Лятото е тука вече, февруарчетата разсъблече!-Teма 10

• 35 545
  • 743
  •   1
Отговори
# 660
  • У дома... някъде
Забравих да се похваля,че купих само за 1.50 боди-потник с мечо пух от памук.И за каката едни 7/8 ми гащи пак за смешни парички.
водичка пие под формата на чай или чиста.Сега мисля да му давам повече заради горещините,но връща понякога като му дойде в повече.
обръщането още няколко опита и ще го може.Когато се приспива сам си мрънка нещо и мята краката и дупето на една страна и почти се обръща от гръб по корем,само остава да се сети да махне и едната ръчичка и е готов. Heart Eyes
потенето се случва по време на хранене или когато спи и е облечен една идея повече.Но стъпалата все още не са му потни.
обличането-все още не съм го оставяла по боди и чорапки само.Вечер спи с къс ръкав и тънки ританки,завит с чаршаф.
захранването за сега върви бавно,но славно.Но проблема е ,че след пюрето не пие веднага млякото,а минава около половин час и чак тогава,което прави разходката сутрин за по-късен час. Crossing Arms
Не се бях сетила да проверя първо в ДМ за слънцезащитен лосион.Споделете дали са добри да взема по нататък от там. Peace
Ятзе,колко свали до сега с 90-дневната?

# 661
Peace И от мен един глас за Сано. Супер си е праха/ аз течния взимам/ и си мирише много леко и приятно на чисто бебе  Flutter

За слънцезащитен аз взех на Нивеа,  засега съм доволна. Лесно се разнася и попива, не остава бяло.

# 662
  • Mostly in my mind
Я да питам още нещо,преди да се унеса заедно с Албена,днес купих прехваления прах за пране Сано,но много силно мирише.Пише,че е за бебенца и е много концентриран,само 36 грама прах за 5 кг.пране.Не успях да намеря мерителната лъжичка и ползвах една от адаптето.Заредила съм да се перат наще чаршафи,първо на нас да видя как ще ни понесе.Нещо не ми вдъхна доверие с тази силна миризма,много парфюмиран бе!Ако някоя го ползва моля да сподели мнение!  Praynig
Благодаря предварително!  Hug
Аз го ползвам от самото начало и хич не ми мирише толкова силно (говорим след като сме изпрали дрехите и са изсъхнали и изгладени). Ако миришеш директно в пакета много ясно, че ще мирише.
Даже наскоро ползвахме Тео, че нямаше наблизо от Саното и честно казано той мирише по-силно от колкото Саното, при това на сапун. На мен лично никак не ми допадна и повече нямам намерение да го ползвам, още на другия ден ходих до Карфура да си взема Сано-то.
Не сме имали нито обриви, нито пъпки, нито зачервявания,нито нищоооооооо, много съм доволна.
( А аз съм от претенциозните към миризми, даже за бебка предпочитам почти да не миришат нещата, затова и вземам и мокрите кърпички без мирис)

То май и моето стана като реклама, ама какво да направя като съм доволна  Embarassed
и аз съм много доволна от Сано. пере чудесно, нямала е някакви обриви досега и е страшно икономичен, така че си оправдава цената  Simple Smile
катуци, от този лосион слагаш ли на лицето или е само за тяло

# 663
катуци, от този лосион слагаш ли на лицето или е само за тяло[/b]

Слагам  на лицето. Няма обрив и според мен си е О.К.

# 664
С баткото ползвах Нивеа и бях доволна. Слагам на всякъде,открито!  Peace  Hug Сега докторката ми даде тестер на Себа-мед, за баткото имам на Еусерин и мисля да не купувам.
Лолитка, забравих - 45 кг  Shocked   Hug
Днес и Пепи се обърна, не че бързах да го прави де  -ама той вирна крачета, набра се на една страна и се катурна.Ръката му остана отдолу и не се сеща да я извади  hahaha
И аз използвам Тео бебе и си ме кефи. В Русе не сме използвали бебешки - свекърва ми всеки ден препираше на ръка със сапун  Twisted Evil Слава богу нямали сме обриви  Grinning
Момичета, изпуснала ли съм смяната на паролата или нещо става  newsm78 Ако да, моля някой да ми я прати  Hug

# 665
  • Mostly in my mind
katuci, благодаря за отговора.  Hug
mimoza-pm , мда.  Blush
да питам мамите от Варна, ходили л исте на тази борса? http://www.borsa-elena.com/ дали си заслужава да се поръча? гледам има интересни неща

# 666
Ние днес сутринта давахме кръв и урина. Кръв от пръстчето  ooooh! Резултатите излязоха вече и малко се филмирах от разни форуми, за това край с четенето.... Утре ще ги закарам на педито да ги види ,дано е наред всичко  Praynig

Не се филмирай и ти сега, всичко е наред, сигурна съм Peace...и аз май ще си огранича четенето на разни неща в нета, че ми се отразяват и на мене ама съм си казала - вече край, едно време без нет е било 100 пъти по-добре май... Whistling

amidala По колко бишкоти слагаш и на какво количество мляко?

Ми веднъж само съм дала до сега, сложих 2/така пише на кутията с толкова да се почне/, на 160 мл мляко/, мисля повече от 3-4 да не слагам обаче...ама ако няма ефект , и си се буди нощем май няма смисъл да му давам, ще пробвам няколко дена и ако ли не - ги сппирам, че с тая захар вътре... Thinking

Валерка, незнам колко беше бибата, щото купувах и други неща, ама колкото друите на Авент най-вероятно - около петичка... Peace

# 667
  • Варна
А вчера как се ядосах на мъжа ми! #Cussing out Бяхме на разходка в Морската и нали аз снимам него, той снима мен. И вижте моите ОБЩИ снимки с Рая:
http://mamafevruari2011.snimka.bg/baby/raya-na-mama-pepelno.575171.23791259
http://mamafevruari2011.snimka.bg/baby/raya-na-mama-pepelno.575171.23791278
http://mamafevruari2011.snimka.bg/baby/raya-na-mama-pepelno.575171.23791291

На последната, особено, много добре ми е излязла РЪКАТА

за сравнение неговите:
http://mamafevruari2011.snimka.bg/baby/raya-na-mama-pepelno.575171.23791305
http://mamafevruari2011.snimka.bg/baby/raya-na-mama-pepelno.575171.23791239

Че иначе претенции има, че не съм му отрязала краката, а не е в цял ръст  Close

Много му се ядосах, не очаквах такъв резултат на  'Снимай ме с малката'. Може да ви звучи много детско това ядосване, но искам и аз някой ден да разглеждам снимки с дъщеря си и да й казвам..а ето тук си с мама..(а не с ръката на мама)

Оплаках се.

# 668
Ей, да му се не види! Май и тоя следобяд ще си седим вкъщи!  #Cussing out
Бобъра заспа в кошарата, най - вероятно за 15 минути и така ...

Юленце, много си хубава с новата прическа!
Аз също отрязах моята коса и не съжалявам! И без това сигурно 2/3 ми опада ...

Мим, не си единствената лишена от романтика. Въпреки, че ако мъжо реши да ме изненадва с нещо романтично най - много да ме изнерви. В последно време хич не съм в настроение за такива работи.

Друго имаше ли, нямаше ли - не си спомням!  newsm78

Миленка, ама и ти си се издокарала с текезесарски тен!  Mr. Green
Нали не се сърдиш, щото моя е още по - текезесарски - на потник!  Joy

# 669
На успелите да се разходят днес - Браво  thumbsup тук пак е потоп  ooooh! но пък направихме едно кръгче с колата и аз успях да му накупя пюренца  Party Party Party от утре почваме да пробваме различни вкусове - бавно и славно  Peace Вчера си мислех, че няма по-подходящ сезон за захранване от пролетта  Naughty така че, реших да не отлагам и да го пробвам дребния дали ще му хареса  Heart Eyes Утре ще давам отчет!
Много теми се подхванали, но за повечето не мога да се включа адекватно, така че ще кротувам  Naughty Само да ви се похваля как вчера Йоан пропи вода  newsm44 как съм можела да бъда толкова загубена и да си тормозя детенцето да пие от биберон с голяма дупка  Embarassed аз ползвам биби и шишета на Нук, и имам два размера биберони S и M, но с моя плитък акъл как съм се заблудила незнам, но съм го мъчила да му давам вода с M-ката вместо със S-ката и аз се чудя защо се дави  ooooh! едва вчера се усетих къде съм бъркала и така между храненията, с охота приемаше вода  Party Party Party
 Thinking още нещо исках да пиша, но .... изхвърча ... после пак  Mr. Green

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 5 нови отговора.  #Crazy

# 670
  • Варна
То моя тен отдавна ви се бях похвалила, че е такъв. Но лошото е ,че всички къси ръкавчета са с различна дължина и май ще ставам на раета Simple Smile различни нюанси на кафявото   hahaha

# 671
  • Полски Тръмбеш
бреййй вие сте изписали света  Whistling

повлякох си краката за болната тема за мъжете  Crazy
Пепелно напълно те разбирам за ядосванетоти  Hug на твоите снимки поне ти се вижда ръката, а мен никой не се сеща да ме снима  Cry  и след вр ще се чудят къде/коя е майката  Sad с 300 зора ме снимат (вече почнах вда си мисля,че съм толкова страшна че не съм и за снимка) и то накроя Вики се смилява  Confused   бях се нагласила миналия месец, защото бяхме на кръщене с рокля, прическа, грим и моя забравил да ме снима  #Cussing out и все 1 е ходил без мен  #Cussing out

Цитат
Мим, не му се ядосвай..тактично го подсети, че имаш нужда от малки жестове Peace
ха! аз вече му го казвам в очите и той цък!  Rolling Eyes да ви кажа честно нещо взе да ме съмнява...  newsm78  както вика СТАВРЕВ  Wink -ще я видим тая работа!!!  Sunglasses
стига съм ви пълнила главите с мойте проблеми...

# 672
Ми и мене "чвора" все си намира причини да не ме снима с малкия  Crossing Arms Сега яммм, мръсни са ми ръцете, незнам си кво си...в резулат имаме Само една снимка със синчето, и то ме снима един познат...без коментар  #Cussing out

# 673
Аз пък обратното. Все избягвам да ме снимат и не защото не искам снимки с малката, а защото сама себе си не мога да понасям сега  #Cussing out
Иначе много искам, ама поне да мязах на нещо.
Затова във ФБ ви публикувам предимно само нейни или с татко и.  Mr. Green

# 674
А пък аз си имам батко, който изявява желание да снима  Mr. Green
И все пак не можах да вляза със старата парола  newsm78
Забравих  - Юле, честито, чакаме снимки с новата прическа  Hug

Общи условия

Активация на акаунт