Лятото е тука вече, февруарчетата разсъблече!-Teма 10

• 35 507
  • 743
  •   1
Отговори
# 90
Добър вечер и от нас с малкия Мони.

Да не ни забравихте ?  Wink
Ние се прибрахме от малката почивка във Велинград. Беше супер малкия се държа като ангелче, мама успя да се поглези по процедури и сега е направо нов човек. newsm44
Много имам да наваксвам с четенето, така че по - късно ще пиша по обсъжданите теми.
Сега отивам да дочитам старата а после и новата....

Забелязвам много нови аватари и все хубави тези бебоци. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Наше лошо няма. Wink

# 91
Лори, пюретата, най- доволна съм от Gerber, но имат малко разнообразие на еднокомпонентните пюрета, с два и повече компонента имат доста и най- различни, с хубава консистенция, полу-течни както трябва да са за бебе. И Хип имат хубави с един компонент, но пък другите им са да ги режеш с нож  Sick на Semper и Milupa също мога да ги препоръчам, но определено най- хубави и най- евтини за мен си остават Gerber. Обувки слагам, като беше на 2 месеца 14 номер, в момента 16, но то си зависи от обувката и от производителя. Измери крачето или, ако ти е трудно, измери колко му е дълга ръчичката от китката до сгъвката на лакътя и по тази мярка купувай обувките Simple Smile (благодаря на Бенджи, че ме светна за меренето на ръката  Heart Eyes )

# 92
Добър вечер Hug

Мале не мога да смогна на четене докато изчета и айде всичко забравям ooooh!
приспиване сам в леглото или в количката
яденеВзимах на различни марки и хип и ганчев и сама правя!На хип картофа е ужасен хем му слагах и АМ няма ядене Naughtyкойто иска да захранва с това определено само домашно ще трябва да е понеже в магазина само това беше чист картоф Whistlingи измъчих детето първите дни,а после вече аз го правих и определено му хареса!От вчера сме на тиква Ганчев еее умира за нея  Joyдаже като махнах днес буркана и ревна докато не дадох млекцето! baby_neutral
възглавницанямаме от кога се слага и защо всъщност сега не слагаме аз не помня hahaha
къпаневсеки ден,а главата през вечер Лори и ние си взехме днеска на хип лосиончето Heart Eyes
обувкиимаме само декоративни,но нещо не ги слагам напоследък по боси крака го караме Blush

# 93
Относно косопада, просто не ми се говори - ужас. У нас е като Тексас, едни кълба с косми се носят...
Joy Joy Joy Направо си представих гледката.

Обувки и аз имам едни, които използвах само за една фотосесия Mr. Green Вече са му малки, че той нашия мъж с голям крак ще е.
Fantasy_Girl , имаше ли проблем с кашата-запичане или нещо такова? Колко време му дава само каша преди да започнеш другите неща? Питам, защото и аз клоня към каша за захранването.
За анкетата- гласувах, че не съм решила. По точно искам да си остана 2 години, но зависи от приходите на половинката. Ако няма пари ще се върна другата година.
Аз отивам да спя. Лека на всички.

# 94
Тотони, благодаря за комплимента. Сигурно си гледала клипчето във FB и затова така си мислиш. Не че се оплаквам от детето, но и тя си иска  внимание и се лигувка от време на време. Но като цяло смятам че ми е добричко детенце.  Heart Eyes

Като казхате косопад и аз мога да се оплача. Но то се очакваше.

За анкетата гласувах че е рано все още. Много ми се иска да си ягледам и втората година, но зависи дали ще можем да си го позволим.

Момичета имам въпрос. Бубето достачесто се задавя. Почти всеки ден. Аз много се плаша, но гледам да не губя самообладание. Обръшам е надолу с лицето  върху краката ми и я тупкам по гръбчето. Днес страшно ме изплаши. Направо ми се разтрепериха капачките дето се вика. Малко ми оставаше да я обърна надолу с главата и даже и за изкуствено дишане ми мина през ъкъла! Та искам да ви попитам вие как процедирате в такава ситуация?

Последна редакция: пн, 30 май 2011, 23:36 от Shine On You Crazy Diamond

# 95
Shine On You Crazy Diamond Вальо се дави, като яде много лакомо и забравя да диша. Процедирам по същия начин като теб- подхващам го с дланта ми на корема му, така че главата да е леко надолу и тупкам по гръбчето.

За анкетата- аз няма да се връщам на същото работно място, това си ми беше ясно отдавна, но хайде няма да навлизам в подробности защо... Гласувах за след една година, мисля оттогава да започна да се оглеждам за нещо ново. Иначе съм в майчинство за 2 години.

# 96
здравейте мамчета да ви предопредя да се пазите има лятен грип,който вчера ме повали с 40t защастие на мъника му няма нищо но днес цял ден съм с температура към 37,5 и съм замаяна.пазете се че лошо !!! ooooh!

# 97
ЛОРИ ми той милото я прави пяната, но забелязах, че шишето на БОчко май за 3 вани свърши, та си представям по колко е слагал hahaha Пък и аз му се карах, че Мони само си лапаше ръцете, а те целите в пяна, та детето и то с пяна май го захранихме hahaha
СПАНЕ - В КРЕВАТЧЕТО С БИБА И ХВАНАТИ ЗА РЪЦЕ, В КОЛИЧКАТА И В КЕНГУРУТО, И НАЙ-ДОБРЕ НА ЦИЦА Laughing
ЗА ПЮРЕТАТА - и аз се ослушвам какво да взимам, но засега съм купила едно на Бебивита от морков, но определено и аз като марка към Гербер, Бебивита и Семплер ще се насоча. Макар, че и някои пюрета на Ганчев са хубави. И аз съм в чуденка само кога да започна да захранвам и май клоня като навърши 5 мес.
Обувки и ние имаме подарък един чифт, та няколко пъти ги слагах, но не знам кой номер са:)
Краси бързо оздравяване и благодаря!
Драйвърче и ти бързо и безпроблемно да пребориш алергията, както и другите майчета с такива проблеми!
Друго май забравих #2gunfire Лека и спокойна нощ!

# 98
Юле Hug , липсвахте ни с Ема!

Тодорче, Драйвърче дано бързо да ви минава,че е ужасно,наистина! Аз също имам 2 засега открити алергии и се молех само,докато съм бременна да не ми се обострят... особено вечер се давех,по никакъв начин не можех да си поема въздух,като ми се подуеше лигавицата на носоглътката,та горе-долу знам какво ви е Confused Аз пих тогава някакви лекарства,но честно казано съм ги изтрила вече какви бяха,само помня,че им трябваха 2 месеца на лекарите д аоткрият какво ми е и ме тъпчеха с какви ли не лекарства,включително и антибиотик и накрая като се разбра пиех някакви алергозани 3 месеца! #Crazy

Аз да се похваля, нашия татко се прибра с подаръци от БГ,е как да не го писне човек Mr. Green А Крис не го позна и го гледаше много странно Joy

За майчинството- аз съм 1 година,но не е казано,че след това ще започна работа.... ако обаче намеря такава,която ми е на сърце- започвам!Иначе предпочитам да си гледам детето,докато то има нужда да съм винаги до него. И като тръгне на детска градина,тогава живот и здраве и аз се залавям със сериозно търсене.

Shine On You Crazy Diamond то да търси внимание си е съвсем в реда на нещата,но иначе ти е душичка,много послушна, то си й личи! Hug

А съм либерална Тодорке, защото му се случва за пръв и може би последен път да ходи на "гезме" В БГ без нас hahaha Иначе не мога да се оплача от него,търпи ме,помага много,каквото трябва да се купува се купува без обяснение защо,ама нужно ли е,ама има ли пари,няма ли... щом трябва,значи трябва и точка! Naughty А докато си е тук,излиза понякога веднъж седмично да се види с брат си за час и това му е без нас Mr. Green А днес се издокарах с много удобни и хубави италиянски чехлички на 50% намалени Party Като му ги показах каза само "Браво" личи,че са ти удобни Wink

За пюретата- мисля само с тези на Хип. Сама да ги приготвям- няма да стане с тези боклуци,дето са по магазините- мерси! Сякъш Хип засега най- много ми е спечелил доверието и компромис с храната на малкия няма да правя! Да имахме село и истинска био-продукция- да,но в моя случай най-добре е Хип.

Бъзглавничка- още не съм се замисляла, но мисля,че има време,няма за къде да бързаме. Засега още му е повдигна леко матрака от към главичката и това е.

А косопада ми е страшна работа просто- след всяко ресане,спокойно мога да си правя по една перука да си имам, за всеки случай Mr. Green

А за предпазването и аз незнам какво ще правя,защото мъжо постоянно ми говори за поне още едно дете Shocked Трябвало да са най-много с 1-2 години разлика... а аз не искам и да чувам..едно си имам, стига ми за 5! Crossing Arms Ама той нали си иска тайичко момиченце,а аз си имам племенница и тя ми стига  Mr. Green

Как се възхищавам на мамите с повече сеца...евала,аз със сигурност не бих се справила!Ако имам трябва да живеят като циганетата, на самотек hahaha

Ох,умирам от жега,но трябва да се глади,няма как! Айде лека от нас с Главунчо и до скоро!

Последна редакция: вт, 31 май 2011, 00:24 от Totoni

# 99
А някой пита дали заспиват бебоците под взуците на въртележката,над креватчето- Ами по-скоро сутрин се разсъва с нея и започва да им говори и смее на човечетата към 5-6 часа  Mr. Green Иначе много приспивно му действа музиката от бебефона- има там 4-5 мелодийки се въртят и го приспиват бързо,но от 2 дни го забелязах,че вечер заспива само като ми хване пръста и го галя по главичката.Успокоява се и задрямва миличкия,незнам защо така,нещо му е нервничко, а пък аз не съм.. Rolling Eyes
А за задавянето на бебенцата- няколко мами бяха писали,че помага като им се духне в лицето,за да се стреснат. На нас слава Богу само веднъж ни се беше случило,но той беше на 3-4 дни и почти посиня...не искам да се сещам. Обърнахме го по кореми се оправи,но такъв кошмар изживях,никога няма да го забравя,всичко стана светкавично бързо,незнам как успяхе да раегираме дори!
Айде стига толкова от мен за днес! Отивам вече наистина да гладя Blush

# 100
 Добро утро милички,
сервирам кафенце с ЕДНА бисквитка и тичам на работа  Hug
Компанията от Мими  Heart Eyes
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ
Благодаря за отговорите   bouquet
Прекрасен ден с много бебешки усмивки  Heart Eyes

# 101
  • Sofia
Добро утро, момичета!
Аз докато се наканя да пиша и ще съм неактуална по повечето темички Simple Smile

За анкетата отговорих, че още не съм решила. Официално съм за 1 година по майчинство, обаче хич не ми се връща толкова рано. Ще видя как ще се чувтсвам след тази една година, пък и как ще сме с паричките. Инче и аз бих си гледала детенцето по-дълго.

Заспиването - в повечето случаи си заспива самичка след известен период мрънкоцане. Вечер (към 19) обаче е ад, защото иска да спи, а по някаква причина се бори и не може. Преди успявахме да я приспим на ръце, а сега дори и така не става. Една изтощителна борба е до 21.30, когато я къпем, хапва и почти моментално заспива в леглото си.

Въртележката ни приспива през деня след продължително ръкомахане, кракомахане и пищене срещу животинките Simple Smile

Възглавничка - нямаме, а слагам под главичката една тънка бархетна пеленка, за да поеме, ако случайно нещо върне.

Хубав ден на всички!

# 102
  • Полски Тръмбеш
ДОБРОО УТРОО  Grinning
ПО ПОРЪЧКА НА ЛОРИ  Mr. Green  Heart Eyes коментара ми е излишен  Blush  smile3508  Kissing Heart

ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА ДНЕШНИТЕ БЕБОЦИ!!!

Цитат
ЛОРИ ми той милото я прави пяната, но забелязах, че шишето на БОчко май за 3 вани свърши, та си представям по колко е слагал hahaha
  Joy Joy Joy

Лек и спокоен ден  Heart Eyes

# 103
  • Русе/Germany
Добро утро и от на с с Боби!
EEE ще мога и аз да се разпиша.
Докато ви изчета, тъкмо да пиша и става нещо и айде пак наново.
Сега да се изкажа и аз да не остана назад Mr. Green
Анкета след 2-та година! Да се надяваме че ще имаме парички и няма да се налага преждевременно търсене на работа.
Заспиване вече не люлея, не дундуркам, не правя нищо. Ако му се спи да спи Simple Smile Заспива си сам в леглото на звука на сешоар  hahaha и вече с бибата Simple Smile В количката пак така, но има моменти в които ставам ей така  smile3511 навън, като започне да се дере не млъква докато не го взема и да го понося малко  ooooh!
Възглавница не ползваме!
Косопад пада със страшна сила Sick
Обувки за бебо задължително! Иначе ми е един недовършен Mr. Green само като заспива навън му ги махам да не му става много горещо.
Въртележка вече определено и обръща голямо внимание, харесал си е жълтото слонче и големи монолози води с него  hahaha
Количката повдигам много леко но не помага, той иска да стои прав и да се кокори Mr. Green
Сигурно доста неща изпуснах, но главата изкуфява вече

На мен ще ми е много интересно да чуя кой кога мисли да използва паяк?

Много слънчев ден ви желая, с много бебешки усмивки Hug Обичаме ви!!! Heart Eyes

# 104
Привет, момичета! И мен ме зове гладенето, ама преди това да попиша  Mr. Green
Снежинке, браво за бибата  Wink Mr. Green
Пепи, преди заспиваше гушнат в някой, но много си промени начините, а и времетраенето на спане. Пораства и се маймунясва. Все още дългия му сън е ако спи по корем.
Проходилка ще ползвам като си я взема от Русе  Mr. Green Предполагам, че ще е след навършени 6 месеца.
Имам спомен от преди, че съм чела, че е най-добре да се захранва с купени пюрета, ама защо не помня  newsm78 Аз все още не съм решила какво и как ще захраня, хич не ми се почва.... Rolling Eyes
И моята коса доста пада. От време на време я мажа със зехтин да постои 1-2 часа.
Хубав ден от нас за сега. Целувки на всички  Hug

Общи условия

Активация на акаунт