С Дюкан начело килата падат смело - 251

• 35 140
  • 726
  •   1
Отговори
# 15
Много ранен час е, в който не съм никак приказлива, но не мога да ви изпусна newsm53
(Не)Обикновена, Зорита,  smileys , невероятна промяна има и в трети колажа! Браво, момичета!   bouquet

Последна редакция: пт, 27 май 2011, 06:45 от ЦвеTи

# 16
Влизам в новата тема с точно 20 свалени килца! Party СтраОтно! Mr. Green
Дано "юбилейчето" да ми е на късмет и бързо да разкарам и останалите!  Praynig
А за бельото - нося всякакво, дори вчера се бях спретнала в розово! Flutter
И... скоро се показвах, ама що ли да не си изпрося още комплименти Mr. Green

"Видяла жабата, че подковават вола...." та и моята работа такава! Laughing
Само да поясня за новите - режимна съм от 14.11.2010г. 5 дни ударна. От 19.05 влязох в седмия месец от втора фаза. Остава ми сравнително малко и се надявам скоро да си стигна линийката.
Айде и другите да пускат фотки, че макар и да имам напредък, все още се надъхвам от вас.
И в тоя ред на мисли - Smileys и Zorita - страхотни сте! Peace

# 17
Добро утро! Hug
Търся старата тема аз ,пък то нова имало ,че и подплатена със снимков мат'Риал. Party Party
Смайли,Зори,НеОбикновена-прекрасници сте !Много,много ви се радвам. Hug Hug Hug
Аз таквоз колажче не мога да си спретна,затова само ще ахкам по ваще стройни тела. newsm53  love001  love001  love001
При мен нищо ново,седя си на 62.Ама не се оплаквам де.Добре съм си.Девет месеца в четвърта съм все още 7кг под калкулатора. Party Party
Днес мисля да изкарам на салати.Нещо не ми се яде месо. Heart Eyes
За закуска си спретнах дюканска палачинка и стана страхотна . Heart Eyes
Пожелавам ви лек и успешен ден! Hug Аз отивам на пазар за зеленчуци. Flutter

# 18
Здравейте,браво за постигнатите резултати изглеждате прекрасно.Аз много пъти прочетох и първата страничка и книгата от форума(много се чудя дали да не я купя и да си я имам) ударната фаза я изкарах само на 3-те с.л. с кисело мляко0.1%,печени пилешки бутчета без мазнина и кожа и скумрия,много добре се чувствам.Започнах 2-рата фаза и ви моля за малко пояснение-във 2-ра фаза в дните на ПЗ може да се яде всичко от 1-ва фаза+зеленчуци,сурови и зелени,не знам в какво количество и дали да наблягам повече на тях и да намалявам протеините или да ги ям в равни количества,така че и да отслабвам.имам много важен въпрос към вас,знам че не един път сте отговаряли,но моля да ми окажете съдействие Praynig Praynig.В книгата четох,че най добре са дните на П и ПЗ във 2-ра фаза да са-5/5.Обаче ми се струва,че бавно ще отслабвам по тази схема.Мисля да си направя дните 4п и 3пз,мислите ли,че ще има по бърз ефект(БЪРЗАМ ПОРАДИ ЗДРАВОСЛОВНИ ПРИЧИНИ)Какво мислите за тази схема4/3,вече съм втори ден на ПЗ.благодаря ви предварително за мненията ви,съветите ви и подкрепата ви  bouquet Hug

Последна редакция: пт, 27 май 2011, 08:40 от p_i_i

# 19
Скарлееетттт,сега видях снимката с щерка ти. smile3501  love001 Невероятни сте!Е,това е предимството да родиш млада. newsm47 Аз като се мъдрих до 25 г ,така ще е.Мойята щерка е едва 15-годишна. hahaha

p_i_i ,най-ефикасната схема е 5/5.4/3 си е наша вариация за по-леко режимстване,по-безболезнено както се казва.Ама ти си реши как да караш. Heart Eyes

# 20

p_i_i ,най-ефикасната схема е 5/5.4/3 си е наша вариация за по-леко режимстване,по-безболезнено както се казва.Ама ти си реши как да караш. Heart Eyes
имах предвид 4дниП И 3ПЗ,само 3дни ПЗ по лек ли е режима от 5/5,аз искам вариант за по бързо отслабване Hug

# 21
p_i_i   - има опасност с тази схема 4П/3ПЗ вместо да си решиш здравословните проблеми да ги задълбочиш. Препоръчително е протеиновите дни да са равни на смесените, или смесените да са повече от протеиновите, но не и обратното! Както навсякъде се споменава - изборът си е твой! От къде идва убеждението ти, че с 5/5 ще сваляш бавно?  tonnny_bg   - прати снимки, детенце ще ти спретне  колажче Heart Eyes

# 22
Добро утро и от мен!

Ей,темичката звучи като преди!А е и петък,къде е Мастерчето да пусне нещо?

Аз да се отчета,резултат от поправителната ударна,4 дни -2 кг,не е много ,но се усеща по дрехите!
Лошото е ,че ми се върна вълчия Дюкански апетит....

Успешен ден на всички! Hug

pii-Аз със схемата 4/3 изкарах 1 година,и свалих 28 кила,при мен си работеше идеално,аз го правих от гледна точка на изкушението по време на уикенда,все има парти,гости,готви се повече за семейството,и е по-лесно ако хапваш зеленчук!
Нямам време за колажи сега,но ако на някой му е интересно,може да види процеса ми на дюканизиране тук https://picasaweb.google.com/112474322212128019859/QsSyML?authke … gCNCno9Dcv-ad5QE#

Последна редакция: пт, 27 май 2011, 09:13 от Nyala

# 23
Ха добро утро  Hug Hug Hug Hug
Смайл, Зори, (не)Обикновена, Скарлет Shocked Shocked Shocked Shocked  newsm35 Shocked Shocked Shocked
Незнам дали се разбра но "шока" ми е музикален  Laughing Laughing Laughing

Силве веднага, ама като незнам кое да покажа (аз имам 3 броя, ама и трите не стават)  newsm78 Те моите нещо не ме кефят много...Да взема да се примоля на Кей-чето и на мен да ми спретне един, че съм "технически неграмотна и неразполагаща с време". Пък и то като гледам май през погледа на околните по-добре и ясно става Hug
За това ще пусна една от преди и от сега, да ме видите ква съм Убавица и аз Blush Blush Blush Blush  bowuu bowuu bowuu
Вещи сори  Flutter, ама незнам как да ги намаля  Embarassed

p_i_i веднага ти отговарям. Аз изкарах цялата втора на 4/3. Верно вече се отрича, но при мен действаше безотказно, пък и ми беше най-лесна от към следене на дните, комбиниране с готвенето в къщи ипрочие...Не те съветвам - ти си голям човек и можеш сама да вземеш решение, аз споделям моя опит. И от него разбрах - ако ще започваш тази схема се зареди с разни витамини, рибени масла, тривитаминоли и прочие защото е по-Хард от другите  Peace
Хайде лек ден и от мен  Heart Eyes
П.П. Утре да ни стискате преди обяд здраво палци  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover, пък в неделя ще поствам снимки от Плевенската среща, пък дай боже и от някоя друга  Wink
Едит:  ooooh! ooooh! Какъв съм заплес..Забравих, че днес е петък......
Тука само гледате, цъкате с език, точите лиги и не пипате.....

Последна редакция: пт, 27 май 2011, 09:12 от ANNAFACE

# 24
  • Варна
Здравейте и от мен и честита ви нова тема!Много сте хубави всички  на тези снимнки...Аз засега се снимам само за собствено успокоение,че режима действа.Може и да се опитам по-натам да си направя колаж,но не съм убедена че ще успея - скарана съм малко с тези неща!
Добре дошли на новите и отслабващ и спорен ден на всички!  bouquet

# 25
Като не пишете ,не пишете и темата заминава на втора страница...Ама га сА разпишете-човек не може да ви хване края... ooooh!
Ха добрютро и честита нова темичка!
ВещитУ, гоУема си мацко,гоУема!  bouquet

Смайлсчето , Зорич,Ан,(не)Обикновена гаджета та дрънкат! Crazy Е в такива моменти ме е яд,че не съм мъж! Mr. Green

Тъй като ми се бъгна скайпа,да питам тука...Я кажете тоз котидж дето го Идете колко процентен е? Че аз вчера намерих някъв дет е 4.5%...Става ли?! Thinking
Ама ставал не ставал ,аз вече омуах една кутийка... Mr. Green

Последна редакция: пт, 27 май 2011, 09:22 от Сисссс

# 26
  • Пловдив
Добро утро  Simple Smile Гледам снимките и съм без думи, страхотна промяна и при zorita и при smileys  Heart Eyes
 Имам един предварителен въпрос и си признавам,че не съм чела книгата още - какво се закуска в кратката първа фаза и след това във втора фаза? Аз не мога без закуска, това ми е първата мисъл сутрин (дори сега предъвквам  Mr. Green )

Поне първата страница прочете ли?

ВещитУ, гоУема си мацко,гоУема! 

Да де, затуй съм тук ... да стана по-малка, ама да видим кога ще е  Laughing

# 27
Добро утро и от мен, виждам споделили сте ваши снимки, аз ще дам линк към албума ми, дано на някого да му подействат стимулиращо, знам как ми действаха на мен снимки на дюканки в началото на режима Simple Smile по - късно ще се върна за отчет от вчера - 1 ден ударна Simple Smile че сега времето ми е малко ограничено Simple Smile

http://kasiopaq.snimka.bg/daily/az.422036 парола ekaterina

# 28
  • София
Може да съм в неизвестност цяла седмица, ма в новата тема да се запиша, няма да пропусна  Laughing

Момичета, страхотни колажи сте публикували!!!  Heart Eyes Резултатите ви са завидни, носете си новите фигури със здраве, и с гордост от постигнатото!!!
Баби,  Heart Eyes, моето колажче си е в подписа, ще гледам да го кача и в общото албумче.

Аз цяла седмица вече съм извън къщи, предстоят ми и още 3 дни. Ще видим Кантарев какво ще се изкаже по тоя повод в понеделник заран  Rolling Eyes

Видях голяма активност в края на миналата тема и ми се стопли душицата!
Банда, много ми липсвате, ей  Hug

Анн, пак ме е пренебрегнала, ма то от нея си го очаквам  Wink Ай, почерпете се, но без да барате тук.

Сискоуууу, ще те черпя един котидж, за извинение, че минах и заминах покрай ваЗИ онзи ден Embarassed Ма беше делничен ден, ти си била на работа... Та за котиджа: тоя от 4.5% не е диетичния. Има си друг вид от серията Fit Line (като на ескуизата 0.2%), който е 0.8%. Има го в МЕТРО, но не винаги.

p_i_i , аз сигурно ще съм единствената, при която 4/3 не е действала, но ето, има и такива случаи. Започнах я за раздвижване, уж за преборване на последните оставащи кила, обаче с нея ми започна покачването на килата. Не мога да си го обясня, но е факт, че се завъртяха 2 кила нагоре/надолу (по-често нагоре, та може да се каже, че си ги нося трайно  Sad) В общи линии при мен действието й беше така: първите 2 П дни имах минуси, 3 и 4 на плюс, после през 30те ПЗ дни още плюс и краен резултат за седмицата беше плюс...и така...  Confused

bambova , от Благоевград ли си? Аз последната седмица всеки ден си пия кафето край паметника от снимките в албумчето ти  Grinning Страхотен резултат!!!

Последна редакция: пт, 27 май 2011, 09:36 от desitka*

# 29
В 4-та фаза -
продължавате ли с Хуск,  Thinking
т.к. при мен туй чудо явно не действа, независимо от течностите и смляното ленено семе, с които го поемам... Close

Замислям се, колко дами се връщат на поправителен... като мен, де... Rolling Eyes
Респект към успешните 4-тофазнички! Peace

Във втора фаза моята схема беше 4ПЗ/3П - доволна съм.

Общи условия

Активация на акаунт