Раждане вкъщи 12

• 20 739
  • 844
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Не, не влизам за първи път.   Mr. Green
Изненадваш ли се?
Да му се невиди, даже пиша в някой от темите, от години. Други чета от много време и симпатизирам.
И сега? Ужас!!! В коя категория да ме пратиш, а?  Mr. Green

# 571
Ами веднага ще ти намеря място -  ти си от "симпатизантите", дето са много загрижени за "тревожните въпроси" на майките, които обаче са отправени в този подфорум, а не в здравния. Всички те си имат лични лекари, в случай, че имат нужда от тях, тук няма кой да ги лекува. Могат само да прочетат каквото останалите потребители споделят от личния си опит. Примерно, че в моето семейство не сме пили АБ от 7-8 г. и почти не боледуваме, откакто се лекуваме с хомеопатия. И как със съвсем ясно съзнание преди доста години изхвърлих до едно всички фармацевтични лекарства, защото ги намирам за ненужни и вредни. Не знам кои теми четеш, но очевидно нещо те притеснява. И за да не е съвсем спамо-чат, ще повторя, че става въпрос за начин на живот и житейска философия, затова на някои им звучи странно, страшно и много рисковано.

# 572
  • София
Не съм загрижена за тревожните въпроси. Просто съвсем резонно задавам въпрос - как моите две родени секцио деца, хранени с АМ, носени в кенгуро, расли в мръсната София, гледани с памперси нямат АД, не са имали един ден колики, не са имали нито веднъж диария и т.нат, а някой толкова "естествени" бебета, родени естествено, кърмени изключително, гледани с ЕБХ, носени в слинг и расли по планински селца - имат тези "тревожни въпроси".
Риторичен въпрос, не чакам отговор.
 Peace
Имам личен лекар, когото не съм виждала от 6 години.  Joy Ако се наложи чак толкова ходя при специалист директно, не се възползвам от здравните си осигуровки. Изчитам де що има мнения, харесвам един лекар по интуиция и отивам при него. За сега методът работи.  Peace На ОМММ при сериозно притеснение не разчитам. При рутинни - да.  Laughing
П.П.Не съм разбрала да имам нужда някой да ми намира място, за сега.  Mr. Green

# 573
Да, пак си говорим за информираното решение. И за рисковете. Не сме в Африка - вода има, т.е. АМ мляко не е = на сигурна/предизвестена смърт.
По информация от форума, двете ми деца родени секцио и отгледани на Ам, трябваше да се скъсат от стомашни, имунологични и какви ли не проблеми. Нищо подобно. Нито са имали колики, нито са имали някога диария и обезводнаване, нито са били нон стоп болни. Но ако четеш тук - живи да ги ожалиш.  Whistling
За България говорим. Не за въобще.  Peace

Рано е да се говори какви са последиците.След няколко отказа в елитни университети обикновено човек врьща времето назад и се запитва.Хайде да не се обидиш сега.
Дано са ти живи и здрави децата  bouquet

# 574
Цитат
А мен пък ме дострашава като се зачета в здравния.  
И мен така,за това избягвам  Confused А тук като видя ника на  "персона" и направо ми призлява Whistling

Да се свършва с тая тема вече.... да ме пита човек защо се записах ooooh!
multimodal,ако питаш противниците в темата.Целият алтернативен подфорум трябва да бъде закрит на момента Mr. Green
Мен пък ако питаш Mr. Green ,ако продължава да се толерира това което се случва в момента в темата, въпрос на време е подфорума да изчезне от само себе си Crazy
Но това не го интересува никой,важно е в момента да има текучество в темата Grinning

# 575
  • София
Да, пак си говорим за информираното решение. И за рисковете. Не сме в Африка - вода има, т.е. АМ мляко не е = на сигурна/предизвестена смърт.
По информация от форума, двете ми деца родени секцио и отгледани на Ам, трябваше да се скъсат от стомашни, имунологични и какви ли не проблеми. Нищо подобно. Нито са имали колики, нито са имали някога диария и обезводнаване, нито са били нон стоп болни. Но ако четеш тук - живи да ги ожалиш.  Whistling

Рано е да се говори какви са последиците.След няколко отказа в елитни университети обикновено човек врьща времето назад и се запитва.Хайде да не се обидиш сега.
Аууу, сакън.  Mr. Green И аз, родена секцио и хранена с Хумана и с българско (купешко) КМ нямам отказ в университет.  Баща им е същата марка, по всички точки. Децата до тук жънат само овации и изпреварват връстниците, така че...щ'ТЪ зЪмолЪ най-очтиво да не кълнеш.  Crazy

# 576
Всъщност можете да се зачетете в съседните теми, в този форум. Същите никове, същите тези...а отговарят на тревожни въпроси на майки, които кърмят дълго, неваксинират и т.нат.
Има поле за размисъл.  Wink

И какви са ти размислите върху "тревожните въпроси" на майките и отговорите из разните теми? Интересно, че досега не съм те засичала в този подфорум.. И какво точно те притеснява, че пишат едни и същи хора или..?

# 577
  • София
Всъщност можете да се зачетете в съседните теми, в този форум. Същите никове, същите тези...а отговарят на тревожни въпроси на майки, които кърмят дълго, неваксинират и т.нат.
Има поле за размисъл.  Wink

И какви са ти размислите върху "тревожните въпроси" на майките и отговорите из разните теми? Интересно, че досега не съм те засичала в този подфорум.. И какво точно те притеснява, че пишат едни и същи хора или..?
Всичко сдъфкано и изплюто ли трябва да се поднася във вашите човки? newsm78

# 578
Ах, на твоето благоволение живеем тука, и на лекарското..  Whistling

ПП. Като плюеш, поне си направи труда да кажеш по какво и кого.

# 579
  • София
Ах, на твоето благоволение живеем тука, и на лекарското..  Whistling
Тц. Само на вашето безумие си живеете. Уви.  Mr. Green
Изтърка ми се клавиатърата да повтарям. Но като няма кой да чета, каква е ползата?
Отивам в леглото с Ян Ван Хелсинг. Simple Smile

# 580
Инна,гледай си буболината Wink Така харесва ли ти повече?
Още ведньж да кажа,че си от този тип хора,които описах преди.
Цял живот са им заповядвали и сега им е дошло времето да раздават заповеди.Само,че са се родили в грешното време.

Реалист,
Твоето преживяване е много хубаво.И така трябва да е.Но за сьжаление е повече изключение в бг болници,отколкото правило.
Ще се радвам да има промяна и в БГ.

Цитат
Аууу, сакън.   И аз, родена секцио и хранена с Хумана и с българско (купешко) КМ нямам отказ в университет.  Баща им е същата марка, по всички точки. Децата до тук жънат само овации и изпреварват връстниците, така че...щ'ТЪ зЪмолЪ най-очтиво да не кълнеш
Може би сте изключение от правилото Mr. Green ...елитен момиче...елитен университет....
А и ти да не би да вярваш в алтернативни езотерични проклятия?

# 581
За България говорим. Не за въобще.  Peace

Първо, извинявай за обръщението в един мой по-преден пост.

И въпросът ми - след колко време се установяват последиците?

пп Все пак няма да махна извинението си, независимо от мнението ти.

# 582

В елитните университети се прави НАУКА! Там място за шарлатани и набожни наивници няма. Изказаната причинно-следственна е абсолютно неуместна. Ама то си е ясно, че логическата мисъл не е на почит в алтернативните форуми. На кого му трябва да мисли като се вслушва в каквото му говори вселената.

# 583

В елитните университети се прави НАУКА! Там място за шарлатани и набожни наивници няма. Изказаната причинно-следственна е абсолютно неуместна. Ама то си е ясно, че логическата мисъл не е на почит в алтернативните форуми. На кого му трябва да мисли като се вслушва в каквото му говори вселената.

Ех да можех да разбирам вселената,не ми трябват никакви университети!

Бубулина,прави каквото искаш,знаеш ли колко маааалко ме вьлнува....

# 584
  • София
Christian , обещавам ако ми откажат професура да дойда да ти се извиня публично. Така ОК ли е?  Mr. Green Иначе, родените и откърмени естествено ромчета, за тях е ОК да не учат до 3-ти клас. Обаче за родените секцио българчета, сакън, ако не учат в ИЕЙЛ - това е причината.  Laughing
 Joy Joy Joy
Сега IQ ли ще си мерим? Аз нямам нищо против да участвам в статистическо изследване на родени естествено и секцио. После ще сравняваме резултати.  Mr. Green Моят мозък ( и този на децата ми) не е страдал от липса на кислород и част от секундата, което не може да се твърди за част от родените по вагинален начин.

Общи условия

Активация на акаунт