На море в Турция - тема 14

• 100 741
  • 735
  •   1
Отговори
# 585
  • Paradise
Ии, много докачливи сте били, направо отказахте момичето да влиза вече в темата   Wink

Предвид изказването на самата потребителка, едва ли точно ние сме я "отказали" за темата.
Както тя изразява мнение, така и ние Wink
Темите тук са общи, всички пишат това, което им е на сърце.
Лично аз й предложих един от топ хотелите на Европа, но на нея не й хареса Laughing

# 586
  • Пловдив
Тук също има хубави вилички http://www.ownersdirect.co.uk/turkey.htm  Peace

# 587
тя посреща изгрева Wink
леле срам ме е да ви кажа какво сътворих Embarassed Embarassed
казвай, казвай, не ни мъчи любопитството...

# 588
  • София
много весело станало тук бе  Mr. Green
а иначе ние почти на 99 % сме решили да ходим в Палм уинг в Дидим

......... да изчакаме някой ласт минет и да се мятаме на самолета. Но трябва да е някой мнооого изгоден ласт минет  Grinning

Разглеждайки оферти от Тез тур, се натъкнах на тази забележка:

"Допълнителна информация:
Бившият IDEAL HOTEL.
Внимание! Хотелът не приема резервации в случаите, когато в стаята се настаняват само мъже. "
 Thinking

# 589
Дудинка,кога пътувате ? И после да споделиш впечатления !

# 590
  • София
Дудинка,кога пътувате ? И после да споделиш впечатления !
казах 99 % сме решили,но не още на 100 % Mr. Green
от 17.09 живот и здраве  Laughing
е разбира се ще споделя с вас всички плюсове и няма  да ви спестя и всички минуси, които са ни разочаровали  Wink

# 591
  • EU
Pipins, радвам се, че си ме разбрала  Grinning
А, вие нали се върнахте миналата седмица, какви са тия ласт за които се оглеждаш, хайде с нас в Турунч  Party А и всеки друг ще се адвам да се съберем повече българи. Няма руски контингент в хотела  Peace

# 592
  • Paradise
Мда, върнахме се, но пак искаме да ходим Laughing
За ласт се оглеждам, ако случайно нещо изпадне, че иначе тези пакети за Анталия не са ми на сърце (много пари се връзват, а всъщност 2 дни се губят).

# 593
  • София
Мда, върнахме се, но пак искаме да ходим Laughing
За ласт се оглеждам, ако случайно нещо изпадне, че иначе тези пакети за Анталия не са ми на сърце (много пари се връзват, а всъщност 2 дни се губят).
Моя мъж точно за това го беше яд,поне полетите -часовете да бяха по нормални.
Запазих билети за Испания на една фиеста ни поканиха-10дни.
Ще ви чета Hug Heart Eyes

# 594
Иве, за бой си  Joy 

# 595
  • София
EEE недей така,защо ще ме биеш,аз си ви тача,може пък и да ми излезе нещо на мин.т

# 596
  • EU
Ива, честито, че и 10 дена, супер. После да разказваш, нищо че е за Испания  Laughing
Пипинс точно за това отиваме за 10 дена с колата, 1 седмица е малко, а това колко и как се губи няма какво да го коменитирам... за мен са пари на вятъра след като страната ни е съседна. Е стига човек да обича да пътува и децата да го понасят, но един нощен преход спорд мен ще го понесат  Whistling

# 597
Привет!
Не мога да смогна да изчета всичко, което сте писали за 10 дни докато бях на море. Морето за съжаление не беше в Турция, ама щом е почивка, значи е супер. Mr. Green

Аз чета и следя всичко специални и ласт минит оферти, въпреки че няма шанс да ме огрее, но пък зарибих 2-3 човека, които вече чакат с нетърпение почивката си.

# 598
  • EU
Хей, Марги добре дошла Simple Smile
Къде бяхте, аз се чудя защо не пишеш Laughing

# 599
  • София
Привет на всички Hug Ние благополучно се прибрахме от Анталия и вече ни е мъчно за там Laughing А и голям студ нещо в България бърррр Mr. Green Утре ще пиша, ща разказвам и ще гледам и снимки да показвам от невероятната ни почивка в IC GREEN PALACE! Само ще кажа, че след като пристигнахме и се качихме в автобуса, за да ни откара на терминала малкият тъй като знаеше, че самолета ще натовари новите пасажери обратно за Анталия каза: "Мамо, не може ли тайничко да се промъкнем в самолета и пак да отидем в нашия хотел за още една седмица" Laughing
Утре подробности, че пералнята свърши и трябва да се простира Grinning

П.П. Качих снимки -

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.1438991390031.43355.1690437193.

Вижте ги така, пък по-натам ще пресея и ще кача и в албумчето ни.

Последна редакция: нд, 03 юли 2011, 14:54 от мама МОНИ

Общи условия

Активация на акаунт