Тема Незабравима 201

• 31 861
  • 744
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Мокси, супер изглежда спалнята  newsm51 newsm51 newsm51
На Диди ще й тръгне бизнеса, сигурна съм  smile3521

# 376
А според вас Харун и Еда накрая ще се съберат ли?
 newsm10 newsm10 newsm10
Освен ако продуцентите не искат намеса от отряда по спешно реагиране Бг-мама  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
+1   #Sniper #Sniper #Sniper fight fight fight

# 377
Ако Мелда не умре, няма как да ни убедят в хубавия финал. Тя все ще си изтрещява и ще си преследва маниите да бъде с Харун  Twisted Evil

# 378

На Диди ще й тръгне бизнеса, сигурна съм  smile3521
Е как няма да тръгне бизнеса...отбор професионалисти са се събрали  smile3521
Чудни идеи...хубави реклами...дизайна също е на ниво   bouquet

# 379
Каква ли драма ще вкарат с тази катастрофа  newsm78
За мен лично много по-емоционално би било...Бату да гръмне Мелда,тя да предпази Харун...така ще я изкарат мъченица...Оххх милата Мелда  hahaha Тогава и той може да изживее някоя криза...заради детето де
Но пък така...с последните си действия мецана отдалечи семейството от себе си.Спечели си омразата на Еда,майка й я изгони като куче...Дори възлюбения Бату се оказа не чак толкова влюбен...интересува го само детето.Как ще умре Меца:като героиня или отритната от всички?
Интересен въпрос Диди...
Статуквото на "героиня" тя отдавна го изгуби, поне в моите очи... Истината е, че малко късно всички започнаха да разбират същността и- дори Тюркян, а да не говоря за Еда.
А, иначе за нея в пълна сила важи поговорката: "Това, което сам си направиш друг не би ти причинил"

# 380
Ако Мелда не умре, няма как да ни убедят в хубавия финал. Тя все ще си изтрещява и ще си преследва маниите да бъде с Харун  Twisted Evil
Да мре гадината мръсна...и една сълза няма да й отделя  hahaha
На Еда са й позволени само 2...оная повече и не заслужава  Laughing

# 381
  • София
txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves

txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves  txtloves                        

txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves  txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves              

txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves

Ивче, супер снимки си ни постнала - добре, че поне по една сцена на епизод има за плакнене на очичките, та да има какво да си гледкаме до следващия  newsm03
Розичке - царица си на гифчетата ти - супер ти се получават - ама Харунски как я изгледа от главата до петите само...пък щели да излизат....да, бе...най-много до леглото да стигнат  luvbed

# 382
За мен лично много по-емоционално би било...Бату да гръмне Мелда,тя да предпази Харун...така ще я изкарат мъченица...Оххх милата Мелда  hahaha Тогава и той може да изживее някоя криза...заради детето де
Но пък така...с последните си действия мецана отдалечи семейството от себе си.Спечели си омразата на Еда,майка й я изгони като куче...Дори възлюбения Бату се оказа на чак толкова влюбен...интересува го само детето.Как ще умре Меца:като героиня или отритната от всички?

Менделина, както и да умре, вече не може да бъде мъченица, ако ще и с голи ръце да лови коршумите, насочени към Харун. Много лошотии извърши.
Искаше ми се да я видя, как си грабва живота в ръце и продължава напред-е, в това би имало поука и смисъл, но сценаристите решиха да я люшкат-ха на дясно към доброто, ха на ляво към лошото и накрая се получи едно безсмислено участие от нейния образ в новия сезон.  
Много странно развитие или по-точно буксуване имат героите в този филм. Никого не развиха-ни Мелда, ни Ниса, ни Джамил, ни Бурак.... , една Едже и то я затриха така безсмислено.  

Стихоплетците,   bouquet  bouquet  bouquet

# 383

...ама Харунски как я изгледа от главата до петите само...пък щели да излизат....да, бе...най-много до леглото да стигнат  luvbed

Язък за гласенето и пустите му ръкавели  hahaha hahaha hahaha

# 384
  • София
Мелда вчера ми намирисваше през компа  Laughing Mr. Green
Поне се преоблече като легна до Харун,. иначе човека нямаше да се събуди една седмица  Mr. Green
Той и Харун беше вече облечен,сигурно тя го е обличала... hahaha hahaha ooooh! ooooh!

Още ми е смешно от снощи как го разнасяше Менделинка Харунски като куфар насам-натам!  hahaha hahaha hahahaА това с преобличането на Харун ни го спестиха, начи! Циции такива  Crossing Arms

# 385
Sinem Öztufan dizinin 87.bölümünde diziden ayrılacaktır tüm unutulmaz hayranlarının dikkatine.!!!!_Özge_
Не разбрах много но май в 87 епизод ще умре Мелда newsm78

# 386
Но пък така...с последните си действия мецана отдалечи семейството от себе си.Спечели си омразата на Еда,майка й я изгони като куче...Дори възлюбения Бату се оказа на чак толкова влюбен...интересува го само детето.Как ще умре Меца:като героиня или отритната от всички?

Менделина, както и да умре, вече не може да бъде мъченица, ако ще и с голи ръце да лови коршумите, насочени към Харун. Много лошотии извърши.
Искаше ми се да я видя, как си грабва живота в ръце и продължава напред-е, в това би имало поука и смисъл, но сценаристите решиха да я люшкат-ха на дясно към доброто, ха на ляво към лошото и накрая се получи едно безсмислено участие от нейния образ в новия сезон.  
Много странно развитие или по-точно буксуване имат героите в този филм. Никого не развиха-ни Мелда, ни Ниса, ни Джамил, ни Бурак.... , една Едже и то я затриха така безсмислено.  

Джемил, нямаше на къде да го развиват. Той си е от старата турска генерация човека- преследва си честта и морала на семейството. Добре, че си отиде с време, да не гледа резила на дъщерите си..Коя от коя с по-голям...Бурак, него алчността ще го погуби- биха го, стреляха го, жив го заравяха, оправия няма...Човекът си има собствени разбирания и цели и си ги преследва-фанатик!
 hahaha hahaha hahaha

Виж за Ниса и Мелда съм на твоята честота...Но с времето установих, че при съседите де що е жена-няма право на избор!

# 387
  • София

Мдаа, сърдим се ние на героите, търсим дълбоки причинно-следствени връзки в поведението им, а то, както се събудят сценаристите и взависимост дали жените им са ги обгрижили или навикали се хващат за писалките и пишат в ония ми ти тетрадки със спирали, пишат...глупости!  Crossing Arms
Добре, че нещо казаха за финале градне, та сега трудно ще се отметнат!  ooooh!

# 388
  • София

...ама Харунски как я изгледа от главата до петите само...пък щели да излизат....да, бе...най-много до леглото да стигнат  luvbed

Joy Joy Joy хич няма да му потрябват!   loveuuu

# 389

Joy Joy Joy хич няма да му потрябват!   loveuuu
Поне да бяха продължили съня...на сън,ама...по-добре от нищо  hahaha Все ще се намери кой да звъни на пустата врата значи  Laughing Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт