Пазарджик - 47

• 67 233
  • 754
  •   1
Отговори
# 75
Благодаря на всички за милото посрещане HugБлагодаря също така и за темичката която ми бяхте препоръчали-много полезни неща прочетох там и със сигурност ще следя нещата и там,а при вас ще съм задължително,надявам се да има и неща с които и аз да мога да помогна и да дам съвет за да съм полезна и аз на някого.
Да се включа по темата за сиренето и млякото.....Ние като си ходим до България и после като се връщаме пак насам задължително си вземаме някои от незаменимите  български вкусотийки-като сиренцето и лютеничката ни разбира се Heart Eyes
Та вземали сме какви ли не видове сирена и сега последния пък това което взехме беше невероятноо хубаво-май точно от Била го бяхме купили,в бяла кутиика е и има картинка на парченце сиренце с домат разрязан на две,наистина беше много вкусно,цената му беше някъде 9-10 лв ако не се лъжа Thinking
За млякото  незнам чесно казано,преди купувах на Баба сега когато си бяхме там взех (новото за мен) Бор-Чвор,хареса ми Peace

# 76
  • Buffyworld
Здравей, Вероника ! Добре дошла !  Hug

Аз от киселото мляко купувам Мегле и Верея. Когато купувам прясно мляко в кутия също купвам Верея. А сега наскоро открих едно ново кисело мляко Пробиотик - много е вкусно.

За кашкавал - харесва ми Равногор и Витоша . А за сирене не знам, защото вкъщи никой не яде сирене и почти не купувам .  Sad

# 77
Има ли някой познат в Пощенска банка? newsm78 Намерих си някаква спестовна книжка от доста време, сигурно майка ми ми я е дала...Да питам дали имам нещо в банката, че не ми се ходи до там Mr. Green

# 78
Вероника същото е сиренето  newsm10

Малееееее само в нашия град ли пада бомба в събота и неделя  newsm78 Излезнахме сутринта с малката,ми то като във филм на ужасите-никой,само където вой не се чу  Joy Joy

# 79
В неделя е пусто почти винаги.

# 80
Харесва ми как се сменят темите. Възпитание -- > млечни продукти -- > почивните дни

Една приятелка казва: "През седмицата се ходи на Острова, събота и неделя се кара колело по улиците. " Simple Smile

# 81
Цитат
"През седмицата се ходи на Острова, събота и неделя се кара колело по улиците. "
Мда, когато такива като мен работят през седмицата, а събота и неделя са на Острова Joy hahaha

# 82
През седмицата и вечер не е далавера на Острова. Wink Особено с количаво бебче.

# 83
# 84
Като сменяме темите,да ги сменяме  Mr. Green Момичета кажете ако знаете добър очен детски лекар,тук в Пз ако изобщо има  newsm78 че не съм много на ясно.

# 85
Нинка за пощенска...чукни им в сайта...има ПЗ телефон на офиса на бул.България...и по телефона могат да ти дадат нужното инфо, след като имаш данните от книжката  Peace

# 86
Като сменяме темите,да ги сменяме  Mr. Green Момичета кажете ако знаете добър очен детски лекар,тук в Пз ако изобщо има  newsm78 че не съм много на ясно.
Мисля че детски очен тук няма

# 87
  • Пазарджик
И аз мисля,че тук в Пз-к няма детски очен,но за малкия ползваме услугите на д-р Богалина Попова.

# 88
оправих се. 1 мама ми писа. мерси  bouquet

# 89
Нинче, мерси. Като видях заглавието реших, че четеш мисли. Имаме по-сериозни проблеми с баткото. Малкият плачка от колики само, когато не е могъл да се наспи, а много му се спинка. Буди се от най-малкия шум. Баткото пък не иска да спи. Като по учебник сме вечер: "Искам 'да (вода)! Искам пиш-пиш! Искам коуата!" Ако не се е наспал се буди с пищене, приспива се с пищене понякога... Очичките му се затварят, отпуска се и в следващия момент скача като ужилен, сякаш се бои да заспи. Чувствам се ужасно, защото не мога да открия грешката си. Предполагам, че причините са комплексни и се моля по-скоро да се намери решение. Приемам всякакви идеи.

Общи условия

Активация на акаунт