Още чакаме последното МАЙ-ско човече и в "родени" ще се местим вече! - Тема 27

• 28 678
  • 666
  •   1
Отговори
# 180
Елфи, аз бях със окситоцин, щото все нямах явни болки и контракциите бяха едни от дъжд на вятър.. влезнах с 5 см разкритие в болницата и веднага ми включиха системата. Единствено последните два-три см ги усетих по силни, но не нетърпими.. дишах си и всичко беше ОК!
Лично на мене окситоцина ми помогна.. колкото и странно да звучи!  Peace

# 181
Честит рожден ден Мария !!!  newsm59  party023
Аз обличам малката вкъщи с едно тънко боди с късо ръкавче, ританки, чорапки, и тънка блузка с дълго ръкавче. Навън я завивам с пелена или тънко одеалце - зависи от времето. Но като й сменям памперса, я оставям поне 5 минути да си порита на воля без памперс- супер щастлива е.
Пожелавам на Муст леко,бързо и безболезнено раждане!

# 182
Честит Рожден Ден Мария!!! Да си жива и здрава и много обичана и щастлива newsm51

Празничен,празничен ден.....но при мен никой не се обажда  Laughing

Вчера имах някакъв лигоч на хартията,но си беше бял,съмнявам се да е било тапа,а и да беше щеше да се обади досега човечето  Thinking

MYST а на теб док какво ти каза след вагиналния преглед?Тапата е започнала да пада...но за шийката и подготовката какво да ти каза?
Защото при мен все  шийката е далечна и назад и не можел да ми предизвика раждане,ако не била поомекнала и поподготвена  Whistling Да,бе,да ...щото с Виктор изваден 2 седмици преди термин беше подготвена.Същата работа беше тогава,ама все пак се сдобих с хапче и родих вечерта  Thinking Ама сега нещо ми се прави и неще  Laughing

Хайде Мист....дано самичко да тръгне,аз така си мисля,че ще стане.Да мине много леко и безболезнено,мила  Hug

# 183
Елфи, аз от седмица съм на едно ниво около 2 см. разкритие, шийката била омекнала, незнам какво значи. Незнам колко ми е подготвена шийката, но доки каза, че неиска да преносвам повече, било по-лошо преносено бебе от недоносено бебе.

Аз все още нямам болки и контракции, затова отивам на пазар пък дано след това всичко потръгне както трябва:)

# 184
  • София
Здравейте момичета!!! Grinning
Честит рожден ден на Мария! Да е жива и здрава и усмивката да грее винаги на лицето и!  bouquet
Елфи, Муст: Пишете си вие в темичката и нямате намерение да раждате Grinning Вече наистина няма за къде да бързате- юни е, термините са отминали, остава само и бебетата да решат, че им е време Hug Всички чакаме и се вълнуваме с вас! Peace
 За окситоцина: Наистина действа различно на всеки. Действието му зависи от това колко естествен окситоцин отделя организма ти- при мен мен явно е в голямо количество и допълнителното му внасяне от вън води до адски  #Crazy, ама адски болки и разкъсване!!! Twisted Evil
 При други обаче е наложителен направо, защото имат неефективни контракции и раждането се забавя до степен, опасна за бебето! Това го преценяват докторите и в повечето случаи знаят какво правят. При мен е друго- аз си знаех от двете предишни раждания и затова не исках система.

# 185
Елфи, аз от седмица съм на едно ниво около 2 см. разкритие, шийката била омекнала, незнам какво значи. Незнам колко ми е подготвена шийката, но доки каза, че неиска да преносвам повече, било по-лошо преносено бебе от недоносено бебе.

Аз все още нямам болки и контракции, затова отивам на пазар пък дано след това всичко потръгне както трябва:)

Ооо....при теб работата е съвсеем различна.Аз въобще нямма ни разкритие,ни нищо  newsm78
Аз ако бях с 2 см досега да ме е взел вече в болницата.А и аз моите сантиметри си ги усещам.Няма начин да имам и така да си стоя с дни  Grinning

Ами за мен май ще остане почетното последно място.Все пак и това е нещо  Crazy

MYST успех  Hug

# 186
Simple Smile

ЧРД Мария Simple Smile
елфи мист - дано днес- утре да е вашия ред Simple Smile

Аз също съм благодарна на окситоцина Simple Smile не съм имала зверски болки и я изкарах девойката с три напъна Simple Smile
така че вярно е индивидуално Simple Smile

вчера беше мой ред да ходя на доктор - всичко ми е прибрано и зараснало, шевовете са паднали нямам и белези по шийката - не ми личи че съм раждала, но матката ми се е обърнала  newsm78 а не беше преди а болката дето я имам е от възпаление на П. пътища и сега - антибиотик - хем нямам кърма хем ще трябва а хвърлям  #Cussing out добре че е еднократно ...

за обличането - по потник (боди) е на вън а и вкъщи понякога - така или иначе се стопля за 1 минута нащо Simple Smile чорапи задължително Simple Smile
за къпането - на чешмата, под душа, в коритото, на двора  Mr. Greenспоред зависи Simple Smile тя навсякъде се кефи
за секрета при момиченцата - махнах го или падна само по време на къпане ... почиствами там лекичко

вашите сладури изпотяват ли се?

айде че днес нещо не ще да спи ... Hug

Последна редакция: чт, 02 юни 2011, 16:51 от къщичка в гората

# 187
  • София
Теди, честито момченце, миличка! Да ти е здраво, щастливо и по-малко плачливо и много да ви радва!

Да взема да ви запозная със Сиянието на мама и тати:

На 12 часа и вече изпробвала маникюрите по лицето си:

С тати четат поздавленията във ФБ:

На изписването:

за цеденето: ние сме на кърма, почти всички памперси са ни наакани, гърдите ми текът от време на време, но за изцеждане и дума не може да стане. Аз ли не го правя като хората не знам, но гърдите ми не признават помпата, както преди,така и след кърмене. Тегля бебка преди и след ядене. Показва между 70 и 110 гр разлика. Заспива си след 15-20-25 мин интензивно сукане. Мисля че и стига. newsm78

Хубав ден от мен, че алармата след малко ще нададе вой, а татито не се е прибрал да я преобува Sad

# 188
  • София
Jira, много е  хубава!  Heart Eyes

# 189
Минавам само да кажа, че стискам палци и вярвам, че до ден-два ще се появят и последните бебоци от нашата група  Simple Smile Успех майчета, скоро ще се гушкате  Hug

# 190

Жира, много сладка бонбона имаш..  Hug

И аз мисля като Хоуп, че до ден-два нещата ще се раздвижат и ще се появят и последните майско-юнски бебета  Grinning
Замисляли ли сте се, че бебетата от нашата тема се разпростряха в три зодии- овен, телец и близнаци..И това без да броя преждевременно родените  Crazy

Днес и моя син става на един месец, да ми е живо и здраво момченцето. А ако не бъркам, мъжът ми е именик (Спасовден)!
Почерпете се за наше здраве:

# 191

Мария, сега видях, че си рожденичка! Да си жива и здрава и весело изкарване ти пожелавам  Hug

Момичета, сега отворих една рекламка от форума- за чинийки за хранене на Авент:

http://www.iventas.bg/iventas/index.php?/Philips-AVENT/Hranene-n … -malki-detsa.html

И цените ми се видяха абсурдни  Rolling Eyes  #Crazy

Отворих да потърся при нас дали ги има и колко струват, защото е пълен абсурд(!!!) Американец да даде толкова пари за пластмасови чинийки  Crazy И наистина..цените тук са коренно различни! Вижте:

http://www.bizrate.com/baby-feeding/avent-spoon-bowl/

Как е възможно, питам аз?!

И още нещо- какви са тия капки Колийф, че струват 25-30 лв?! Тия хора да не са се побъркали?! Баси цените  #Cussing out

За информация, мога ли да помоля някой с такива капки да ми каже съдържането, моля  Praynig

# 192
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАРИЯ!ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА И МНОГО ЩАСТЛИВА!

ЧЕСТИТО И НА БУБА ЗА НЕЙНИТЕ МЪЖЕ!ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ!

Ние днес с Хера пак направихме един работен ден по улиците,да имаше някой и надник да ни дава за тая работа,грешка нямаше да имаме Mr. Green

Вчера беше кошмарен ден откъм колики,но след като оцелях до днес и пиша тук-бива Twisted Evil Та снощи чай от анасон и топла пеленка на коремчето малко пооправиха положението,иначе се не траеше.
Иначе сме наддали добре,което ще рече,че засега ще стопирам АМ,но лошото е,че пуста кърма взе да намалява нещо и започвам да се дразня ooooh! То ако не е едно ще е друго Mr. Green

Вашите бебета връщат ли храна?Ние на почти всяко хранене връщаме,като че ли имаше един период,в който малко беше понамаляло и сега пак,това пък ми е най-големия кошмар Twisted Evil Питайте Хера как не давам една капка зян да стане от кърмата,все пак зора да я събирам е голям Crossing Arms

# 193
  • София
Бубе ето  съдържанието на капките : ензим лактаза, глицерол, вода
тук може да прочетеш за тях :Колийф

Честит рожден ден Мария! Да си жива и здрава и само хубави неща да ти се случват Hug

Честита имен ден  на мъжете на Бубето и на Спасдиди! Много да ви слушат, помагат и обичат  Wink

# 194
  • Стара Загора
Честит рожден ден на Мария  Hug
Честито остаряване и помъдряване на мъжките фактори на Бубето и Спасдиди Heart Eyes

Люси връща щото търпчеш всичко в устата...да не заслабне хубавия Венци Mr. Green И да ви са оплача от Люси Crossing Arms Венци само спи и яде...от време на време да помрънка и това е Twisted Evil не като Боримечков...да ни чуват оттатък улицата Mr. Green Днес си носех камерата на излизането та имам улов най-прекрасен Heart Eyes
Другите тук http://slavigeorgiev.multiply.com/photos/album/29#photo=17

Върнах се аз днес от работния ден по улиците и се хвърлих да къпя двамата едновременно в банята..на конвейр Mr. Green после гладих прането на Борис и вече съм каталясала.....старост...старост Tired

Общи условия

Активация на акаунт