С Дюкан начело килата падат смело - 251

• 35 141
  • 726
  •   1
Отговори
# 45
  • Пловдив
Момичета, защо вече трети човек ми пише на лични да ме пита кои теми са отчетни?  newsm78  Отчетни са тези нашите, тези по градове, "родени през ..." - изобщо тези, в които се спами.  Laughing

# 46
  • Лутаща се
tqna, скрих си зъбките, за сега ще ме гледате в този вид.  Twisted Evil
Преместих колана с още една дупка. В килограмите промяна нямам, но в размерите явно има  Grinning

Последна редакция: пт, 27 май 2011, 12:41 от skarlet71

# 47
Момичета, защо вече трети човек ми пише на лични да ме пита кои теми са отчетни?  newsm78  Отчетни са тези нашите, тези по градове, "родени през ..." - изобщо тези, в които се спами.  Laughing

щото искат да се отчетат момичетата  hahaha hahaha hahaha и не знаят в коя тема да го направят - в градските ли, в годишните ли, в рецептите ли, тук ли.......къде да си дадат дневния отчет Peace

# 48
  • Пловдив
Свързано е с личните съобщения - нали има лимит в зависимост от мненията. Само че отчитане на мненията в отчетните теми няма. Въпреки сродните думи.

# 49
Скарлет  Peace
Айде утре цяло кило - подарък от мен  Wink  Hug

# 50
  • Лутаща се
Скарлет  Peace
Айде утре цяло кило - подарък от мен  Wink  Hug
Хах, в първия момент не зацепих и си викам: "Че що ми е кило, че и цяло да получавам?"   #Crazy Laughing Laughing Laughing
Мерси, мерси, дори да не свалям, нека не качвам в трета, че ще е гадно  #2gunfire

# 51
 Laughing домързя ме минус да напиша, ама бързам за работа  Grinning

За схемите и аз свалих с 4/3 .Нямах книгата и всичко правех по съвети от форума.Не ме подведоха момичетата, ама и аз бях много послушна   Peace.В трета свалих три кила без зор, ей така от самосебеси паднаха.Имало е и колебания и плюсове, но като се поограничи малко човек и всичко си идва на място.Поне при мен всичко си е от ранЪта.Аз от въздух не пълнея   Laughing

# 52
Desitka, от Симитли съм, но и за кило брашно ходя до Благоевград, всичко ми е там - фризьор, маникюрист, педиатър Simple Smile

Относно схемите, аз лично свалих всичките си килограми с 1/1 - идеална поне според мен схема, защото не дотягат протеиновите дни, 4/3 не е ли схема за сваляне предимно в областта на ханша и бедрата ??? нещо подобно имам спомен, не съм сигурна, но съм убедена, че доктора казва ЗАДЪЛЖИТЕЛНО П=ПЗ, за да е максимално здравословен режима, т.е. трябва да има баланс, защото протеиновите дни изтощават организма, затова и при някакво нарушение на режима не трябва да започваме отново с ударна фаза. Това мисля аз. ..

# 53
  • Лутаща се
...4/3 не е ли схема за сваляне предимно в областта на ханша и бедрата ...
Не, за сваляне в долната част на тялото се препоръчва схема 5 ПЗ/2 П  Peace

# 54
  • Испания
Днес петък ли е или да?  newsm78

Протеинииии, режимнииииииииии /само перушината махнете  Joy /!

Не ги намалявам, че някои дюканки веКИ сме баби и може и да сме си забравили нейде очилИтЕ!  hahaha

# 55
  • Пловдив
Аз докато се разпиша и  сте вече на 4 стр. Grinning

Вещи  bouquet

# 56
Привет!  Hug Heart Eyes

Ей, разписахте се ! Че по едно време много умряло беше. Хубаво е да види човек старите муцунки и тези от времето, когато аз почнах! Снимките са чудесни - бравос на всички момичета,  smile3501 няма да изброявам да не пропусна някой

При мен нещата са нормални, карам си трета, като гледам да не се уливам - варирам нагоре надолу , леко паднаха обиколките, но само с една идейка. В трета и четвърта всичко е от яденето ( поне при мен) - хапвам ли по-малки порции - минуси - изтърва ли прасето, дори и на режимно +.

Изобщо спрях подсладителите и колата - сладко на галата само. И нещо сирене и кашкавал немога да ям newsm78 - много ми са солени вече. Хапвам си малко домашно кисело мляко вместо тях.

Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 57
Здравейте! wavey
Видях "стари муцунки" със страхотни резултати!
Браво, момичета! Прекрасни сте! Hug
Е, аз естествено да не остана назад, ще си покажа албумчето, за мотивация на новичките.
Желая успех на всички!
Това е моята трансформация:
http://www.foto.bg/showgallery.php?cat=7237

# 58
Смайлсче.....ш'тИ дам аз на теб едни баби и очилИ...Само да ми паднеш...шА видиш ти!.... Crossing Arms Whistling Whistling Whistling
 hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Вещи.... Hug Hug Hug Hug Hug....Умрях да се хиля с тебе бре! Laughing Laughing Hug Hug Hug Hug
За мен черньОто ако обичаш(от първата страница!)...... Laughing

Който иска бързи резултати,както и трайни да чете...Подчертавам!!!! ЧЕТЕ !!!....Първата книга!

# 59
  • София :(
          Ха добра ви вечер  Hug
     Вещи,   bouquet
     А бе... аз до черно няма да се докарам, ама добре, че бялото отдавна ми е големшко  hahaha
     И дано четвъртата страничка помогне, че тамън толкоз килца ми се пречкат надолу - нагоре..., време им е да се кротнат долу, че инак ще ги гоня с тиганЯ ...
     И вЕрно, днес петък ли е или какво !?
     Софиянкииии...

Редовна среща в неделя, 29.05, на обичайното място, в обичайното време - 13 часа, в Дивака на Гладстон

Хайде, от мен лека, мека, палава, розова и режимна нощ  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт