Благодаря също така и за темичката която ми бяхте препоръчали-много полезни неща прочетох там и със сигурност ще следя нещата и там,а при вас ще съм задължително,надявам се да има и неща с които и аз да мога да помогна и да дам съвет за да съм полезна и аз на някого.Да се включа по темата за сиренето и млякото.....Ние като си ходим до България и после като се връщаме пак насам задължително си вземаме някои от незаменимите български вкусотийки-като сиренцето и лютеничката ни разбира се

Та вземали сме какви ли не видове сирена и сега последния пък това което взехме беше невероятноо хубаво-май точно от Била го бяхме купили,в бяла кутиика е и има картинка на парченце сиренце с домат разрязан на две,наистина беше много вкусно,цената му беше някъде 9-10 лв ако не се лъжа

За млякото незнам чесно казано,преди купувах на Баба сега когато си бяхме там взех (новото за мен) Бор-Чвор,хареса ми
Намерих си някаква спестовна книжка от доста време, сигурно майка ми ми я е дала...Да питам дали имам нещо в банката, че не ми се ходи до там 
Особено с количаво бебче.