С Дюкан начело килата падат смело - 251

• 35 221
  • 726
  •   1
Отговори
# 510
  • Бг
 Smileys, благодаря. При изписване от болницата ми дадоха препоръки какво мога и не мога да ям. Иначе и аз четох различни мнения по въпроса, едни казват с режим, други казват яж си всичко. Иначе докторката изрично ми каза, че трябва да спазвам препоръките, които ми дадоха, но повече не мога да се гледам като "превтасал козунак"  hahaha.
Още малко ми остава да спазвам чернодробната диета, но мисля да не чакам края, а да се захващам, че положението е отчайващо.
Благодаря още веднъж за окуражителните думи   bouquet.

# 511
  • Пловдив
Alexa_a, мисля, че при чернодробните заболявания въглехидратите играят много важна роля и не трябва да се изключват. И аз съм боледувала от хепатит и знам, че медът и лимонът са задължителни, както по време на боледуването така и 6 месеца след това. Плодовете също не трябва да се изключват.

# 512
Здравейте момичета!
Didranad, честит рожден ден! Пожелания за сбъднати мечти! nbirthday
Добре дошъл Danchopj! Режимствай си, не се отдавай на дребни изкушения и ще успееш Peace
Desi4ka_, щом бабата не те харесва, значи вече изглеждаш по добре.  Wink Пък за мотиката да си намери други ентусиасти Laughing
ArhMih, на слабите по природа им е лесно да дават акъл на пълните. Ама ако имат проблеми с метаболизма, друга песен ще пеят. Преди 4 месеца се видяхме с една позната. Аз тогава бях 72-73 кг., а тя 70 кг. Казах й, че започвам режима на Дюкан. Тя пък каза, че ще почвала 90 дневната. Искала да стане отново 50 кг., както преди да роди двете си деца. Преди 10 дни се видяхме пак. Аз вече бях свалила почти 9-10 кг. Тя още си стоеше на 70 кг. и още почваше въпросната 90 дневна. Все не можела да се накани... Лесно е да видиш някой който е отслабнал и да дюдюкаш подире му завистливо. Но е трудно да се вземеш в ръце и да отслабнеш.
Пожелавам на всички смели момичета, които са се взели в раце и режимстват да имат един успешен, отслабващ ден, пълен с усмивки и приятни емоции. Heart Eyes  bouquet

# 513
  • София
Alexa_a - мое скромно мнение е, че точно в момента Дюкан не е за теб. И аз бях болна от хепатит А преди време, тогава, по време на чернодробната диета, дори отслабнах. В момента би трябвало да ти е забранено какаото(т.е. всякакъв шоколад и сладки), кафето, ядките, пържено, мазно, алкохол. Ограничи и хляба, картофите - ето ти прекрасна диета. Яж пилешко, риба, много плодове и зеленчуци - сега им е сезонът, и ще свалиш. Пък като мине поне една година от Хепатита и все още имаш нужда, мини на Дюкан. Тогава следи внимателно чернодробните(при мен нямаше отклонения, но е хубаво да внимаваш).
Дидранад - заради теб влизам в темата днес - Честит рожден ден  bouquet. Бъди много щастлива и успешна, радвам се, че те познавам  bouquet.

# 514
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Много приятно ме изненадвате!  Heart Eyes Благодаря за страхотните пожелания, изчетох всичко и си пожелах да се сбъдне. Почувствах се безкрайно щастлива с вас. Наистина тук намерих и намирам много приятели и съмишленици.  Hug

Да почерпя за рождения си ден с един чийз кейк мое производство - диетичен, тричав с извара и желатин, любим мой десерт от блога.

Hug Hug Hug Hug Hug

# 515
  • Бургас
Здравейте момичета Hug
Да се разпиша и аз,утре става 1м откакто съм пак на режима резултата е -9кг,мерки не меря,че ми става лошо като ги видя.
В крайна сметка си карам на схема 5П/5ПЗ,май за сега си ми е най успешна.Засега даже не ми и личи,че съм свалила килограми,ама така е като имам много за сваляне.
Честит рожден ден на Дидранад,желая ти да си много здрава,красиви и обичана  bouquet
Аз мога да споделя за себе си,че не се храня много разнообразно,нямам и много време за готвене,затова карам предимно на риба,пиле,мляко и яйца,като место е печено на скара или тиган,а в ПЗ дните добавям зеленчук,предимно домати или краставици.Та това е при мен,днес ми е първи П денот петицата,надявам се да ги закръгля на 10 свалени килограма до края на седмицата.
По въпроса за университетите и колежите ,вече сте споделили всичко,аз завърших за агроном и бих препоръчала Университета в Пловдив,също растителна защита, като специалност,даже смятам ,ако мога да изкарам една магистратура, РЗ,но има време,ще го мисля другата година.

# 516
  • Бг
Вещи   bouquet, да, така е, казаха ми да наблягам на въглехидратите, и аз защото много наблягах и за това ми е такова в момента дереджето Cry. Също така ти си споменала за меда, лимоните и плодовете, както казах по-нагоре стремя се да спазвам препоръките. Но само като се погледна в огледалото и се плаша. Не знам, много се колебая, а и може би организма ми за това се съпротивлява, или аз така съм си внушила и го ползвам за оправдание.
Happysmile, благодаря и на теб   bouquet. Ще се постарая да наблегна на плодовете и зеленчуците и да повлеза във форма, че то моето не се търпи вече.
Извинете ме, че така оспамих темата с моите терзания.

# 517
много сте писали не мога да ви изчета,вие за икономии на странички не знаете ли в тази криза Laughing,шегувам се радвам се че сме активни и че имаме подкрепа от младши и старши Hug.Иначе при мен е все така,затова не пиша много,но килцата тръгнаха пак надолу и много се радвам,че режима действа и при мен(елилени за теб smile3509 photo )Laughing

# 518
От утре и аз съм с вас. За закуска мисля 200гр. айранче от мляко "Култура", за обяд 2 парчета шунка и за вечеря пак мляко или 1 яйчице. Знам, че сега някой ще каже, че е твърде малко, но просто не мога да ям повече. От не малко време ограничавам яденето и сега просто не изпитвам нуждата Sad , но пък мисля, че това само ще ми помогне в изпълнението на диетата. Имам 2 месеца да се пооправя, а килограмите за сваляне са 10. Надявам се да успея да ги преборя с Дюкан и спорт  Praynig

# 519
За закуска мисля 200гр. айранче от мляко "Култура", за обяд 2 парчета шунка и за вечеря пак мляко или 1 яйчице. Знам, че сега някой ще каже, че е твърде малко, но просто не мога да ям повече. От не малко време ограничавам яденето и сега просто не изпитвам нуждата Sad , но пък мисля, че това само ще ми помогне в изпълнението на диетата. Имам 2 месеца да се пооправя, а килограмите за сваляне са 10. Надявам се да успея да ги преборя с Дюкан и спорт  Praynig

newsm78 Аз сега се чудя да се обадя ли или да си мълча ?Май ще си премълча. newsm78

# 520
  • Пловдив
Аз пък няма да мълча.

Гладуването не спомага за диетата, напротив. Организмът изпада в стрес и започва да се запасява. За да се отслабва трябва да се яде - нямам предвид да се тъпче, а да се яде нормално.
При това меню горе виждам

200 гр. айрян - 35 калории
2 парчета шунка - да речем 200 - 300 калории
1 яйце - 85 калории

Общо около 500.

Ами дори и при плодуването калориите са много повече. Това направо си е анорексия.

# 521
  • Бургас
От утре и аз съм с вас. За закуска мисля 200гр. айранче от мляко "Култура", за обяд 2 парчета шунка и за вечеря пак мляко или 1 яйчице. Знам, че сега някой ще каже, че е твърде малко, но просто не мога да ям повече. От не малко време ограничавам яденето и сега просто не изпитвам нуждата Sad , но пък мисля, че това само ще ми помогне в изпълнението на диетата. Имам 2 месеца да се пооправя, а килограмите за сваляне са 10. Надявам се да успея да ги преборя с Дюкан и спорт  Praynig
Миличка,това си е гладуване.В момента цялото ти същество ще се мъчи да оцелява и ще превключи на режим самосъхранение,а така не само няма да сваляш,а и като ти писне да се храниш режимно без ефект,всяко нещо което хапнеш ще бъде складирано,за да има запаси тялото ти.,че когато решиш пак да го тормозиш,да си ги ползва.Затова не сваляш,защото гладуваш.ако имаш някакъв ефект досега от оскъдното хранене,то това е вода и мускулна маса и не се знае дали и малко мазнини.
Това което си написала е само за закуска,после още поне 2 такива хапвания.
На всичко отгоре и ще спортуваш,това си е чиста проба лудост,поне за мен.

# 522
  • Испания
От утре и аз съм с вас. За закуска мисля 200гр. айранче от мляко "Култура

Добре дошла! И след това те започваме...

А триците къде са?  Naughty

Имам 2 месеца да се пооправя, а килограмите за сваляне са 10.

Тук не си поставяме срокове. Когато - тогава!

Останалото са ти го казали момичетата.

Прочете ли внимателно книгата?

Освен това, виждам, че си била и на други диети. Всъщност, колко килограма смяташ, че трябва да тежиш? Нормално питаме това всеки новопристигнал.

Последна редакция: ср, 08 юни 2011, 19:40 от smileys

# 523
От утре и аз съм с вас. За закуска мисля 200гр. айранче от мляко "Култура

Добре дошла! И след това те започваме...

А триците къде са?  Naughty

Имам 2 месеца да се пооправя, а килограмите за сваляне са 10.

Тук не си поставяме срокове. Когато - тогава!

Останалото са ти го казали момичетата.

Прочете ли внимателно книгата?

Освен това, виждам, че си била и на други диети. Всъщност, колко килограма смяташ, че трябва да тежиш? Нормално питаме това всеки новопристигнал.

Ами между 48 и 50 ми се иска. В момента съм към 60кг. при височина 171 Simple Smile

Иначее...Благодаря на всички, които са изказали мнение.  Знам, че не е правилно,но както казах вече, просто не мога да ям повече. Става ми ужасно тежко. Ако например сутрин хапна 1 яйце после цял ден ми е толкова лошо на корема, все едно не 1 ами 10 съм изяла   Колкото до свалянето на вода и мускули - второто със сигурност не е. На ден ми се събират 2 часа - 2 часа и половина здрави тренировки, но щом вие казвате ще опитам от утре да направя някои промени   Сутринта примерно 1 активийка, на обяд поне 4-5 парчета шунка с малко извара, вечеря - яйчица и ако има място още нещо 

# 524
  • Испания
Ами между 48 и 50 ми се иска. В момента съм към 60кг. при височина 171 Simple Smile

Точно това подозирах. Видях и другите ти постове в друга тема. Това е безумие!  ooooh!

В момента ИТМ ти е 20,5. Здравословните стойности са 19-24.

При 50 кг и твоята височина, ИТМ става 17,1. Под 19 вече е нездравословна стойност.  Naughty

Последна редакция: ср, 08 юни 2011, 20:00 от smileys

Общи условия

Активация на акаунт