след като се преустанови практиката по носене на играчки, положението значително се подобри. Но наистина има и няколко по- агресивни момчета и ние лично сме й забранили да им отговаря, защото не може да се бие с тях, ако се стигне до бой. Много често преди "битката " има словестен двубой, като децата и взаимно се обиждат и се предизвикват. Дори и от време на време да се сбият , мисля, че е нормално за децата. Но не е нормално да се стига до положение, при което едните винаги са бити, а другите са " победители " така да се каже. Пък и на учителките хич не им е лесно. В нашата група понеже са 20 момчета и 9 момичета , тоест положението е неравностойно. Разбирам, че не им е лесно на госпожите. В къщи вече на " женски " игри с кукли отдавна не се играе .
Но пък от градината придоби навиците да си рисува и много обича да му чета приказки. Колкото по- дълги са приказките, толкова по - добре.
Така, че ако ще заменим куклите с приказките - аз нямам против
Детето нищо му нямаше, напротив, но не смятам, че крайностите са нещо добро. Да удариш шамар на двегодишно дете, защото той беше тогава на толкова, не ми се струва редно! Сега съжалявам, че не викнах полиция! 
Простете ми но съм достойна за медал......или пък не ?

Препоръчани теми