На море в Турция - тема 14

• 100 751
  • 735
  •   1
Отговори
# 540
А относно "храненето във фиксирани часове"  искам да кажа, че "такова животно нема" в Турция. Може да се храниш по всяко време на деня, винаги се предлага нещо за ядене... поне през 15 часа от денонощието, в някои хотели даже и 24ч!!!

# 541
  • София
НЕ соц.

VIP-услуги за настанените в Royal Premium Suite, Executive Villa, Superior Villa , Paris Residence, Pryamus Residence: трансфер летище - хотел - летище ( executive villa & superior villa с автомобиле мерседес – вито; paris & pryamus villaы с лимузина или Mercedes / BMW), експрес-регистрация, услуги на иконом 24 часа в денонощието, бизнес услуги (секретар), разопаковане и опаковане на багажа, актуални вестници ежедневно, turn – down сервис, ресторант "Вила“ само за гости на вилите (закуска, обяд и вечеря, a la carte), също може да поръчате във вилата (от меню, безплатно), 24-часово обслужване в стаята, придвижване с клубни коли в хотелския комплекс, предимство при резервации за всички събития в хотела. Отделен пирс ( paris & pryamus villas), шатри на плажа ( superior villa, royal premium suite , paris & pryamus villas ), които може да се ползват от 09:00 до 18:00 часа, има butler - услуга. Специално за гостите на вилите са предвидени 3 тенис корта

още нещо ненатрапчиво

http://www.butiktravel.eu/uploads/hotel_images/cornelia_diamond_ … olf_resort_04.jpg

# 542
въобще  да се почувстваме като на море, не като на поч.станция от соц времената.
........... но вече не съм във възрастта да ходя на лагер с фиксирани часове за хранене и отдих.Камо ли да се редя  за храна,  шезлонг до морския бряг или да гледам инфантилните аниматори.

Хм  Thinking , на фона на масовия вкус в темата, търсещ точно това което ти отричаш, ми идват малко в повече характеристиките и епитетите, които използваш. Някак си обидно звучи.

Подписвам се под това.  Peace  Нека всеки почива според предпочитанията си, от това не могат да се вадят изводи изобщо  Stop  Това, което ни обединява тук в темата е дестинацията и до сега се толерираха всички, дали пътуват със самолет в 5звезден комплекс или с автобус в 3звезден хотел - никога не е имало кавги тук, нека си остане така и за в бъдеще.
И аз не коментирам начина ви на пътуване, Кари  Naughty

Имам малък опит с Турция, но от него и от това което чета тук масово хотелите са тип "почивна станция от соц. времена"

Ако тези почивни станции бяха като хотелите край Анталия, комунизма щеше още да е жив  Mr. Green

# 543
Здравейте и от мен! В неделя се върнахме от Мармарис, Grand Yazici Marmaris Palace, но пусто много работа се е струпала и не остава време да пиша. Като цяло ми хареса много, както прекрасните гледки, така и самия хотел... общо взето почти всичко, с изключение на факта, че беше пълно с руснаци - адски противно ми беше. Окупират всичко - шумни, нахални, невъзпитани и със самочувствието на хора, на които всички останали са длъжни. Решила съм за следваща почивка един от основните критерии при избор на хотел да бъде минимум присъствие на туристи от тази нация. Нищо против тях, има такива, които познавам и харесвам, но като туристи за съжителство не искам да търпя.
Пипинс, с теб се видяхме, но май и двете не събрахме смелост да се уверим кой кой е и да се обозначим  hahaha. Подписвам се с 2 ръце под всичко, което си написала за условията и храната... само за хотела не съм съвсем съгласна - продължавам да твърдя, че Палас е малко по-атрактивен за децата, иначе и двата не са лоши, вашият с малко по-добро ниво и по-нов, естествено. Нямам време да разказвам в момента, пък и ти всичко основно си написала.
Ако някой се интересува от нещо конкретно - насреща съм. На тепърва заминаващите пожелавам много и само приятни емоции, съчетани с релакс и пълноценна почивка!

# 544

Ако тези почивни станции бяха като хотелите край Анталия, комунизма щеше още да е жив  Mr. Green

Peace   bouquet

# 545
  • София
Момичета знам че сте компетентни и влизащи в положение,трябва да избера вариант-автобус и по хубав хотел/Роял Драг.Роял У. Делфин в този клас/или самолет и по нисък клас хотел newsm78?
С колата няма да стане,че е американска и ще дойде с малка разлика от самолета.
Вие какво бихте избрали?

# 546
  • Paradise
Търсим чиста стая, хубав плаж, на който  когато  искаме да  поплуваме и съберем слънчев загар или да постоим под чадъра да погледаме морето.Да ходим в Турция за басейн ми се струва безсмислено.Освен това сме хора динамични и да седим на плажа цял ден ни е скучно/освен ако няма подходящи водни спортове/, вечер искаме след 23 ч  да посетим добри клубове-въобще  да се почувстваме като на море, не като на поч.станция от соц времената.
В този ред на мисли, бих си наела хотел /вила -държа  аз да  решавам къде,кога и какво ще  правя и ям.Виждам ги нещата така-полет и рент а кар.Убедена съм, че има достатъчно добри заведения ,където ще има желаните от мен неща, а и баклавата във всичките и разновидности не  е проблем  да се поръча -ако решим.
Възможно е това да струва  повече, но вече не съм във възрастта да ходя на лагер с фиксирани часове за хранене и отдих.Камо ли да се редя  за храна,  шезлонг до морския бряг или да гледам инфантилните аниматори.
Ще бъда благодарна,ако споделите опит  за добри хотели, плажове и забележителности,които да направят почивката  ни интересна .

моето предложение към теб е Mardan Palace
http://www.mardanpalace.com
Предполагам, че ще задоволи изискванията ти Flutter

# 547
моето предложение към теб е Mardan Palace
http://www.mardanpalace.com
Предполагам, че ще задоволи изискванията ти Flutter
Малей, защо ли погледнах? ooooh! Mr. Green

Аз май се насочвам към ERSAN RESORT&SPA 5*.
Има няколко хотела, които много харесвам, но, уви...бюджет!

# 548
въобще  да се почувстваме като на море, не като на поч.станция от соц времената.
........... но вече не съм във възрастта да ходя на лагер с фиксирани часове за хранене и отдих.Камо ли да се редя  за храна,  шезлонг до морския бряг или да гледам инфантилните аниматори.

Хм  Thinking , на фона на масовия вкус в темата, търсещ точно това което ти отричаш, ми идват малко в повече характеристиките и епитетите, които използваш. Някак си обидно звучи.

Имам малък опит с Турция, но от него и от това което чета тук масово хотелите са тип "почивна станция от соц. времена", хранене във фиксирани часове и "инфантилни" аниматори. И виждам, че масово този тип почивка се търси и харесва.  Peace
Peace Всичко друго ,но не и соц.почивни станции с установен режим !
Това е една от причините 6г. да избираме Турция за почивка.
Хората са различни и изискванията и предпочитанията съответно.
За мен почивката е свързана със семейството и липсата на всякакъв ангажимент,
включително към приятели и откриване на "невероятни" заведения.
Не искам да споделям подобни впечатления с приятели - това е моето време,
както и не ходя на море за да спортувам.Пълен релакс и най-вече - емоционален!
Пусни си нова тема,в която ще намериш адекватни отзиви ! Успех !

# 549
Момичета знам че сте компетентни и влизащи в положение,трябва да избера вариант-автобус и по хубав хотел/Роял Драг.Роял У. Делфин в този клас/или самолет и по нисък клас хотел newsm78?
Вие какво бихте избрали?
Бих избрала автобус + хубав хотел - категорично !

# 550
  • Бургас
Аз също бих избрала варианта автобус с по-добър нотел Peace

# 551
Вие какво бихте избрали?
Бих избрала автобус + хубав хотел - категорично !

Пък аз категорично самолет  Laughing  Не се виждам 100 часа в автобус, най-малко с 2 малки деца, това е мъчение. На отиване както и да е, ама Иве помисли само как ще си в Делфин или Роял и наближава датата на заминаване, това е мазохизъм!

# 552
  • София
eЙ това-"най малко с 2 деца" как да го разбирам Joy Joy дано не изникнат някакви още деца че тогава дилеми няма да има-Китен Риксос Роуал Бей.
Бавно но славно с ваша помощ напредвам Hug избрах дата и сведох до минимум хотелите.

# 553
eЙ това-"най малко с 2 деца" как да го разбирам Joy Joy дано не изникнат някакви още деца че тогава дилеми няма да има-Китен Риксос Роуал Бей.
Joy  Исках да кажа че аз без деца не бих пътувала с рейс, но с деца е още по-абсурдно  Laughing

# 554
Момичета, пробвах с търсачката, но не успях да открия никаква информация за Текирдаг и околностите. Някой ходил ли е из тези места - на Мраморно море, около Одрин, и дали може да ми каже нещо повече? Намерих цени на хотели, но превишават нашия бюджет - двама възрастни сме, с две деца. Благодаря!
Аз съм ходила, бяхме отседнали в града. Но не беше идеята за море, а просто на почивка.
В хотела имаше басейн.
До колкото си спомням ни казаха, че нямат плаж там.
Е, край нашия хотел имаше пясъчна ивица, но я бяха засадили с домати и пипер  Joy

Общи условия

Активация на акаунт