Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 50

• 39 624
  • 728
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте! Още има хора, които твърдят, че Нихал е молила Бехлюл... аз такова нещо не мога да видя, колкото и да се опитвам. Или вие като кажете на човека до вас, че го искате, това означава, че го молите ли?

Не каза ли няколко пъти "моля те"?  newsm78

# 211
в крайна сметка не може само да обсъждаме секса било то между б и б  б и н или б  и  а, в къщата поне за мен се случват и други важни събития.

а само като се замисля че след всичко това Катя ще се обърне срещу Зиягил и Фирдевс и ще свидетелства за Хилми! Както се казва всяка заповед е предпоследна никога не знаеш накъде ще задуха вятъра, може съвсем изненадващо да почне да духа от друга посока

# 212
Каза го само веднъж а тука беше изкарана че го е казала 100 пъти

# 213
Здравейте! Още има хора, които твърдят, че Нихал е молила Бехлюл... аз такова нещо не мога да видя, колкото и да се опитвам. Или вие като кажете на човека до вас, че го искате, това означава, че го молите ли?

Не каза ли няколко пъти "моля те"?  newsm78

Каза го само веднъж а тука беше изкарана че го е казала 100 пъти

Да кажа в допълнение, че на мен това "Моля те" изобщо не ми прозвуча като молба. По-скоро с това искаше да каже, че е сигурна и иска да го направят.

# 214
Джамиле отдавна си превишава правата, но Бихтер я изгони сега защото се чудеше върху кой да си го изкара. Най лошото е че говореше и от името на Аднан без да го е питала.Той също беше неприятно изненадан, но си замълча за да угоди на Бихтер, и да не и подронва авторитета-а по този начин подрони своя авторитет

ахм точно!
Много пъти Джамиле се дъни! и Бихтер ѝ го каза:случаят с обецата, постоянното клюкарене, подслушване, подхвърлянето на бележката(от Бехлюл за Пейкер). Тя наистина си го заслужи, може би е възможно да беше намерен и друг начин но все пак ...........всяко търпение си има граници Rolling Eyes

# 215
И аз мисля като Силвия  с това прословуто "моля те " Нихал показа че е готова да бъде с Бехлюл -все пак и е за пръв път.Потози начин тя изрази съгласието си

# 216
Джамиле отдавна си превишава правата, но Бихтер я изгони сега защото се чудеше върху кой да си го изкара. Най лошото е че говореше и от името на Аднан без да го е питала.Той също беше неприятно изненадан, но си замълча за да угоди на Бихтер, и да не и подронва авторитета-а по този начин подрони своя авторитет

ахм точно!
Много пъти Джамиле се дъни! и Бихтер ѝ го каза:случаят с обецата, постоянното клюкарене, подслушване, подхвърлянето на бележката(от Бехлюл за Пейкер). Тя наистина си го заслужи, може би е възможно да беше намерен и друг начин но все пак ...........всяко търпение си има граници Rolling Eyes

Какъв е този случай с обецата? А това за клюкаренето си е вярно, но ако Бихтер можеше да се види отстрани, щеше да забележи, че с Джемиле си приличат като две капки вода в клюкаренето.

# 217
Джамиле беше неправилно обвинена за обецата .Обецата я намери Бешир в оранжерията след срещата им но Бихтер обвини Джамиле че се е опитала да я открадне

# 218
ДЖАМИЛЕ открадна една обеца на Бихтер

# 219
Джамиле беше неправилно обвинена за обецата .Обецата я намери Бешир в оранжерията след срещата им но Бихтер обвини Джамиле че се е опитала да я открадне

не не не тази аз мисля че ставше въпрос за онази обеца от първите епизоди и там до колкото си спомням Дж си беше виновна, после то не беше рев не беше чудо
ако някой може нека намери откъса от епизода

# 220
Джемиле е прислужница и би трябвало да си знае мястото. Не може постоянно да й се прощават изцепките.

# 221

И на мен това ми се върти в главата, но исках да попитам за всеки случай. Според мен Бихтер много добре знаеше, че Джемиле не е крала нищо.

# 222
Кога . Може и да съм забравила. Спомням си че на сватбата и с Аднан Фифи си изгуби обецата,Джамиле Я намери и я скри но после я върна  мисля че с помоща на мадмоазел . Кога е откраднала обеца на Бихтер

# 223
Джемиле е прислужница и би трябвало да си знае мястото. Не може постоянно да й се прощават изцепките.

А на Бихтер изцепките постоянно ли трябва да се прощават? Ако не беше омъжена за Аднан, нивото й е същото като на Джемиле.

# 224
ами да! Точно това е разликата! Едната е богата и с висок социален статус а на всичкото отгоре и работодател,докато другата.......
пък и Джамиле не прелъстяваше племенника си докато е встъпила в брак нали?

Общи условия

Активация на акаунт