Браво че не е останал безразличен

• 3 050
  • 14
  •   1
Отговори
http://news.ibox.bg/news/id_1054155315
"Насилието над тях, оказвано от собствените им родители, беше разкрито от случайно преминаващ покрай дома им гражданин. В събота мъж, който се разхождал край блок в столичния квартал „Люлин", чул семейна кавга и веднага подал сигнал в полицията."

Браво на този мъж. Виждам надежда за развитие и промяна  на манталитета.

# 1
  • София
Добре е постъпил.
Колко ми е жал за такива дечица......

# 2
...
Браво на този мъж. Виждам надежда за развитие и промяна  на манталитета.

Определено има!

Искам да кажа добра дума и за полицаите от 9-то  Peace наистина реагират за минути и работят професионално!  bouquet

Дано има шанс за тези дечица.

# 3
Дано има повече такива хора! Peace Дано всичко е наред с децата!

# 4
  • в дяволитите очички на моето тормозче
Не знам какъв  човек или нечовек  трябва да си, за да пребиеш така две беззащитни дечица!
Добре, че   минувачът   е  бил Човек.
Съдбата им  е зависела  от едно телефонно обаждане.
Ако  не  беше той, утре може би щяхме  да четем в черната  хроника  за поредното пребито  до смърт дете.
Изроди!

КАто чета такива неща, желанието ми  да работя в държавния  репресивен апарат  расте неудържимо. Бих работила  основно с такива изверги!

# 5
  • София
Само не разбрах, защо се търси приемно семейство, а не се дадат на бащата? Той е бил загрижен, афектиран, успокоителни... Защо просто не отидат при него и да му се даде попечителство?

# 6
ПО Бтв-новините ще дават интервю с майката... Crossing Arms

# 7
Гледах интервюто с майката . Изпитах желание да я пребия аз нея  Confused

# 8
  • София
За съжаление нещата винаги се повтарят.
Немотията и бедността водят до оскотяване. Оскотяването често води до насилие.
Защо обаче са бедни и нямат пари за храна, а имат за алкохол е друга тема.
Защото детският колан ще се трансформира в колан за възрастни.

Колкото до биологичния баща - никой не знае той пък какъв е.

# 9
  • out of space
Гледах интервюто с майката . Изпитах желание да я пребия аз нея  Confused

Може ли преразказ?  #Cussing out

# 10
# 11
# 12
  • София

Алкохолик е. Сегашният и мъж му беше първа дружка. Вторият верно беше пребил момченцето, но с мотор - лежаха в Пирогов и двамата, та може и от там да са старите травми.

ПП. 95% съм сигурна, че става дума за същите хора. Ще бъда 100%, ако малкото име на майката започва с "Л".

# 13
  • София
Е няма що- браво на този дето се обадил. Дотам ли стигнахме, да намираме нещо за геройство, което по принцип трябва да се случва.
Аз се втрещих и побеснях от съседките. Ми чували децата да плачат, да се молят за храна, за водичка. Все били заключени. Ами тия що са мълчали? Иде ми да ида и на тях да им друсна по един бой. Толкова време ти да не се обадиш, че някъде има гладни, жадни, заключени деца. Ама иначе им знаят устите  Twisted Evil

За тия уруди, дето са толкова жалки, че демонстрират силата си пред деца- нямам коментар. Искам да се върнат стари порядки- на крадец режат ръка, на лъжец език.......... на тия главите  #Cussing out

# 14
  • София

Алкохолик е. Сегашният и мъж му беше първа дружка. Вторият верно беше пребил момченцето, но с мотор - лежаха в Пирогов и двамата, та може и от там да са старите травми.

ПП. 95% съм сигурна, че става дума за същите хора. Ще бъда 100%, ако малкото име на майката започва с "Л".

27-годишната майка с инициали Л.Д. и 30-годишният баща Ц.Б. са арестувани и отведени за разпит - източник - пресцентъра на МВР

Общи условия

Активация на акаунт