На Aвгустовското дете му замириса на море!

• 27 587
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
  • В светлината на слънцето
Уау!!!   smile3521 newsm53 smile3502

И аз да реша да си легна по-раничко, а то какво ставало тукаааа.... Mr. Green

Фети, стискам палци вече да се похвалиш с перфектно здраве.  Praynig Хайде, крайно време е. Hug
Морска, герой си ти, герой!  Peace
Сас, радвам се, че проблемът се е разрешил леко. Grinning
Дезита, ясно ми е за какво говориш като казваш мъжки рожден ден. Нали моята госпожица е мъжко момиче и съответно от 20 поканени 15 са момчета.  #Crazy Лудница... Crazy

# 676
Здравейте отново!

Аз май пак ставам редовна..........
Времето сериозно си лети, само като се замисля, че Ели на Морска вече е на годинка, а за големите Лъвчета /някои Рачета/ не коментирам. Морска браво за кърменето. По този повод да споделя, една моя позната, детето и вече е на 3 години и 4 месеца, почти 5 и още се кърмят. Направо онемях, и аз съм фен, но пък това, просто минава всякакви граници. Разказва, че не може да го отбие.........Но тя си е майка-герой!!!!!
За рожд.дни
-ние обикновено го празнуваме два пъти. Един път в Елена, втория път с приятелите на Перси в София. На него така му е най-забавно, все пак, има две торти.....дори вече си ги е поръчал: с кончета и коли....
Като гледам досто добро мъжко присъствие има във форума тези 2,3 дни

Хайде за сега приятна, лятна следобед!

# 677
Лелеееее.......... Whistling Whistling Whistling

Добре,че сте сложили червена точка Laughing

Пива,в Юлската ми тема има една мацка,дето е кърмила първото си детенце до 6 год. включително.Е това според мен,найстина минава всякакви граници Naughty
Аз мисля Ал максимум до 2 год.,ако не се отбие сам разбира се,което ще е по-добрият вариянт.

Ния,същият си е бузан.Ето го:

Е,порастнал ни е малко врат,но гривните са си същите Mr. Green
Ето я и мис Вейка:

Преди се чудех на Лу,какво толкова и се втелясва на Теди,ама тя Ивон същата клечка върви.Вашите по колко кг са?Тя е 16 кг с дрехите newsm78

# 678
Ади,все пак е госпожица 16кг си е ок Flutter

Теди последно беше 17,500кг,още не съм купила батерия на кантара Laughing

# 679

Ето го тук с едно Юлче,което се роди на 30 Юни и тежи 9 к.Ал е 13 кг Crazy
Да ми е жив и здрав,добре се отразявана хернията ми Mr. Green
Тази е по-скорошна снимка,но я бях забравила.Пускам я по плана за по-бързо изписване на темата Laughing

# 680
  • Видин
Ади, ама много са сладки, а ти с тази фигура, никой няма да каже че си раждала 2 деца. Те сигурно се питат Ал на кой прилича Flutter
Айде и аз да пусна една на Марти, за по-бързо изписване на темата

# 681
Ти Морска да я видиш Whistling Whistling WhistlingНаправо съм дебела в сравнение с нея...

Много сладък Марти.Високичък ми се вижда.Колко см ,е?

# 682
  • Видин
По последно преброяване Joy е 107см и 17кг. Ми то ако ти си дебела, то аз тогава към кит клоня newsm78 hahaha

# 683
Айде сега,кит.......ти си по-висока от мен,все пак.
Аз ще я водя Ив др.седмица на консултация,да видим какви са ни с точност мерките и теглилките Peace

# 684
Ти Морска да я видиш Whistling Whistling WhistlingНаправо съм дебела в сравнение с нея...

хахха да бе,има още какво да се желае Laughing

# 685
Леле пак е имало много гореща вечер Joy Joy Joy Joy Joy
За кльощави деца не ми говорете моите и двамата са торби с кокали Габи е 21 кг при ръст 132 см
а Ицата и 15 кг и е дребен 104 см.То и аз съм дребно и слабо та на кого ли да се метнат.

# 686
  • Видин
хахха да бе,има още какво да се желае Laughing
Ми покажи се, ама тук, пък ние ще кажем има или не какво да се желае Mr. Green

# 687
Остави я нея,какви ги говори-супер изглежда Peace

# 688
Ади, моята мома преди месец беше 16 кг. с дрехите /дънки и блуза/ на 1 м. височина. Към днешна дата поотслабна, но кило, кило и половина да е надолу  Simple Smile Малкия преди месец беше 9 кг./73 см.  Heart Eyes Ти я кажи какво ти яде момчето, освен кърменето де  Simple Smile
mari_eta, какви ги вършиш ти посред нощите, а?  Joy  Joy (пратих ти съобщение У фейса, ако не си видяла - да си кажа  Mr. Green)
Фети, 'айде вече добри новини за здравето ти искам!  Hug Стига проблеми вече  Heart Eyes  Hug
Гита, от'де тез' гъби бе жена? Как сте днес?
Лулу, добре дошла!  Wink
PIVANOVA добре дошла! Къде се загубихте?  Laughing

# 689
  • София
Като говорите за мерски да кажа и аз Simple Smile
Райън е точно 105 см и 15 кг Simple Smile мъниче,но то и аз съм дребна!
МАлките са 7- 72 см и 7400 на 75 см Simple Smile))
Охх... нашия рожден ден наближи вече и нямам търпение да минава нали и ще се кръщаваме!  Heart Eyes
Сега мисля изненада за доцента който направи всичко за да задържим бебките до влизането им в 7 ми месец както и на екипа на Неонатологията ве Майчин дом!
За доцента мисля какво да е освен картичката придружена с  снимка на малките   хиенки  Thinkingдавайте идейки!
За екипа в Неонатологията също не знам освен почерпката какво да бъде... смятам дарение да направя по сметката на Майчин дом как мислите?

Общи условия

Активация на акаунт