Още чакаме последното МАЙ-ско човече и в "родени" ще се местим вече! - Тема 27

• 28 642
  • 666
  •   1
Отговори
# 105
Теди, честито голямо момченце Simple Smile
Вики23, ако бебчето ти е само на кърма и има проблем с изхожданията, твърде вероятно е да не му достига количество и за това да не ака.. ако искаш разкажи повече за режима на хранене и изобщо как е организирано, колко пъти хапва за 24 часа бебето, колко са напишканите и нааканите памперси за 24 часа.. това са ориентири, по които може да се прецени на първо четене дали е ок така.. но дуфалак за кърмаче не звучи съвсем добре.
Момичета, много сте изписали, по всякакви теми.. и не мога да се включа още адекватно. Неспането ли ми се отразява, друго ли..

# 106
  • Стара Загора
Ауууу изтървах купона мамка му Twisted Evil
Някой да дава Розов Хип...имам въпрос?
Сега отивам да ви чета.
Дописвам се - Тедииии честит ти син Hug Голям мъж си родила...браво Heart Eyes Hug Да ти е жив и здрав а на теб бързо възстановяване Hug

Последна редакция: вт, 31 май 2011, 16:39 от Хера

# 107
храним се на 3 часа и на поискване бебето ми е запечено защото пие гликоза има жълтеница и от капките за колики също се запичат бебетата  не че не е дохранено а от тях и е много лакома

# 108
здравейте Simple Smile Честито на новообебилите се!

Габче е на гърда и ползвам времето за да попиша Simple Smile с една ръка

Гери и ние минахме през това - сега цедя и давам от шише като последните 10-20тина мл си я слагам на гърдата - хем да не забравя за нея хем да и стига (щото тя умира за гърда ама като засмуче и след малко задрямва и така трябва да седим по цял ден вързани за да е нахранена) да чукна на дърво - не плаче вече. Няма такова нещо като лоша кърма.
Хера аз давах розов хип, но смених с Аптамил - по лесно се разбива и е по-рядък за това го предпочетох, но и хиппа е ОК - не съм забелязала някакви промени при Габ Simple Smile
иначе давам средно по около 120 мл. - ако е акала изяжда 120 и търси още да цокне ако не е акала около 90-100мл. - храним се 7 пъти - в 2-3, 5-6, 8-9, 11-12, 3-4, 6-7, 10-11 къпем се на вън Simple Smile

днес ходихме на консултация - тежим 4 300 и 55 см преживяхме ваксината по мъжки и след 2 минути заспа Simple Smile само не мога да махна нощното хранене ... търся съвети - с вода не става щото като усети нещо различно от мляко и ... #Cussing out
педито ще ни се кара другия път

имаме идея да разреждаме нощния Аптамил и така постепенно да го махнем ...
аз съм ОК за среща ама зависи кога ...

Последна редакция: вт, 31 май 2011, 16:51 от къщичка в гората

# 109
Ауууу изтървах купона мамка му Twisted Evil
аз пък взех че се намесих там дето не требе  Mr. Green

храним се на 3 часа и на поискване бебето ми е запечено защото пие гликоза има жълтеница и от капките за колики също се запичат бебетата  не че не е дохранено а от тях и е много лакома

не става съвсем ясно това, за което попитах, но карай.. из форума има доста инфо за жълтеница, глюкоза и вода със захар например.
може да погледнеш също и тук, в случай че те интересува второ мнение Peace http://www.podkrepazakarmene.com/149-149.html

от мен лек ден, отиваме на разходка Simple Smile

# 110
Честито на всички новообебили се маминки  Hug
Теди, браво на теб, мила! Да ти е живо и здраво голямото малко момче  Hug

Ние сме на въртележката и не съм ви изчела. Имаме си пъпчици, но се оказа, че са резултат от стафилококи, с които най-вероятно сме се обзавели в болницата  Sad Сега слагаме капки в нослето и ще се опитаме да борим гадините с хомеопатия.

Елфи-и-и-и, айде, че май си отиде вече  Wink Ама ако кажеш може да го направим с 32,33,34...и т.н. дена  Mr. Green

Херич, ние сме още на кърма, ама понеже нещо понамаля (язък ми за големите цици  Rolling Eyes) вчера купих Розов Хип ако се наложи да дохранвам да съм заредена. Препоръчаха ми го и затова се спрях на него. Ти си питай, пък аз ако мога, ще ти отговоря.

Какъв купон е имало тук, а  Laughing?

Айде-е-е, викат ме пак на въртележката  Mr. Green

# 111
За Хип-а, в болницата даваха такова и ми се стори доста гъстичко. Не знам с другите как е, но това едва вървеше от шишето просто..

# 112
Интересни са съветите на д-р Карп, само трябва да се научи правилното им прилагане. Човека щом е отделил 20 години в изучаването на колики, едва ли е за пренебрегване.
Ние днес с Колийф и спане на корема на мама, сме по-добре. Пак имаме запек, но поне по-малко плакахме. Дано да има ефект.
Очакваме нова педиатърка довечера, дано да е по-свестна от първата.
Вече сме на 10 дни, много ми се иска да излезем на разходка, но другите нещо са против...Ще почакам още 5 дни и после не могат да ме спрат. Simple Smile
Честит бебок на Теди!
Стасикаме палци на Елфи и Мист! Дано да е скоро събитието! Hug

# 113
  • Стара Загора
dudence аз на цици го докарам без проблем...даже съм като дойна крава на вид Mr. Green
Питането ми е защото искам да пробвам как ще го приеме Борис АМ с пробиотици защото от АПтамила сякаш се е позапекъл....пък може и да е от капките...и яде доста малко като количествто...едва по 60мл. Та на питанката де - чета отзад /и аз като баба ми да прочета упътването Mr. Green/ че на 75мл. вода се слагат 2 мерителни лъжици Ам а на Аптамила водата е 60мл. за 2 мерителни лъжици. Та рекох да питам аз ли не съм разбрала или наистина е друг вид джуркането.
Та ще пробвам ХИП-а и ако е същото дереджето ще се върнем на Аптамил-а.

# 114
K'во изпускам ?  Whistling
Вечният спор - кърмене - хранене с АМ ми е любим. Ще ви хвърлям по едно оЧо да следя равръзката  Crazy
Херкоо, кога ще дойдеш до Филибето най-накрая ?  Crossing Arms Много си несериозна, ама ха !  Crossing Arms
Виктория ще стане абитуриентка докато я видиш, пък Борис току-виж се оженил  Mr. Green

# 115
  • София
Хера , правилно си разбрала  на 75 мл. се слагат 2 лъжички  АМ . Хубав е Хипа, но Лактана био е по-по-най  Wink Хем е Био , хем с 4 пробиотика ( Хип е с един) . Алекс много го харесваше и никога не се е  запичал и от двете млека  Peace

# 116
  • Сливен
Simple Smile И моята съседка ми препоръча Аптамила, но за сега сме на Frisolac... Какво ще кажете за него? В болницата ни даваха това и аз затова реших да сменя NAN-а с него и да опитаме как ще е... Чесно казано преди малко я кърмих, но се оказа отново че не е достатъчно и се наложи да дам Frisolac... На мен ми казаха на 30мл вода 1 мерителна лъжичка... Иначе както казах и по-рано почти във всеки памперс има ако... Даже се чудех дали е нормално това или не? Какво ще кажете вие?

# 117
И ние имаме ако на всеки памперс,вчера ги броих и бяха 5 или 6,ако броим,че ми се налага такмо да сложа памперса и докато мажа с кремчето,тя пак се го напалва..но си мисля,че кърмата ми не и стига.
Някой имали проблеми с цеденето с ръчна помпа,аз направо мога по 1ч да цедя 15 мл  #Crazy не върви на силна струйка а едвам,едвам....нормално ли е?

# 118
Честит син на Теди! Да и е жив и здрав Мартин и много да ви радва!!!

Хайде Елфи...Мъст.. чакаме ви.... Hug

danaq_lv   и аз трудно изцеждам, направо съм захвърлила помпата на Авент и разчитам на малката да си изцок това което и е нужно. За сега уж се нахранва и не и давам Фризолак. Само ако няма да ме има на определения час тогава. Peace

От вчера ни почнаха коликите....така се се гърчи милата и плака...много ми беше тъжно и днес сутринта гааааааз до аптеката и взех Инфакол. Повечето от него сте си взели и аз направих като вас. Сега е спокойна,вижда се че я наболява,но е по добре. Ако не подейства вече Или Био Гая или Колийф ще взема.

# 119
  • Сливен
Аз чесно казано съм пробвала да видя колко ще изцедя и най-много до сега съм изцеждала около 80 мл за около 20 мин. Но ако са минали по малко часове между цеденето може и едва 40-50 мл да се изцедят... От вчера и давам първо да суче, а после с АМ... Сега вече не ми е трудно, но с онзи абокад направо се побърках... При мен струйките са няколко...
Аз пък искам да попитам колко мл АМ е нормално да изяждаме на хранене? Вече сме на 12 дни? Предполагам вече не е 30 мл... Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт