С Дюкан начело килата падат смело - 251

• 35 216
  • 726
  •   1
Отговори
# 525
  • Бургас
Аз съм 171 сма,мога да ти покажа на 60кг как изглеждам ,ти ми кажи дали съм дебела.
Aз си се харесвах,чак се плаша на 48-50 какво щях да съм.

Мисля си че трябва да си помислиш какво правиш със себе си.Онези кокали дето се мотаят по Фешън каналите ли харесваш?
А за да изграждаш мускулатура,се налага да приемаш голямо количество протеини,не знам при теб от къде ще дойдат.
Пак ти казвам,твоя работа си е какво правиш,но внимавай.
пп На снимката все пак вече съм родила 3 деца,та не може да съм с плочки,ама пак не ми се струва че съм дебела.

# 526
Mira 1919 , ти определено изглеждаш много добре  Wink Както вече съм писала в друга тема моят голям проблем са краката. Съвсем не искам да съм самo кожа и кости, но те просто не се поддават. Навсякъде слабея, но не и там.  Sad Sad

Последна редакция: ср, 08 юни 2011, 20:49 от twisted_logik

# 527
  • Бургас
Ами пак стигаме до правилното сваляне на килограми,аз също съм сваляла с глад,е не съм изглеждала така никога,на същите килограми,а не беше същото.Разликата е че с Дюкан се махат сланинки,а не вода и мускулна маса.Та спорта ти е неефективен,колкото и да блъскаш в залата.
Аз ти препоръчвам да не сваляш повече килограми,а да започнеш да се храниш.
Закуска мляко с трици,после може едно-две яйчица,на обяд пиле,риба,телешки и салатка,на вечеря,риба и салата.
Разгледай и рецептите които момичетата са дали в блога има невероятни вкусотии,само трябва да се разровиш Peace

# 528
С риск да прозвуча като абсолютен егоист - менюто си в този случай няма да споделя! Crossing Arms
48 килограма при ръст 171 ми звучи повече от абсурдно! ooooh!
Аз например съм само 167 и в момента съм 67 и нещо. И мисля, че изглеждам достатъчно добре! Колкото и нескромно да звучи това! Mr. Green Калкулаторът ми показа 64, доста мислих дали са ми достатъчни и с помощта на момичетата тук  Hug осъзнах, че е така. Стигна ли ги - влизам в трета!
Mira 1919, а ти изглеждаш страхотно! Peace

# 529
  • Бургас
Изглеждах,(не)Обикновена  Cry,вече е минало,но сега пак ще стана такава,и за секунда няма да се откажа, докато не се видя пак такава.
А преди са забременея тренирах много здраво ,но бях в 3та вече,много добре ми се отразяваше,сега се замислям да се върна в залата по раничко,но засега са ми множко килата и само ще натоваря ставите.
Иначе в 3та стигнах и до 56кг,без да съм го искала,но тази снимка е на 60 кила,снимах се да се имам,не знаех,че и по слаба ще ставам.Определено 56 не бяха за мен Stop

# 530
Благодаря на всички за отговорите  Hug
От утре започвам да се поправям  Wink Като за най-бързо съм се спряла за закуска - мляко, по-късничко 1-2 парчета шунка, обяд- телешко фрикасе , а пък за вечеря ролца от раци с бял или сос по холански  Flutter За спорта не знам, но определено за напред ще се усъвършенствам в кухнята   chef Ще видя като имам повече свободно време да се развихря малко там  Grinning

# 531
  • Бургас
twisted_logik ,добре де ти трици смяташ ли да ядеш?

# 532

Е да, но те са ясни, нямат нужда от специално споменаване  Wink

# 533
  • Бургас
Е да, но те са ясни, нямат нужда от специално споменаване  Wink
Абе аз да питам,че сме виждали много.Иначе другото от менюто ти ми допада.Разнообразявай си храната.Предполагам ,че няма да сваляш килограми,но ще ваеш тялото,може да свалиш 3-4 кг и да се харесаш,но не прекалявай. Peace

# 534
От утре и аз съм с вас.
Ами между 48 и 50 ми се иска. В момента съм към 60кг. при височина 171 Simple Smile

Това ми звучи познато...Сякаш имам дежа вю...

Преди повече от 4 месеца едно момиче искаше да стане като вейка. Тогава едно от старшите момичета в режима писа:"Момичета, поставяйте си разумни цели!" Други й писаха, че ако има проблеми, те не са в килограмите й, а да ги търси някъде другаде. На другия ден момичето писа, че е излязла с приятели на сладкарница и е изяла едно голямо парче торта. Явно срещата с приятелите й е подействала добре на психиката. Благодари ни за окуражителните думи и повече не писа...

Mira 1919, на 60 кг. си изглеждала перфектно. Пожелавам ти да постигнеш същите резултати и този път. Peace

Последна редакция: ср, 08 юни 2011, 21:38 от veroni76

# 535
Здравейте
И друг път съм започвала диетата, но имах по-малко за сваляне и не я продължих.Знам, че не се прави така, но тогава не ми пукаше особено.Бях 63кг, станах 59кг и се почуствах ОК.Бях си така доста време докато от около месец не започнах да качвам много бързо.В резултат на което сега съм 66кг и 169см.
Знам, че сега ще кажете, че се превземам и, че теглото ми е нормално за височината.Проблема обаче е, че аз не се чувствам добре така.И след като за седмица четирима човека ми казаха колко съм напълняла, съвсем гадно ми стана.
И така днес ми е първия П ден.Целата ми е около 7кг надолу пък колкото повече толкова по добре.Не повече от 10кг обаче.
И това е от мен за сега.

# 536
Ами между 48 и 50 ми се иска. В момента съм към 60кг. при височина 171 Simple Smile

Аз съм висока 170 см,последно преди 5 г бях 52 кг,най-малкия номер дънки ми бяха широки.На 60 кг си се харесвах как изглеждам,защото имах женствени форми,но нямаше излишни телеса.
Щом са ти проблем краката,работи върху това,а не гони 50 кг,защото няма да изглеждаш добре,краката пак няма да са размерни с останалото.
Аз в момента съм на Дюкан/6-ти ден/,мога да ти гарантирам че се спада наистина където има най-много сланини и излишъци.Сутринта бях с 8 см по-малко талия,но пък там имам най-много след две раждания.Не преследвай определени кг,защото си в норма в момента!!!
Повечето диети работят на принципа отслабване от главата към петите,а когато пълнееш пълнееш обратно.Т.е.от диета на диета само си добавяш в долната част на тялото.Докато с Дюкан наистина започват да падат сланинките където са най-много.

Последна редакция: ср, 08 юни 2011, 22:28 от lout

# 537
Аз съм  една дебеличка, пухкавичка, поотслабнала , но въпреки всичко не дотам свършила се бабка. Ама здрава бабка. Щото баба знае, ама сега и на вас да каже- не си поставяите нереалистични целеи-не че не може да ги постигнете, ама може да са ви последните......Напоследък чета и не вярвам на ушите си - това явно се превърна в тема на желаещите отслабване на всяка цена, а не на здравословно смъкване и  задържане на постигнатите килограми! И как после няма да има отрицателни отзиви за режима! Ние тук се дърлим, дали -озата и аспартама са вредни, дали сладоледа Зеро няма вредни съставки, дали сухото вещество в млякото 0.1% не ни пречи, дали 4% масленост на изварата не е мноооого, а толерираме това, че има желаещи да смъкват скоростно и безогледно, афиширайки желанието си за килограми, които  от всякъде погледнато не са здравословни. Не може да се казва, че хора които консумират сладолед Зеро не са Дюканки/ако и да са показали резултати и постоянство, за разлика от други които са попаднали в омагьосания кръг на етапите или прескачат от режим в режим/, а тези които не правят калкулатора, не ядат трици, не прочитат даже първа страница, защото видители "нямали време"   да се толерират и да се посрещат с  "добре дошли". Никога в постовете си не визирам определени хора, така, че моля да няма персонално засегнати и предварително се извинявам, ако някой  се е почувствал не комфортно.

# 538
  • Испания
[ Не може да се казва, че хора които консумират сладолед Зеро не са Дюканки/ако и да са показали резултати и постоянство, за разлика от други които са попаднали в омагьосания кръг на етапите или прескачат от режим в режим/, а тези които не правят калкулатора, не ядат трици, не прочитат даже първа страница, защото видители "нямали време"   да се толерират и да се посрещат с  "добре дошли". Никога в постовете си не визирам определени хора, така, че моля да няма персонално засегнати и предварително се извинявам, ако някой  се е почувствал не комфортно.[/color]

Бабе,  Hug Нито се чувствам персонално засегната, нито некомфортно. Не споменаваш имена, ама който има глава на раменете си, ще се познае.  Wink

Естествено, чувствам се длъжна да отговоря.

Слагам знак на равенство между безотговорно консумиращите храни с непозволени за режима съставки, та и препоръчващи го на останалите и тези, които не ядат трици, не са запознати основно с режима, не правят калкулатор и си поставят безумни цели. С "добре дошла" поздравих аз от любезност и след това, както виждаш, си поставих въпросите и коментирах.

За три години и кусур следене на темата във форума съм се нагледала на какви ли не чудесии.  ooooh! Разбира се, няма да вляза в дискусия с теб, защото не обичам безсмислените спорове. Приятна вечер!

Ние, старите, естествено, можем и да мълчим. Написали сме си нашето домашно. Ама понякога на човек му се ще да сподели опита си и да покаже на другите, че някъде грешат. Е, рядко се оценява, ама като не се, здраве да е! Все казвам: "Всеки трябва да е интелигентен за себе си!" Simple Smile

Мире, бях забравила тази твоя снимка. Чудесна си и съм убедена, че пак така прекрасно ще изглеждаш.  Hug

Последна редакция: ср, 08 юни 2011, 23:35 от smileys

# 539
smileys   txtloves newsm51  :

Последна редакция: ср, 08 юни 2011, 23:52 от bigbaba3

Общи условия

Активация на акаунт