Тема Незабравима 202

• 35 247
  • 742
  •   1
Отговори
# 330

Дали това обгрижване не е в банята, както беше писала Ива?

# 331
Росисан,благодаря за точния превод. newsm51 newsm51 newsm51 и се извинявам за неточностите по превода който постнах Embarassed
благодаря на Йожи за фрагмента с говор  bouquet и на Валдес за снимките от фрагмента с говор  bouquet

# 332
Имаме си резюме,снимки фрагмент всичко ужасно,само началото на фрагмента не... smile3521 smile3521
Четейки резюмето си мисля,че тази серия може да свърши със завръщането на Харун,а пък част от следващия епизод,а може и целия да търсят Ямур. newsm78

Благодаря на Дори и Роси за превода не резюмето! newsm51 newsm51 newsm51

baigun smile3501 smile3501 smile3501

# 333

Това го добавяме в учебника. Затова - бавничко и детайлно.

Последна редакция: пн, 30 май 2011, 19:26 от rosisan

# 334

Това го добавяме в учебника.

newsm10 smile3521 smile3521 smile3521

# 335
# 336
Еххх Харуне за какво си мечтаеш  hahaha hahaha hahaha
Благодаря ви за фрагмента и превода на резюмето  newsm51 newsm51 newsm51

Но за Мелда наистина нямам думи  smile3505 smile3505 smile3505 Какво ще каже на Еда...ами вие с Ямур си страдайте за него,приемете го за  мъртъв,а аз цял живот ще го държа окован насила при мене да седи  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy
Това е ненормално!

# 337
# 338
Здравейте, Незабравими !
Благодаря ви за превода на резюмето и за новия фрагмент !
Прощавайте, ама големи измишльотини пак ни очакват.
Мелда, която носи детето на убиеца на родителите на Харун, да си го връща от Еда.
На каишка ли ще го държи , как ? Като затворник в остатъка от дните му ?
Това са фантазии на болен мозък, значи е полудяла, друго обяснение няма.
Тогава пък Еда като гледа лудата си сестра, как така ще й прати куршум, вместо да й сложи усмирителна риза ? Да я беше стреляла на сватбата, когато беше нормална, а не сега, след дъжд качулка. Като изключим реакцията на Ямур, която за мен е напълно разбираема, защото детето е отглеждано от баща си, като голямо човече, а Еда не се държи по този начин с нея. Както някой вчера писа, до момента тя не се доказа като добра майка. Останалото ще бъдат пак глупотевини, пълнеж.... докато се стигне най-накрая до 90-та серия. Какво ли не правят парите !
Ако само бяха приключили филма с един сезон, щяха да запазят много повече от очарованието и красотата на филма. Но за съжаление, разтягаха локуми цял един сезон и се оляха с образите на всички. Naughty

# 339
  • София

Това го добавяме в учебника. Затова - бавничко и детайлно.
Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy
Харун-не искам и да знам дори  за съществуването на друга жена освен теб.

# 340
Е как да не я гръмне ми кажете  #Crazy Аз да съм ще я застрелям без да ми мигне окото,жалко само че ще трябва да я излежа после.Как не й даде сърце да я утрепа там на кея и да я хвърли на акулите значи  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 341
  • София
Здравейте, Незабравими !
Мелда, която носи детето на убиеца на родителите на Харун, да си го връща от Еда.
Тогава пък Еда като гледа лудата си сестра, как така ще й прати куршум, вместо да й сложи усмирителна риза ? Да я беше стреляла на сватбата, когато беше нормална, а не сега, след дъжд качулка. Като изключим реакцията на Ямур, която за мен е напълно разбираема, защото детето е отглеждано от баща си, като голямо човече, а Еда, е нещо съвсем друго. Както някой вчера писа, тя не се доказа като добра майка. Само в бягството на Ямур има смисъл. Останалото ще бъдат пак глупотевини, пълнеж.... докато се стигне най-накрая до 90-та серия. Какво ли не правят парите !
Ако само бяха приключили филма с един сезон, щяха да запазят много повече от очарованието и красотата на филма. Но за съжаление, разтягаха локуми цял един сезон и се оляха с образите на всички. Naughty
#Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!  Който е най-невинен нека първи хвърли камъка

# 342
Благодаря за усилията на момичетата,които пуснаха превод на резюмето,и новите фрагмани- newsm51 newsm51 newsm51
Предполагам,че първите кадри от фрагмана са сън на Харун-докато Мелда му се обяснява в любов,той сънува Еда.
До едно време Еда се чувстваше виновна за нещастието на Мелда,после се държеше с нея като сестра,но Мелда прекрачи всички граници.От момента,в който тръгна на работа при Харун,и Еда попадна на снимките в компютъра на Мелда,мисля,че отношението към сестра й коренно се промени,после се насложи историята с Бату,а отвличането на Харун,е капката,която преля,и кара Еда да стреля срещу сестра си-тя е готова на всичко, за да защити любовта и семейството си,а Мелда вече не е част от него.
На Ямур също много й се събра-дано това напускане на дома приключи благополучно още в този епизод.
Сигурна съм,че и сега  Бату ще оцелее,дори може и да се освободи,за да има интрига и в последните епизоди.
Дали Еда ще рани смъртоносно сестра си,или Мелда ще напусне по друг начин сериала?-много не ми се вярва да я "убият",но всичко е възможно.
Харун ще се появи или в края на този епизод,ако вярваме на подсказките,или в следващия-може би е по-логично да намерят Ямур след неговото завръщане-не знам...

# 343
  • Варна
Здравейте, Незабравими !
Тогава пък Еда като гледа лудата си сестра, как така ще й прати куршум, вместо да й сложи усмирителна риза ? Да я беше стреляла на сватбата, когато беше нормална, а не сега, след дъжд качулка. Като изключим реакцията на Ямур, която за мен е напълно разбираема, защото детето е отглеждано от баща си, като голямо човече, а Еда не се държи по този начин с нея. Както някой вчера писа, до момента тя не се доказа като добра майка. Останалото ще бъдат пак глупотевини, пълнеж.... докато се стигне най-накрая до 90-та серия. Какво ли не правят парите !
Привет , Али изчисти си пощата  Laughing

# 344
  • Варна
Балсам за очите ехххххххххххххххх , това ще ни е , ама и то е нещо . Пепелке ,браво моето момиче, зарадва уморените ни очи.

Общи условия

Активация на акаунт