Още чакаме последното МАЙ-ско човече и в "родени" ще се местим вече! - Тема 27

• 28 459
  • 666
  •   1
Отговори
# 120
щом само дохранваш - давай 30 ако още е гладна дай още 30 - всяко дете си е индивидуално и ще си покаже

# 121
  • София
4 часа мойта малката не ще да заспи, баща й се прибра и аз му казах - ако иска той да се занимава с нея и да я гушка и той каза: "Ми, добре". После почна да й говори някакви глупости и тя май умря от скука и заспа. Laughing  Сигурно се е почувствала така все едно е на някоя скучна лекция... Laughing Joy hahaha

# 122
  • До морето :)
Честито на Теди! Да им е жив и здрав сина!
Честито на всички останали обебени мами   bouquet

За залъгалката - опитвам се да й я давам, но от 20 пъти 1 път я иска  Grinning Направо завиждам на мамите, които дават на бебетата залъгалки  Crazy
За цеденето - може ли един път като се цедя да имам останала кърма, друг път капка да не пуска  newsm78
Да се похваля - днес ни падна пъпчето! Още малко, да заздравее хубаво и вече аз ще си я къпя  Whistling

# 123
ЧЕСТИТО ГОЛЯМО МОМЧЕ НА ТЕДИ!
докладвам за Колиеф- май има ефект, ама като виядх за колко милилитри, колко пари  ooooh! и много пипкаво това с лъжичка  Tired.
подариха ми 5 кутии НАН сензитив и мисля да си ги употребя  Mr. Green, начела съм първата, ма то на това устата му не се затваря  Laughing.
Мацките от ЛЛЛ, ако не сте ни изоставили  Flutter: през нощта и до обяд имам кърма, сутрин направо пръска струйка, а след обяд и вечер никой  newsm78, къде е логиката и мога ли да контролирам по някакъв начин количеството.

Оф сега се наядах с череши и чакам кой ще се п...сере пръв аз или Тодорчо  Joy hahaha Joy.

# 124
  • Сливен
 Simple Smile Мерси къщичке... И аз така правя, но дали е правилно незнам... Днес определено незнам колко памперса напълни... Може би защото и аз бях яла череши и то се отразява и на нея... Малко или много поема и кърма... Така, че Елис може да си предствиш какво следва Wink
Сега я нахраних и мисля да се възползвам от момента и аз да подремна, че не се знае кога ще се събуди гладна и с пълен памперс...

Лека вечер и сладки сънища на всички... Успех на майчетата, които още не са родили Simple Smile

# 125
  • Варна
Здравейте и от мен, записвам се набързо, че днес много задачки имах. Благодаря на Нели за хубавата темичка.

Ние вече се сдобихме с колики, засега давам Инфакол и май действа, дано да минат бързо и да не са тежки.

Лека вечер на всички!

# 126
  • Стара Загора
Добро утро bowuu макар, че моят ден започна в 3,30ч. когато бат ви Борис реши, че е ден и трябва да стоим будни Crazy Та вече съм на второ кафе...наздраве Mr. Green
Честит празник на всички деца и тези мами запазили детското в себе си  Hug Heart Eyes
Сега е тропясан да спи...ама батко му е буден...та денят ми продължава #Crazy Mr. Green
Днес дановече успея надвечер да ида на коло маска, че плитки ще вързвам вече Mr. Green
Радвам се за тези на които им помагат капките за колики...ние не сме от тях...дано поне АМ с пробиотици малко закрепи положението Tired
ЕЛфичка не се е появявала скоро...явно хвана последния влак дет се вика Praynig Mr. Green

# 127
Уффф айде Добро утро и от мен Simple Smile

То и моето утро е почнало преди 100 часа,а сега той спи,а аз клюмам като фитка до него Mr. Green
Хера, с тебе душко пак се печем на един огън Twisted Evil

Незнам на кой какво му помага за коликите,но на нас определено нищо не ни помага и вече нямам нерви,от сутринта се е загънал и затръшкал,даже и в момента ръмжи и мучи милия и не може да се успокои като хората,а уж се води заспал ooooh!
Отделно вчера май го простудих нещо и днес ми е много крив ден Sad
На обяд ще го водя да го теглим да видим това моето кърмене има ли резон или само се намирам на работа Mr. Green Дано е наддал,ако не стъпвам здраво на врата на АМ-то Twisted Evil

П.П.Незнам за кола маската,но аз дано скоро успея да отида на фризьор,че корените ми са станали 20 санта вече Mr. Green

Айде аз отивам да се доя пак,лек ден Peace

# 128
Добро утро:)

Честит 1 юни на всички слънчица:)

Ние сме си 2 в 1, а  и за да ми е по интересно баткото се събуди с 38,6 и повръщане. Аз утре влизам за предизвикване на раждането и настъпва големия купон в къщи. Така ми се иска да заспя и да се събудя след 3 дни........

Лек ден

# 129
  • София, Павлово
 Hug

# 130
  • Стара Загора
Люси предлагам да ги събираме двамата и да ги зарежем...някъде Twisted Evil Аз моето мнение за теглилката си го казах и вчера през деня  Mr. Green ти ако беше на мое място дето Боримечков яде по 60мл. със зор щеше да превъртиш сигурно Heart Eyes ама иди премери сладък Венци и се кротни...че то инак няма да е Mr. Green И се изцеди, че днес Кукления ни зове...
Тъй ще си ходим двете...обрасли и опърпани като Робинзон Крузо...ами добре, че ни взеха мъжете ни Mr. Green
Myst да се оправя баткото Heart Eyes Hug

# 131
  • До морето :)
Добро утро и от нас  Grinning Ние снощи спахме, пу-пу, да не ни е уруки  Grinning Май имаме и някакъв режим (пак да не ни е уруки  Laughing )
Елфичка наистина се изгуби, ще я видим тази работа  Thinking
Myst, да се опрабя малкия и успех утре   bouquet Hug
Ох, и аз съм за фризьор, да ме острижат, ама кога ли....?

# 132
ЧЕСТИТ ПЪРВИ ЮНИ НА ДЕЦАТА НИ! И ДА СПЯТ ПОВЕЧКО, ЧЕ И НИЕ ПОКРАЙ ТЯХ!

Толкова съм зле реших, че вече съм се разписала от сутринта в темата.  smile3507 smile3507 smile3507

# 133
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ МАЛКИ, ГОЛЕМИ И ОЩЕ ПО-ГОЛЕМИ ДЕЦА!!! ДА СА РАСТАТ ЖИВИ, ЗДРАВИ, МНОГО ПОСЛУШНИ!!!

# 134
  • Сливен
Добро утро и от мен Wink

Ние също сме се събудили още в 4.30 часа, но това е така защото снощи заспа по раничко... Този път се накърмихме, не сме се дохранвали с АМ и спахме до към 8 часа... После обаче не и стигна кърмата и и дадох 30 мл АМ... Няма как, когато е гладна и царка Wink

Честит празник на всички дечица Simple Smile Да са здрави, усмихнати и да изпълват дните ни с щастие и радост Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт