На море в Турция - тема 14

• 100 748
  • 735
  •   1
Отговори
# 555
  • софия
Кари, турция не е за вас тогава, или поне не големите курорти. Там масово са огромни комплекси с хиляди туристи, много шум и на ол инклузив. Плажовете не са като в Гърция (мисля, че съм те засичала в гръцката тема) Потърси нещо в Чешме например.
По скоро за вас е Гърция, Сардиния, Испания... изобщо друг тип почивка  Peace

Последна редакция: чт, 30 юни 2011, 20:39 от shhhh...

# 556
Момичета знам че сте компетентни и влизащи в положение,трябва да избера вариант-автобус и по хубав хотел/Роял Драг.Роял У. Делфин в този клас/или самолет и по нисък клас хотел newsm78?
С колата няма да стане,че е американска и ще дойде с малка разлика от самолета.
Вие какво бихте избрали?
Бих избрала автобус + хубав хотел - категорично !
Пък аз категорично самолет  Laughing  Не се виждам 100 часа в автобус, най-малко с 2 малки деца, това е мъчение. На отиване както и да е, ама Иве помисли само как ще си в Делфин или Роял и наближава датата на заминаване, това е мазохизъм!
Никога не бих тръгнала с автобус! Ако ще се мъча така, по-добре да не ходя в чужбина, а да отида на нашето черноморие. С такъв бюджет може и три седмици да откарам в най-хубавия хотел на Албена. Пак на ол инклузив. Mr. Green

# 557
Няма нищо лошо в пътуването с автобус,
а и на Албена не  е като в Турция,още повече ол инклузива.
Вариантите са за това !

# 558
  • София
Сабина че хубавия хотел в Албена е Фламинго,там ми е 400лв без обяда. Peace
Никога не бих заменила Т с нашето,по добре спа хотел тук.
понякога съм всичко или нищо,е немога да се боря за Мах роял или -....но за що годе

# 559
  • Paradise
Lib, изобщо не съм те разпознала, честно Embarassed
При вас ли беше дублирането в стаите?
Или пак бъркам хората?

Относно пътуването с автобус - не е за всеки, много е пътят, особено, ако и деца пътуват.
Да, знам, дупе знае 2 и 200, но аз, честно, до Анталия с автобус не се наемам.
Това е утрепия, ако ще и на 1 час да спират.
Да не говорим, че моят син не може да пътува в автобус/кола (оказа се, че и в лодка не може)...

# 560
  • София
Пипинс  лошо ли му става  Sick
ако се загледате на цените на 2 възрастни и 2 деца, но съдба да са ми живи и здрави Heart Eyes

# 561
Относно пътуването с автобус - не е за всеки, много е пътят, особено, ако и деца пътуват.
Да, знам, дупе знае 2 и 200, но аз, честно, до Анталия с автобус не се наемам.
Това е утрепия, ако ще и на 1 час да спират.
Да не говорим, че моят син не може да пътува в автобус/кола (оказа се, че и в лодка не може)...
Именно. Моето дете трудно понася дълги пътувания, а пък до Анталия.. . Confused
Аз ще стисна зъби и издържа, ама като я знам нея, от седемте дни, половината ще са адаптация и реанимация.
Май ще преглътна пясъчния плаж в името на по-хубав хотел, с основно френско и английско говорящи. То все с нещо трябва да се направи компромис.
Иве, права си - сравнение не може да се прави!

# 562
Сабина,за Анталия спор няма.
Имах предвид по близки дестинации,но ако е гарга да е рошава!

# 563
Разгледах предложенията ви,но те са различни от това,което търся.
Изискванията  за почивката  са индивидуални, но всеки очаква да са максимално удовлетворени.
Отдавна стигнах до извода,че ол инклузива не е за мен.Изброих и причините за това.
Правото на избор остава мое,разбира се.
Ще си задам въпроса по друг начин/очаквам Татяна да има повече инфо/:
Бихте ли препоръчали вила или хотел в непосредствена близост до хубав пясъчен плаж без включена храна-удоволствието да избирам къде,кога и с какво ще се храня оставям за себе си, а забавленията на приятелите.

# 564
  • Paradise
Kari2, мисля, че си сбъркала страната и темата като цяло.

# 565
  • София
Кари подкрепям Пипинс.С добри чувства.
Това което знам аз е че "нормалните"вили са в скъпите квартали на голмте градове-там плаж,сигруно няма да е чист.Чела съм за такива вили порядъка им е над 500евро на вечер.Иначе гледах някакви,ама не е соц,землянки сред нищото.
Един круиз гръцки и турски осторови по добре.

# 566
Пипинс, ние бяхме с дублираните стаи, да. Предположих, но не бях сигурна, че си ти - иначе щях да ти се представя. Сега като видях в подписа ти името на детенце, се уверих.

Ива&СиЕ , аз за разлика от другите предпочитам по-хубавия хотел, за сметка на по-удобния транспорт. Втора година пътуваме с автобус - миналата до Кушадасъ, тази до Мармарис. Въпрос на нагласа (естествено, ако нямате проблем с пътуването - ако на някой му прилошава е абсурдно). Децата проспиват голяма част от времето, че и аз също  Laughing. Догодина, живот и здраве, и до Анталия бих отишла така. Естествено, 100 пъти по-удобно е със самолет, но ако хотелът ми е на сърце и бюджетът толкова позволява, компромисът за мен е с транспорта. Със спестеното от билети и летищни такси за четирима си позволяваме доста по-добър хотел, отколкото бихме могли ако летим. Така е при мен, не налагам мнение - всеки има различна поносимост към подобни изживявания.

# 567
  • София
Роял У с автобус е 3200лв а със самолет 4600лв.косите ще си оскубя миналата година ми го предлагаха на промоция 2800лв,но тогава нямахме паспорти.Не ме разбирайте погрешно,не "лелеча" средно статистическо семейство сме.Тази разлика ще ми коства занималнята на децата август-палави са и трудно играят на смислени игри,разбирайте дразги и борба.
Един въпрос не е за тук но ...кога се проявява непонасянето на пътуването  Sick на завои след 30 или след 300км?

# 568
Кари2, ако държиш непременно да е в Турция, мисля че Мармарис е по-добрия вариант за теб, макар че плажът там не е точно какъвто го искаш. Преди години бяхме направили такава комбинация 5 дни Мармарис в хотел със закуска и вечеря и 5 дни в Родос (има редовна линия между тях) и изкарахме много хубаво. Не си спомням вече името на хотела в Мармарис тъй като беше доста отдавна. Само, че беше на брега на морето, а и той не беше някакъв луксозен, мисля че беше даже 3*. Но беше много приятен, чист и поддържан, със прекрасни бугинвилеи виещи се около терасата. Нямаше ни аниматори, ни водни пързалки, не помня дали имаше и басейн - май не. Даже и руснаци нямаше - те бяха в ОИ Simple Smile. Закуската и вечерята бяха хубави. На обяд ядяхме в някоя кръчма, а вечерта след вечерята в хотела излизахме, мотаехме се из стария град и край морето и ходехме в някои от многобройните клубове по т.н. бар стрийт по крайбрежието. Родос пък го обиколихме целия и като цяло беше доста по-активно след лежерната почивка на Мармарис.

Последна редакция: пт, 01 юли 2011, 10:11 от Margherita09

# 569
Разглеждайки оферти от Тез тур, се натъкнах на тази забележка:

"Допълнителна информация:
Бившият IDEAL HOTEL.
Внимание! Хотелът не приема резервации в случаите, когато в стаята се настаняват само мъже. "
 Thinking

Общи условия

Активация на акаунт