Джогинг

• 35 371
  • 250
  •   1
Отговори
# 180
zdraveite momicheta ,ot njakolko dni cheta vsichko vuv foruma i reshih da se vklucha.Purvo se izvinjavam che pisha na latinica ,no jiveja v chujbina i njamam kirilica,nadjavam se ne e problem.Az ot njakolko godini bjagam redovno,gledam da e tri do chetiri puti sedmichno i okolo45 min.,koeto e 4-5 km.Sviknala sum mnogo me tonizira i zarejda.Vsushtnost zapochnah da bjagam za da otslabna i v nachaloto uspjah da svalja okolo 5-6km.Ot edna godina nasam kantara se e zakoval na 55kg. i ne murda kakvoto i da pravja,bjagam daje poveche ot predi,po-chesto imam predvid,no kg. ne murdat.Znam che muskulnata masa teji poveche ot mazninite,no chak puk tolkova nali vse pak se otslabva s bjaganeto.Kakvo da napravja za da svalja oshte 2-3 kg.moje li njakoi da me posuvetva?Shte vi buda mnogo blagodarna.Zasega uspeshen den na vsichki vas momicheta Hug

# 181
Jeni,
Кирилизатора работи във Firefox. Пробвай, за да не си в разрез с правилата на форума.  Peace
Как се храниш обикновено?
И аз имам да свалям и съм на режим Южен бряг. Има тема в подфорума.

# 182
ок оправих се с правописа сега е по-добре Crazy
Deziderata добьр вьпрос бих казала храня се само вечер защтото през по- голямата част от деня сьм на работа и няма кога ,а и маи така сьм свикнала вече,тьи като не усещам глад.Вечер обаче нали се сещаш че сьм вече много гладна и понякога ям повече отколкото трябва Embarassed.Общо взето гледам да наблягам на салати и месо без много много вьглехидрати.Каква е тази диета на която си ти?Има ли нещо, с което да си подтисна апетита та да не ми се яде толкова вечер,мисля че така и ще спя по -спокоино.Варианта да вечерям в 6-7часа при мен е невьзможен за жалост...... Rolling EyesПредварително благодаря.Ти колко имаш да сваляш?

# 183
# 184
  • Over the rainbow
Момичета от Пловдив, и по-специално, ако има от Кичука - къде бягате? Аз единствено досега само на Гребната... но ми е супер далече... Споделете Simple Smile Иска ми се да започна да бягам, много обичам, но нямам възможност всеки ден да ходя до гребната...  Crossing Arms
Някоя от вас да има идеи?   bouquet

Аз смятам да почвам от следващата седмица и мисля да го правя по бул. Вапцаров. Има достатъчно място по цялото продължение на булеварда. Иначе не се сещам за някое място, което да става за бягане в квартала. Изключвам училищните дворове.

# 185
Добро утро, мацки  Hug
Тъкмо си приключих сутрешното кардио (много съм раннобудна  Wink ), по време на което ми хрумнаха следните въпроси:
1. Има ли смисъл от термо клиновете, топят ли повече мазнини по бедрата и корема??
В продължение на месец кардиото го правех точно с такъв клин, а там където не ми обхващаше краката се увивах с фолио. Да, после тече вода от мен, но май друг ефект няма. Сега спортувах с къси шорти и ми беше много леко и приятно. Та се чудя има ли смисъл да се потя с тия клинове....?

2. Днес ми беше учудващо нисък пулса - през цялото време беше около 80-100, при положение че поддържах темпо над средното, а на няколко пъти го увеличих, за да се получи нещо като интервално, но пак повече от 105 не дигнах. На какво може да се дължи това?

Приятен ден на всички  Hug

# 186
Nadia79 ,това за мен е пълна глупост.Дехидратацията на тялото не е сваляне на мазнина.И е  вредна.
Едно е да хвърляш водата/това го правят спортистите за да влезят в категория/друго е да топиш мазнините.Wink
Мое мнение Simple Smile

# 187
И аз имам въпрос-бягам по 5 км без да се задъхам особено,доволна съм от това.Нямам да свалям кг,а да се стегна. И въпреки всичко ме тревожи това,че в началото като започнах да бягам се усети сваляне на кг(по фигурата ми,не се тегля) и стягане,а сега ни едното,ни другото. Защо ли? Все едно нищо не правя и само лежа,а два пъти в седмицата по 10 км все пак е нещо..

# 188
И аз имам въпрос-бягам по 5 км без да се задъхам особено,доволна съм от това.Нямам да свалям кг,а да се стегна. И въпреки всичко ме тревожи това,че в началото като започнах да бягам се усети сваляне на кг(по фигурата ми,не се тегля) и стягане,а сега ни едното,ни другото. Защо ли? Все едно нищо не правя и само лежа,а два пъти в седмицата по 10 км все пак е нещо..
Тялото ти е привикнало на натоварването и затова не виждаш нови резултати.можеш да пробваш да тичаш три пъти в седмицата вместо два, но не по 5 км., а в началото по-малко
или да пробваш да разнообразяваш тренировката примерно единия ден интервално тичане 5 км., на следващата тренировка джогинг
изобщо трябва да промениш нещо като увеличиш натоварването, ти можеш и за по-добър вариант да се сетиш.
Успех

# 189
Привет,   bouquet

Присъединявам се отново след месец и половина пауза. Пътешествахме лятото и не съм тичала... От днес започнах пак, че резултатите от нетичането започнаха да си личат. Веднага си пролича на задните ми части - скоростно станаха меки и неоформени.
Тичах 12 (4,8 км) обиколки днес като за първи ден. Тичах бавно, равномерно. Не правя интервално, така съм свикнала. Преди да прекъсна за лятото тичах по 20-22 обиколки (8-9км) за около 45-50 мин, много се надявам до месец да си върна формата.
Чудя се две неща:
- Зимата дали не мога да тичам с туристически обувки? Малко са им твърдички подметките, но са доста удобни и непропускливи. Deziderata, как е на сняг и с какво тичаш? Поздравления за първия маратон, тъкмо това исках да питам.
- Кога има маратон в София? Отдавна ми се иска да се пробвам.  Blush

# 190
Минавам само за да пожелая късмет на всички Simple Smile  След три седмици редовно тичане се чувствам повече от добре.  Успявам да си взема километрите с все по-малко паузи и съм много щастлива.

За клиновете, за които по- горе стана дума не съм чувала кой знае какви положителни мнения досега.. Общо взето повечето ми познати, които са ги ползвали смятат, че нямат никакъв ефект.

# 191
Здравейте,моля за съвет!!! Имаме бягаща пътека вкъщи,но незнам как да тренирам правилно.Много моля ако има някой знаещ,да ме светне GrinningИскам да смъкна някое килце,колко време трябва да бягам,на каква скорост,ей такива работи,Ще съм ви много благодарна.Чакам отговори с нетърпение!

# 192
Здравейте,моля за съвет!!! Имаме бягаща пътека вкъщи,но незнам как да тренирам правилно.Много моля ако има някой знаещ,да ме светне GrinningИскам да смъкна някое килце,колко време трябва да бягам,на каква скорост,ей такива работи,Ще съм ви много благодарна.Чакам отговори с нетърпение!
От кой вид пътеки е,каква скорост,най-добре сложи снимка Wink
Може да бягаш интервално.....като редуваш бягане с ходене Simple Smile

# 193
Като начало може да започнеш с 5 мин загряване/ходене/после редуваш 2 мин бързо ходене 1 мин спринт,това да речем 20 мин .Накрая 5 мин охлаждане/ходене/ Wink

# 194
Да се похваля, че на морето успях в 6 от 10-те дни да тичам рано сутрин по брега. Чувствах се невероятно! Но сега пък вече у дома, след като и учебната година започна.... Моята приятелка вече не може да тича с мен и нещата стават по-сложни. Дано успея да намеря вариант!

Общи условия

Активация на акаунт