Британците, британците! Имаме си кифличка! Тема 19

• 18 431
  • 731
  •   1
Отговори
# 675
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Не съм пиянка, нямаше мохитоооооооооо newsm45 С туй Куба Либре зле, ударих само две и се прибрах newsm45 newsm45 newsm45

# 676
Джой, кой Лиъмчо ти е в списъка, душе? Flutter Лиъм Нийсън дето новобренац Вал си го заплю в миналата тема?  Давам го на големи ирландски празници като св. Патрик, както обявих и тогава, тъй че дерзей, аз съм бяла, добра и щедра, ако намериш някой друг близък празник-пускам ти на датата да се радваш на старчето (бе, дай Боже на всички старчетата ни един ден да са такива  Crazy). Виж, това с мохитото е много лошо. Съчувствам искрено, още повече, че не ме кефи Либрето, няма тръпка и уникалност в него.

# 677
  • Ænima/Albuquerque
Давам го на големи ирландски празници като св. Патрик

hahaha hahaha hahaha

Джо, не четеш явно, майна.

# 678
Ама що никой не ми каза беееееее, пфууу newsm78. Вал, шме извиняваш, не е било нарочно Hug. Ама давай и по големи български празници- Ивановден, Драгановден, Льольовден... Mr. Green

отивам да коригирам списъко...

# 679
  • Ænima/Albuquerque
Бръже!  Mr. Green

# 680
Язък ти, Джой, за големите хубави очи дет си ги ококорила в подписа като не четеш с тях кой какво си заплюва  hahaha. Или ти караш на принципа - аз да си го зема, пък ако някой се обади ще го придумвам да дели  hahaha

# 681
  • Ænima/Albuquerque
Общо взето, така прави.  hahaha

# 682
Ся, само Лиъм обърках, за другите бях безсрамно и жестоко ограбена Naughty И вие защо не предупреждавате, а, а, а Crossing Arms Laughing?

# 683
  • Ænima/Albuquerque
Таз пък, помни ли някой?  hahaha

# 684
Ох, Сарк, как ми пълни душата и очите подписа ти. Crazy Hug

# 685
Джо, направо ще ми скъсаш сърцето Cry Давам го и на Йорданов ден, нали си Джо  Wink

# 686
ххах, това за Джо, за другия ми етикет на Коледа, за ден ден на Бъдни вечер, може ли bowuu Hug

# 687
  • Ænima/Albuquerque
Ох, Сарк, как ми пълни душата и очите подписа ти. Crazy Hug

Чакай сега да се разберем.
Ако за Патън говориш, иди питай едноръката Джо, какво се случва, ако го доближиш.

# 688
Неблагодарницо, кой те светна за пъшкащия албум, пак ли не го даваш hahaha?

# 689
  • Ænima/Albuquerque
О, след като го чух да ми пъшка, ептен нямаш шансове!

Общи условия

Активация на акаунт