Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 50

• 39 495
  • 728
  •   1
Отговори
# 375
А мляскането на Бех с Бих в горичката не е ли изневяра?! Ако Бих не си беше тръгнала, Мухлюл пак нямаше да си държи закопчан панталона.... Mr. Green Истината е, че и Нихал беше употребена от Мухлюл, за да  успокоява гузната си съвест. Sick Най-правилното решенеие за всички бе и Бех и Бих да напуснат къщата.

# 376
Сега изгледах последната серия която даваха.
За мене Бехлюл само прави напук на Бихтер само как я гледа и казва някакви неща само, за да я дразни... просто е смешно.
За първи път ми стана жал и за Нихал, колко е заблудена и как вярва в образа, който сама е измислила... много гадно просто.
Бихтер се държа гадно единствено със Сюлейман, но за Джемиле си беше напълно права.
И вие да бяхте на нейно място така щяхте да реагирате. Тя все пак найстина е прислужница там, а се държи доста нагло на моменти.

mimata67  Peace Peace

# 377
  • Бургас
За мене Бехлюл само прави напук на Бихтер само как я гледа и казва някакви неща само, за да я дразни... просто е смешно.
Когато видях гузната му физиономия на края на епизода...може да е всичко друго, но не и на пук. Ако беше така щеше да е доволен.  Peace Той се чувства виновен пред Бихтер. Значи я е предал. Тоест не е било нито на пук, нито за заблуда. Случило се е нещо, което е било взаимно.

# 378
И Бихтер и Нихал са жертви на голямата си любов към Бехлюл. Едната не желае да приеме края на връзката им и се връща там където само ще се измъчва .Ако си беше тръгнала  нещата може би щяха да се развият по друг начин. Не мисля обаче че итогава Бехлюл щеше да япоследва ако искаше той можеше да го направи 100 пъти.Другата/Нихал/ го е идеализирала през целия си живот не е имала други връзки за нея той е мъжът с главно М  и остава разочарована и обезверена. Това може да остане травма за цял живот . това младо момиче може никога вече да не се довери на мъж

Последна редакция: нд, 29 май 2011, 15:40 от djoleva

# 379
# 380
Напротив Силвия -Мария и при тях всичко е окончателно . Да права си че живота продължава и за двамата но не заедно а по отделно. За съжаление има неща в живото който колкото и широко да си скроен не могат да се преглътнат- и изневярата  на Бехлюл с Бихтер / не с коя и да е друга / е  едно от тях. Това за мене е окончателна раздяла  и така трябва да е  ако останат заедно ще се измъчват раните няма да могат да зараснат и рано или късно ще се разделят завинаги
Споделям мнението Peace

# 381
# 382
Когато видях гузната му физиономия на края на епизода...може да е всичко друго, но не и на пук. Ако беше така щеше да е доволен.  Peace Той се чувства виновен пред Бихтер. Значи я е предал. Тоест не е било нито на пук, нито за заблуда. Случило се е нещо, което е било взаимно.

Говоря за разговора им по време на вечерята.
В много от сериите напред също ми е правило впечатление как прави напук на Бихтер.
Ще видим като ги дадат озвучени на български.

# 383
Бехлюл не само се влюбва в Нихал ,а се влюбва за първи път в жена ,която обича.
Досега е имал един и същи репертоар пред всички бивши/освен Седеф/ и не е допускал никоя достатъчно близо до себе си за да не бъде наранен както от Седеф и така е станал женкар.
Но Нихал ще я допусне  и вярва на чистата/без лъжи,предизвикателства,номера на пук    и ....../ и любов

Смешни са ми коментарите ,че Бехлюл правел на пук на Бех или на  който и да е .
 hahahaТова е номер в живота на Бихтер,а не на Бехлюл,
Защо преписвате поведението и мислите на Бихтер на Бехлюл ?ГОЛЯМ ВИЦ

# 384
И аз мисля че напук прави повече Бихтер отколкото Бехлюл ..Тя даже напук се върна вкъщата

# 385
И Бихтер и Нихал са жертви на голямата си любов към Бехлюл. Едната не желае да приеме края на връзката им и се връща там където само ще се измъчва .Ако си беше тръгнала  нещата може би щяха да се развият по друг начин. Не мисля обаче че итогава Бехлюл щеше да япоследва ако искаше той можеше да го направи 100 пъти.Другата/Нихал/ го е идеализирала през целия си живот не е имала други връзки за нея той е мъжът с главно М  и остава разочарована и обезверена. Това може да остане травма за цял живот . това младо момиче може никога вече да не се довери на мъж

Нихал е жена повече обичана от всички нас.
За Нихал Бехлюл заряза собствения си живот
За Нихал Бехлюл е готов да се унижава и смирява/Бешир.Дениз/
За Нихал Бехлюл заряза жена, която е желаел
За Нихал Бехлюл е готов да унижава,наранява и пренебрегва жена ,която е желал
За Нихал Бехлюл жертва живота на жена която е желал  
Коя от нас може да се похвали ,че е толкова обичана

Последна редакция: нд, 29 май 2011, 16:16 от silvia_maria

# 386
И аз мисля че напук прави повече Бихтер отколкото Бехлюл ..Тя даже напук се върна вкъщата

А Бех говори напук за пердетата и огледалата, като че ли много му пука какъв е интериора в къщата, важното е да дразни Бих  Mr. Green

# 387

Нихал е жена повече обичана от всички нас.
За Нихал Бехлюл заряза собствения си живот
За Нихал Бехлюл е готов да се унижава и смирява
За Нихал Бехлюл заряза жена, която е желаел
За Нихал Бехлюл е готов да унижава,наранява и тормози жена ,която е желал
За Нихал Бехлюл жертва живота на жена която е желал  
Коя от нас може да се похвали ,че е толкова обичана

Силвия Мария,много е красиво това което си написала,но кой или по-точно какво накара Бехлюл така много да заобича Нихал изведнъж.Или той е изпитвал това към нея но не го е осъзнавал?Обстоятелствата го принудиха,макар и в последствие да е започнал да изпитва от горепосочените от теб действия,с течение на времето.

# 388
Силвия - Мария  честно да ти кажа "мерси " за такава любов след която ще съм съсипана ифизически и най вече емоционално  ,след която няма да имам хъс за нищо. Не казвам че Бехлюл не я обича -казвам че тази любов я прави жертва

# 389

А Бех говори напук за пердетата и огледалата, като че ли много му пука какъв е интериора в къщата, важното е да дразни Бих  Mr. Green

Той защитава кавалерски любимата си Нихал  hahaha,а не заради бившата -Бихтер.

Сещай се newsm78 ,че вече само Нихал е важна за него
Joy,а не Бихтер като ти се иска на теб

Общи условия

Активация на акаунт