накара да направи пак? А така ми се искаше Арас да го смота, ама тая гад и на бой държи! Кой ли не го млати и него?  bash bash bash
Аджеба се питам тази полиция какво прави, спи ли?! А и толкова камери има в болницата, никой не се постара да прегледа записите-кой влиза и излиза...

# 401
  • София
Мисля си аз  newsm78, че и от тази среща в асансьора между Арас и Бату нищо няма да произлезе - сигурно Бату ще заплаши Арас с пистолета и кой знае какво ще го накара да направи пак? А така ми се искаше Арас да го смота, ама тая гад и на бой държи! Кой ли не го млати и него?  bash bash bash
Аджеба се питам тази полиция какво прави, спи ли?! А и толкова камери има в болницата, никой не се постара да прегледа записите-кой влиза и излиза...
Мани, мани - не само полицията я няма хич, ами и тия доктори се държат все едно Мелда е собственик на всички болници в Истанбул и на хижите около него!  smile3555

# 402
  • София
Малко мечти от мен - сега изчезвам по задачи! До по-късно!   bouquet

Мечти

Пак ни хвърлиха във тъча
Снощи за пореден епизод
Пак главицата си мъча
Как Харун с Еда ще дирят брод

Толкоз трудно ли им беше
Романантичен да е филма
Само екшън им спореше
Пистолет Бату да милва

А гетер бе, стига вече
Време не остана никак
Либофта къде оттече
Искаме си я на свитък

Искам с хеликоптер или с яхта
С кон, каруца, с квото има
Да се съберем на таз гощавка
Да е сватбата Незабравима!
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 403
Малко мечти от мен - сега изчезвам по задачи! До по-късно!   bouquet

Мечти

Пак ни хвърлиха във тъча
Снощи за пореден епизод
Пак главицата си мъча
Как Харун с Еда ще дирят брод

Толкоз трудно ли им беше
Романантичен да е филма
Само екшън им спореше
Пистолет Бату да милва

А гетер бе, стига вече
Време не остана никак
Либофта къде оттече
Искаме си я на свитък

Искам с хеликоптер или с яхта
С кон, каруца, с квото има
Да се съберем на таз гощавка
Да е сватбата Незабравима!
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

smile3501 newsm51 newsm51 Страхотно...всички искаме това   bouquet

# 404
Ако Мелда не умре, няма как да ни убедят в хубавия финал. Тя все ще си изтрещява и ще си преследва маниите да бъде с Харун  Twisted Evil

Може би,затова имаше преди време подсказка,че финалът ще е и хубав,и тъжен-и двамата загубиха близки хора.Сигурна съм,че Еда ще страда за аблата,независимо какво й причини тя,и на нея,и на Харун,и на семейството си....

Общи условия

Активация на акаунт