Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 29

• 25 325
  • 714
  •   1
Отговори
# 30

Черното ни "грозно" патенце. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 31

Марианка , за новата тема !!!  newsm51  love001  love001  love001

# 32

Извиках духовата музика - новината трябва да се отпразнува !!!  Peace Peace

# 33

Не бил красив, а...Къде е Славена.....Черна перла....както беше писала май Синчерита....
забелязвате ли къдриците, които се подават от ризката, аз тях искам да разроша.  Crazy Crazy Crazy Blush Blush Blush Grinning Grinning Grinning Grinning

Joy Мечтите са необятни- след косичката- идва ред и на къдричките под ризката... Embarassed Blush Heart Eyes Heart Eyes
 Joy а после и къдриците на марковите дънки rotfImao rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImao

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Гери , виждам няколко косъмчета на ведомостите - ако работниците знаят  на кого са ще ги съхранят в дневниците си...!? Joy Joy Joy Joy Joy

# 34

Круелка , ти мила беше като Фатмето досега...!?   Фатмето разцъфна , а ти два пъти - къде беше скрила тази емоция и хумор в тебе , искрено се забавлявам на твоите постове...!? Joy Joy Joy Joy Joy

Другите момичета ги  познавам , но ти толкова приятно ме изненадваш..!? Peace Peace

# 35

Бонобо , Ривиера , Бунко , Тина , Мариана , не си мислете , че сме Ви забравили ...!!!

Огромно благодаря от името всички момичета за труда , който полагате за нас ...!!!
Hug Hug Hug    bouquet  bouquet  bouquet newsm51 newsm51 newsm51   love001  love001  love001  love001

# 36
  • Варна

Бонобо , Ривиера , Бунко , Тина , Мариана , не си мислете , че сме Ви забравили ...!!!

Огромно благодаря от името всички момичета за труда , който полагате за нас ...!!!
Hug Hug Hug    bouquet  bouquet  bouquet newsm51 newsm51 newsm51   love001  love001  love001  love001

И от мен БЛАГОДАРЯ smile3525 smile3525 newsm51 newsm51

# 37
Днес направихте деня ми прекрасен!
Благодаря на всички!

# 38

-Огледалце, я кажи.......
-Няма , няма на света по- красива от моята Фатма.

# 39

-Огледалце, я кажи.......
-Няма , няма на света по- красива от моята Фатма.

smile3521 smile3501 newsm10

# 40

И от мен благодаря! Hug

Черните перли са най-редки и скъпи,а черните лебеди се срещат и те рядко в природата....но като Керим има по често,но си е сладур.Незнам някой дали е прочел какво бях писала за него в старата тема за това ще се повторя.Най хубавото в него за мен са очите му-тъмни,дълбоки и толкова много топлина има в тях и едно леко закачливо пламъче се появява в тях когато говори с Фатма ....

# 41

Славенка, и постът ти е сладък, като лакомствата. Hug

# 42
sincerita,

шоколада е единственото сладко кеото  ям и го обожавам във всичките му форми Embarassed

# 43
# 44
  • Пловдив

Е, чок гюзел...Какъв ли подарък е измислил на Фатмето.
Трябва да направим Анкета на тази тема.....

Общи условия

Активация на акаунт