Лятото е тука вече, февруарчетата разсъблече!-Teма 10

• 35 773
  • 743
  •   1
Отговори
# 180
Ооо, гуакамоле с  тортиля и маргарита ми е любимооооо!

Мими, сега прочетох. Напълно възможно д от смяната на обстановката. Колкото и да са мънички, прави им впечатление на бебчетата. Пускай му нещо ( радио, музика) да му бръмчи.

Хайде, лекинка от нас!

Последна редакция: вт, 31 май 2011, 22:00 от happy-mamma

# 181
Fantazy, da ne stana fen na lenenoto seme ? Simple Smile

Mimi, use6tat decata razli4nata obstanovka, na6eto su6to dosta plaka kato bqhme april mesec v Pleven, posle kato se pribrahme pak reva,4e si be6e zabravila doma Sad

Evridika, ne sum predpolagala naistina, 4e taka 6te se radvam na bebe6ko ako.
Mejdu drugoto predi 30 min pak aka, dobre,4e be6e predi banq.

Ioanka, naistina q smenqi tazi doktorka, nqma smisul da se tormozi6.

# 182

Тъпанарка, баба й има рахит! Що не я напсува?
Другия път с точилката в кабинета, на зла круша зъл прът!

Направо ме кефиш Joy
Аз сигурно щях да й изкривя нейната глава

# 183
  • Varna, Bulgaria
Добър вечер на всички!
Искам да попитам дали нанякоя мама и е закъснял превода за еднократната помощ при раждане?
Аз подадох документи на 1 Април и ми обясниха, че изплащането ще стане на 31 Май, но днес така и не получих парите по сметката. Чудя се дали да ходя при социалната по адрес и да я попитам утре, но пък съм чувала, че понякога , когато нямат достатъчно пари , забавяли плащането. Въобще има ли някакъв срок за изплащане на тази помощ? На печата, който е поставен на гърба на акта за раждане пише 31 Май.
По въпроса за главичките на бебетата, нашата педи също ни каза, че започвала да се изкривява. Това беше на първия месец и каза, че причината била, че Дени си имал любима страна, на която да спи. Така си и беше-наистина имаше любима страна. Каза ни да го въртим задължително при всяко спане. На следващата консултациа на 2 месец, каза, че се е оправила.

# 184
Момичета чудя се и много съм се притеснила днеска като говорим за глави амиииии нашата от една страна е твърда все едно подуто Tiredа от другата на която повече спи е мека дали е ноормално аз много не го обясних ама все пак чудя се утре освен да ходим на лекар ли незнам Tired

# 185
И аз някъде началото на април си подадох документите и ми казаха, че на 25 - ти май ще ми ги изплатят. Мисля, че още на 20 - ти ми дойде смс, че имам пари в картата, направо ме изумиха.
По - добре провери какво става.  Peace

Миличкият Мони, такъв Кротушанчо беше, явно наистина се е изнервил от смяната на обстановката.  Hug

А за докторката на Йоанка нямам думи ...  ooooh!

Мен така една овца в един магазин за пюрета онзи ден ме изнерви яко. Ама и за накрая чак оборот ѝ направих, много съм заухава!  Rolling Eyes
Казах ѝ, че съм купила на малкия пюрета на Хип и Гербер и, че искам сега да му взема на Ганчев и тя взела да ми обяснява, че не бивало да правим компромиси с храната на децата. Можело да, цитирам, "преносва" чужди дрехи, но не трябвало да яде каквото и да е.
Аз само и се поусмихнах и все пак ги взех, но има да ме почака да се върна там ...

# 186
здравейте ,относно еднократната помощ мисля че е на 20 число ,аз март бях пуснала молба и на 20 април ми ги бяха превели.лека от мен че още ме държи грипа!

# 187
  • Mostly in my mind
Кали, за еднократната виж да не е в друга банка преведана. на мен така ми отвориха служебна банкова сметка, нищо, че бях посочила моята си

# 188
Добра нощ Mr. Green
Пак се замотах тези дни, та се начетох днес Mr. Green Heart Eyes Уж всичко чета, ама виж, че съм пропуснала като сте говорили за оризовата каша..или съм забравила ooooh!
Защо ме нямаше-ами бяхме яхнали метлата стабилно и то след 3 дни на абсолютен рай-бебето Мечта с главно М изведнъж стана пак Киселяк с главно К и се почна пак будене и цокане по 3 пъти на нощ, истерии в количката, мрън мрън постоянно...нооо като цяло мога да се похваля, че е повече весел отколкото кисел, занимава се, интересно му е, смее се Heart Eyes
Това за лактозата ме учуди, тъй като и Малчо има воднисто ако и другите неща за които пишете Thinking Но педката нищо не каза, тя има щастието да ни види памперса скоро Blush
Почти реших с купешки пюрета да действам покрай тази истерия сега със зеленчуците, точно повече да се ядосвам, че немските пюрета в БГ са 3 пъти по-скъпи от в Германия, а заплатите -обратнопропорционално #2gunfire #2gunfire
По темите май нямам много какво да кажа-заспива вечер след баня почти винаги сам, сешуара не действа вече, забравил е какво е било в корема hahaha По повод рахита пък и друга глупост чух (не от педката)-че нали бил едричък, да давам Деавит до дупка, че рахита не му мърдал с тези кила #2gunfire
Това от нас Hug Днес ми е минорно, че ми съсипаха косата при фризОрката, последното нещо, което си харесвах, след като се простих с талия, кожа, зъби и т.н. Sad
Цун

# 189
  • София
Честит празник на всички малки и големи деца  Hug

Нека не забравяме и детето в себе си  Hug

# 190
Честит 1-ви юни.Честит празник на всички дечица

Честити месечинки на Елена,Мила,Елиза,Вяра и Михаил-да са живи и здрави и да растат умни,усмихнати и послушни деца.

Ето по едно

кафееееееееее

и

компания

# 191
Честит празник на нашите съкровища!
Нека бъдат много здрави, весели и с розови бузки!  Heart Eyes

Ние днес пък ще излизаме с летния кош! Ще го пробвам да видя дали ще му хареса, но определено в зимния му е скучно. Вчера седяхме с една баба пред блока и му бях смъкнала сенника и умря от кеф, че си говорим!

# 192
Добро утро, момичета кокичета!
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ МАЛКИ СЪКРОВИЩА! ДА СА МНОГО ЗДРАВИ И ЛЪЧЕЗАРНИ!
И ние сме по-кисели напоследък и не знам на какво се дължи! Тези дни откакто откри как да се обръща от гръб по корем е някакъв ад - само се върти и забива главата, та ме е страх да не се задуши. Иначе е голяма терца и май клипче ще трябва да му спретна.
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА БЕБЧЕНЦАТА НИ ОТ ВЧЕРА И ДНЕС!

# 193
Честит първи 1 юни на малките сладички бонбончета! Да са весели и здрави и много да обичат мама и тати  Grinning
Моят мънчкин започна да се стряска от външни дразнители вече...Вчера в парка двама малчогани се сдърпаха и почнаха да крещят и мънчкин се разплака толкова жално  Cry. После пък някакъв кретен реши , че на село ( то нашият град си е като село) е супер гъзарско да върти гуми и да кара със сто км в час , за да си покаже новата стара кола и малко пак се стресна и заплака с жалната си муцунка...Между другото в последно време обмислям как да отмъщавам на страхотните автомобилисти=кретени, който спират и карат без грам мозък. Много им се нервя, никой не спира на пешеходни пътеки, никой не дава път, никой не оставя място по тротоарите ..и аз си приказвам като стара баба на глас и си се нервя. Та така..Идеята ми беше да пожелая на нашите бебоци да имат щаститието да живеят в нормална обстановка, да имат хубави паркова и градини за игри и един ден да станат по-добри хора от нас, защото ние сме супер зле  Crazy
Целувки и на месечинковците

# 194
ЧЕСТИТ 1ВИ ПЪРВИ ЮНИ!

ДА СА НИ МНОГО ЗДРАВИ, УМНИ И ЩАСТЛИВИ ДЕЧИЦАТА!  Hug  baloni dancing

Общи условия

Активация на акаунт