Косопад след операция. Защо?

• 4 840
  • 11
  •   1
Отговори
Привет,
преди около месец оперираха сина ми. В момента , в който го донесоха след операцията и заспа от упойката видях, че възглавницата му е цялата в коса. Реших, че е реакция от стреса или от химикалите ( знам ли) и се надявах да отмине с времето. Само че, вече месец мина, а косата му продължава усилено да пада.
Случвало ли се е и на други? Колко време може да продължи?Всъщност оказа се, че като ходихме да махат конците едно детенце оперирано след нас имаше същия проблем Thinking

# 1
  • в 1001-та нощ
на мен ми се е случвало, макар и не толкова драстично и ми казаха, че е от упойката....

доста време мина, докато се справя  Peace

# 2
и аз предположих, че е свързано с упокйката Thinking а нещо конкретно после трябваше ли да правиш като лечение или от само себе си се оправиха нещата newsm78

# 3
  • в 1001-та нощ
ами аз тогава нямах почти никакви познания, препоръчаха ми фитовал (шампоан) и хининова водаза около 3 месеца намаля (косопада), после обаче дойде есента и тръгна сезонния косопад, после една катастрофа и още стрес ...възстанових се след около година

тъй като става въпрос за дете - предполагам - можете да се въздържите или да се консултирате с дерматолог  Peace

# 4
благодаря за информацията.
Понеже е вътрешен проблема и си мисля, че дерматолог няма да помогне.

# 5
  • в 1001-та нощ
причината е бъла вътрешна, но и повечето причини за дерматологични проблеми са такива  newsm78

все пак трябва да е наясно и как да се действа  Peace

мисля, че ще се справите и без това  Peace

# 6
И при мен имаше засилен косопад от упойката (за 8 месеца претърпях 3 операции ) от юни 2010 до март '11 продължи засиления косопад  ooooh!  вече си мислех ,че ще оплешивея ... Много ми помогнаха витамин В + цинк и биотин и здравословното хранене  Peace

# 7
  • в 1001-та нощ
 Shocked много време   Rolling Eyes

в този период бяха операциите или  е след последната?  newsm78 Rolling Eyes  bouquet

# 8
Shocked много време   Rolling Eyes

в този период бяха операциите или  е след последната?  newsm78 Rolling Eyes  bouquet
  след последната  Rolling Eyes 

# 9
  • в 1001-та нощ
лекар ли ти предписа какво да пиеш след това  newsm78

# 10
Лекар ми изписа само вит.В  Peace мисля,че ми го  изписа заради белега от операцията  Rolling Eyes  но ми се отрази добре и на косата  Peace Цинка и биотина си ги изписах аз  Simple Smile прочетох доста добри отзиви за тях в темите в КМ  Peace

# 11
  • в 1001-та нощ
 Peace Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт