На море в Турция - тема 14

• 100 837
  • 735
  •   1
Отговори
# 300
  • EU

Ееее,  Димитрова, за малко ..Ние тръгваме на 17.09 нашата започва на 19.09 в района Мармарис, но ще тръгнем 2 дена по-рано за да разгледаме Ефес и ще спим някъде по пътя.  А кога пътувате обратно?

Обратно тръгваме на 24.09 около обяд. Съжалявам, че няма да се засечем. Не зная от къде е вашият път, но мисля, че ще минете покрай Дидим. Ако не сте много уморени от пътя, не бързате и имате възможност, елате ни на гости за малка почивка и да се запознаем.
Благодаря за поканата! Ако всичко е наред и има време може и да стане Peace

# 301
Evi99, ще ти кажа нещо за телефоните, ако до сега не сте го пробвали. На плажа можете да хванете гръцки мобилен оператор и да говорите на цените на Европейския съюз, защото турските мобилни оператори са много скъпи. Телефоните от по-висок клас може би могат и от хотела.
В същност това съобщение е адресирано до всички, които ще почиват на Егейско море.

# 302
  • EU
Надя, миналата година бяхме в Бодрум, Торба е не ставаше.. Но пък със скайп нямаше проблеми Wink

# 303
  • Paradise
за телефоните в Турция - ние сме с Мтел, мобилните ни са на тарифа free-to-go, която е изходящи и входящи от Турция и от България 0,69 лв. с ДДС;
ако вие трябва да звъните, обаче, в друга държава, различна от Турция и България, нещата стават ужасни - 6,99 лв. с ДДС.
За бизнес телефоните резачката е още по-здрава.

# 304
  • София
Май е по ефтино да ти звънят от тук???или се лъжа

# 305
  • EU
Ако някое детенце  има нужда от акваобувки имам 25 номер с UV филтър, нови  Peace

# 306
Май е по ефтино да ти звънят от тук???или се лъжа
Ние сме на vivacom в група и когато хващаме гръцки оператор наистина е по-евтино, ако звънят от тук. А това с гръцкия оператор сме го използвали в целия район на Кушадасъ - от Йоздере до Давутлар. Тази година ще видим как е в Дидим. Скайпа е добър вариант, но миналата година незнайно защо изобщо не можахме да се вържем в интернет нито в стаята нито в лобито на Paloma Pacha в Йоздере, дори в платения кампютърен клуб към хотела момчето, което работеше там не можа да се справи.

# 307
  • Paradise
Най-изгодно е с фонокарта.
Достатъчно добре са разпространени и се ползват от туристите.
В някои хотели си има тел. апарат във фоайето, при други - е пред хотел или в голяма близост до хотела.

# 308
  • ВАРНА
ian4eto ето малко снимки от руски сайт,от хотел SUENO HOTELS  BEACH SIDE ,там има и отзиви http://tr.otzyv.ru/hotelphoto.php?id=13293,дано да ти е от полза  Grinning

# 309
ian4eto ето малко снимки от руски сайт,от хотел SUENO HOTELS  BEACH SIDE ,там има и отзиви http://tr.otzyv.ru/hotelphoto.php?id=13293,дано да ти е от полза  Grinning
Много благодаря.

# 310
Момичета, моля помагайте  Simple Smile! В последния момент решихме да се насочим към Турция за ваканционна дестинация,а досега никога не сме били там и съвсем ми се замая главата от информация  Crazy. Като дати сме се ориентирали за началото на Юли - 2 или 9. С две деца на 3 и 6 години сме и ни се иска хубав хотел със забавления за децата, някоя и друга водна пързалка и близо до пясъчен плаж. Бюджетът ни е ок. 1500 - 1800 евро и ще летим от София. Моля ви за препоръки или конкретни оферти, отговарящи на горните условия. Всякакви мнения и съвети ще са ми от полза. Предварително ви благодаря   bouquet

# 311
Алба, мога да ти предложа няколко хотела в Анталия /за другите курорти по-знаещите ще се включат/, но предварително уточнявам, че хубавите пясъчни плажове са малко, а хотелите, които ги ползват надхвърлят бюджета ви. Има доста хотели, пред които е насипан пясък, но входа към морето е с камъни. Ако това не ви притеснява, изборът доста се разширява, но ако държите на хубав вход към морето, възможностите силно се ограничават.

# 312
Марги, отворена съм към всякакви предложения и ще съм ти благодарна ако споделиш впечатления  Simple Smile Относно бюджета, наистина не ми се струва разумно едноседмичната ни ваканция в Турция да надхвърля 2000 евро, така че предпочитам да остане в тези граници.

# 313
  • София
Без летищи такси 1500-1800 има чудесни предложения,ама онези 400евро за таксите Twisted Evil
Иначе с автобус много по ефтино.Виж в Емералд имат ласт м

# 314
  • София
Няма ли завърнали се от почивка? Да разказват  и показват Grinning

Последна редакция: нд, 19 юни 2011, 13:11 от мама МОНИ

Общи условия

Активация на акаунт