Южния вятър леко се носи, ОКТОМВИЙСКИТЕ крачета вече са боси!

• 26 883
  • 740
  •   1
Отговори
# 525
Бързо оздравяване на всички  Praynig  Praynig  Praynig

Смехи, пак благодарско за ценните съвети  Hug

мама-хипопотама, имаше преди една тема за някакви доргерии "Лили" или нещо такова, те също бяха направили такава "промоция" с ЕГН-то на детето и  една майка беше писала, че им е знаесла копие от акта, но със задраскано ЕГН - не зная дали така ще го приемат  newsm78

Оле, много неприятно с твоята екзема - не може ли да мине без антибиотик? аз имам екземи на двете ръце и като стане нетърпим сърбежа, мажа с кортизонови кремове, иначе се дръгна като краставо куче  Close

като казахе люлка за бебета, ето я Мая в бебешката й люлка  Heart Eyes : http://oktomvri2010.snimka.bg/friends/didanka-diana.509206.23782011 много й харесва, но е толкоз дребна, че все ми се струва, че ще изпадне отнякъде, докато я люлея  hahaha

а тук с брат й спят в колата (нещо, което се случва много рядко, обикновено Момчил не я оставя да заспи): http://oktomvri2010.snimka.bg/friends/didanka-diana.509206.23782018

Приятна разходка утре  Hug  Hug  Heart Eyes

# 526
Девойки, нали затова сме се събрали, да си помагаме кой с каквото може  Hug
Millа, чудех се кога ли ще припомниш, че си педагог  Laughing Предвид, че не съм детски психолог ще се радвам ако допълваш мини-темичките ми, защото ти си се сблъсквала с какво ли не практически  Hug

Милички, повярвайте ми, всички ще се справим с възпитанието. Важното е човек да има желание, останалото се постига с упоритост, търпение, постоянство и много обич, не само към бебоците, но и към себе си  Hug

Адаш, браво на Маичка, как хубаво се забавлява  Hug И ние обмисляме подобна придобивка за балкона.

# 527
Честити месечинки на всички бебоци и техните родители.Утре малкия сладур става на 8 мес. Laughing.

# 528
Теореретично всичко ми е ясно, обаче имам такъв проблем с нервите, че не знам как да си повлияя на себе си Tired ooooh!
И аз така, т.е. на времето не знаех че ще имам такъв проблем. Днес например се изпокарахме яко с мъжа и малкият идва й ми вика: Мамо, аз се уплаших. И аз си викам край няма повече, обаче след малко хайде пак и то горкото идва и ми вика: Мамо аз пак се уплаших  Sad затова написах онова в предния пост  Cry

Смехи, направила съм си един файл и си те записвам - не помня казах ли ти  Wink

Нашия батко изпада в истерии винаги когато му се доспи. Но някога го е правил след като го приберем от баба му и гледам че съм направила една от грешките, за които пишеш да не се правят. Ами причерня ми като каза - не те искам тебе искам баба!

За магазините - мъжът някъде беше чел че на определена възраст за детето всъщност е мъчение да го водиш в магазин особено с играчки, защото не разбира защо не може да си вземе всичко и ние решихме да не го водим, понеже не можем да го "възпитаме" в магазина.

Хейли, забравих да ти кажа - тези течните сополки вече може да не са от бактерии, а да е нещо алергично така като завършек, случвало се е при нас.

Последна редакция: нд, 05 юни 2011, 23:47 от Саманта Упс

# 529
  • Сливен
честит осми месечинки на БОРИС на тани 07,ЙОАН на сабина,ТЕОДОР на PetyaP,СТЕФАН на Silkisilk,АНГЕЛ на диамари,ГЕОРГИ на Mimi83ap,МИХАЕЛ на Meri.bg,ДАНАИЛ на Rali27 и ДЕНИЕЛ на ZStamenkova (днес е мъжки ден )да са живи и здрави малките мъжленца,много да слушат и да растат умни и смели мъже
честит рожден ден на SeaAngel,нека слънцето огрява домът ти винаги мила ( тя отдавна не е писала дано са здравички и Паола да е добре)
бебОле бързо оздравяване на дечицата  Hug
смехи,мила съветите ви са много ценни и за такива като мен с вече пораснало мъжле  Peace Hug
мила дени от време на време си чуква главата някъде или изтърва играчка върху себе си
брасто честито ти християнче,да ти е много здраво и послушно
диданка какви са ти послушни сладурите като спят  Grinning

# 530
БебОле, Хейли, да оздравяват вашите слънчица!
Саманта, и аз имам голям проблем с нервите и не знам как да се успокоя, с таткото постоянно се караме за щяло и нещяло и аз за всичко съм виновна.
Като чета за проблемите на по-големите дечица и ме хваща страх.
Смехи, безкрайно много са ми полезни твоите постове Hug
Диданка, много сладки дечица си имаш Heart Eyes
Аз оправих запушването, но определено не е било от много мляко, защото днес е много зле положението, дано и този път премине след няколко дни, че тъкмо имаме някакъв напредък със сукането. Praynig
Съни отдавна не е писала, надявам се, че са добре
И последно ето и моето зверче

и тук с една мома
Хайде лека нощ мами и приятни разходки утре Stop

# 531
Флъфи, Ник е страхотен!!! Да знаеш, че въобще не трябва да се притесняваш за яденето му! Така, като го гледам, въобще не изглежда като да му е малко. Simple Smile Сигурна съм, че в момента, в който спреш да се притесняваш за това и да го мислиш толкова, нещата ще се оправят! Много е готин Ник! Simple Smile  Hug

Хайде, лека вечер и честити месечинки на мъжката бнанда! Да са силни и добри мъже!!!

# 532
Хейли, честито ти телефонче!
Флъди Ник е голям сладур!
Честити месечинки на вчерашните и днешни бонбони! Ние вчера станахме на 8месеца, но аз реших да пера килими, пердета, карета, та все още съм разглобена. Ани вчера го гледа основно батко му, дадохме го на прабаба му/90г/ и на 20минута страшни писъци. Идва Марти и ми казва, "мамо Ани и баба плачат". Той реве, че не иска при нея/тя е трудно подвижна, та само може седнала да го гуши, на пода не го пуска-затвор е за него тази опция/, а тя реве, че не може да се справи и и е жал как дребното писка. А Марти и е казал: "Като не можеш да го гледаш, защо настояваш?". От както съм родила, тя все да ти помогна да го подържа ти си свърши нещо, да ама тя е на 1етаж, аз на 3, трябва да слезна да го оставя и през 5-10 минути да отскачам да не би да плаче. Та затуй до сега сама се борих, вчера ми потрябва помощ и не я получих, та големия го отнесе и беше детегледачка.

бебОле дано бързо оздравеят дечицата  
смехи- съветите ти са много ценни
мила Ани поне по 3-4 падания има на ден, но те са докато лази и реши да се изправи или като се обръща си удари главата в някой мебел
брасто честито ти християнче,да ти е много здраво и послушно
диданка кротки сладури имаш-все да са здрави!

Последна редакция: пн, 06 юни 2011, 06:35 от m9m9

# 533
Добро утро!

От М9 закуската, от мен кафето

Диданка, много са сладки дечицата Heart Eyes .

Флъфи, страхотен е Ник! Направо бижу!  Hug

Честити месечинки на сладките бебчовци! Да са здрави и палави!

Саманта
, просто не трябва да се карате пред децата, за каквото и да било! Пред тях трябва да сте едно, иначе после много ще ви манипулират. А за сополите - не ги виждам нещо да са се променили. В сряда ще ходим да му вземат пак проба. Praynig

Ох, моя миличкия така са го погнали венците ooooh! . Вече n-поредна вечер след като заспи, се буди към 21:30-22 с плач и едва го успокоявам. Че и през деня е така понякога - направо в истрия, ама само гушкането дава резултат Heart Eyes . Вчера целият му долен венец беше на бабунки подут ooooh! , но след обяд спадна Tired Stop

# 534
Добро утро Wink Малко ви поизпуснах тези дни,но с малката не сме се спирали. От 1 седмица няма наспиване. Малката се буди през има - няма 30 мин.  ooooh! И Сутрин в 6 се е наспала и през деня не спи....какъв е този период не знам. Аз петък и събота имам изпити,ама нещо не ми върви и с четенето и в къщи сме в някакъв гаден период. Дано бързо премине. Оплаках се, лек ден,че дзвера пак пищи ooooh!

# 535
Здравейте момичета!

Чета ви от време,на време .... не съм ви забравила,но няма с какво да се разпиша!

При нас няма раздвижване в нищо,освен,че Кристиян продължава с неговите вируси!Аз продължавам да съм си сама,а на всичкото отгоре,още нямам документи и се чудя,кога най-накрая ще успея да свърша всичко,което ми се е насъбрало Simple Smile

Смехи Hug Съкровище си ти,искрено се надявам да се запознаем лично,някога  Hug

# 536
Привет и от нас Simple Smile Тук съм и аз чета ви ама няма какво да пиша, освен че искам да ви попитам нещоооо Simple Smile
Извинете ме ако друг е питал вече  Embarassed явно съм го пропуснала  Embarassed

Въведох глутена с овесена каша . Въпроса ми е колко дни се дава глутен, всеки ден ли, или може да не е всеки ден....и до кога ? Дано сте ми разбрали въпроса  Embarassed И колко дни след глутена мога да въведа жълтъка ???

# 537
http://zdraveto.namama.net/goreshtiya-pyasak-i-morskata-voda-protiv-rahit/

вижте на какво попаднах, тия хора са за  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 538

doh rotfImbo smile3544 #2gunfire newsm29  Stuck Out Tongue Winking Eye Ох, не знам каква е правилната емотикона... Аз викам направо да забранят кърменето със закон! ААААмАхА, само вреди носи на децата. В сокчетата е истината!!! Peace

# 539
БОЖЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ тея луди ли са? Портокал и ягода #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт